• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Acele etme O zaman canım böyle 1 ayda verirsin belki ama düzenli beslenir Ve spor da eklersen yine 1 ayda verirsin kas kütlen de artar böylece ve bir yeme düzenin oluşmuş olur böylece kilonu koruyabilirsin öbür türlüsü daha zor İnan
Haklisin canim Ben Bir hafta du diätimi yapiyim bi bakalim iradem nasil sahib cikabilcemi😂

canım beni yanlış anlama ama 2 haftada 7 kilo vermek sorun değil bir şekilde verirsin ama daha çok alırsın ve üstüne değerleini bozmuş olursun..
Yok canim Niye yanlis anlayim Ben Bu Diät I yapmisdim daha önce cok güzel sonuc almistim.. sok Diät .. Bu diäti yaparken spor yok ama iki hafta sonr spor ve saglikli beslenmeyle geri almiyorsun inan Bana .. yoksa yapmazdim😊

kızlar hangi illerdesiniz kar durumu nedir? ben yıllarca çok soguk ve kara alışkınım..istanbulda yaşıyorum en son 2016 da duzgun kar yağdı ve oturdugum yer merkezi diye yağsada burda tutmuyordu allahtan çalıştığım yerin orası baya yağğmış tutmuş..Bir görseniz halimi çıkıp terasta kartopu oynadık :) kara bakmaktan çalışamıyorum resmen

arkamda bu manzara :)
F6F9FD62-9A29-49CA-B22D-545ACD6ADF1A.jpeg

Haklisin canim Ben Bir hafta du diätimi yapiyim bi bakalim iradem nasil sahib cikabilcemi😂
Çabuk yorulma bak buraya da yazmayı unutma
Yok canim Niye yanlis anlayim Ben Bu Diät I yapmisdim daha önce cok güzel sonuc almistim.. sok Diät .. Bu diäti yaparken spor yok ama iki hafta sonr spor ve saglikli beslenmeyle geri almiyorsun inan Bana .. yoksa yapmazdim😊
Şok diyet için 2 hafta fazla değil mi canım 3 gün maksimum öneriyorlar şok diyetleri
kızlar hangi illerdesiniz kar durumu nedir? ben yıllarca çok soguk ve kara alışkınım..istanbulda yaşıyorum en son 2016 da duzgun kar yağdı ve oturdugum yer merkezi diye yağsada burda tutmuyordu allahtan çalıştığım yerin orası baya yağğmış tutmuş..Bir görseniz halimi çıkıp terasta kartopu oynadık :) kara bakmaktan çalışamıyorum resmen
Erzurundayım canım burda da yağıyor rüzgar da var savura savura yağıyor şükür

Merhaba canım. Ben gün içerisinde çok yürüyorum. Akşam da evde 40 dakika dans ediyoeum. Zumba vs
Hedefim 58 şuanlık. Daha doğrusu tok karna 58 çıkmak istiyorum. Ama 58 diyorum
Anladım canım benim hedefim 11şubatta 56 olmak, bilemiyorum ulaşırmıyım, hergün jillian devam edicem ve kaçamak yapmayacağım

Back