- 17 Ocak 2021
- 697
- 1.346
- 28
- 39
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Haklisin canim Ben Bir hafta du diätimi yapiyim bi bakalim iradem nasil sahib cikabilcemiAcele etme O zaman canım böyle 1 ayda verirsin belki ama düzenli beslenir Ve spor da eklersen yine 1 ayda verirsin kas kütlen de artar böylece ve bir yeme düzenin oluşmuş olur böylece kilonu koruyabilirsin öbür türlüsü daha zor İnan
sıkma canını çokta kötü değil :) bir aylık düzgün beslenme ve sporla civarı 5 verirsin :)Günaydinlar arkadaslar
Tartiya ciktim hayatimin sokunu yasadim Ilk deva Bu kiloyu gördüm kendimde
Boyum 1.67 Kilo 67.1
Benim hedefim iki haftada önce 60 olmak bakalimsıkma canını çokta kötü değil :) bir aylık düzgün beslenme ve sporla civarı 5 verirsin :)
canım beni yanlış anlama ama 2 haftada 7 kilo vermek sorun değil bir şekilde verirsin ama daha çok alırsın ve üstüne değerleini bozmuş olursun..Benim hedefim iki haftada önce 60 olmak bakalim
Yok canim Niye yanlis anlayim Ben Bu Diät I yapmisdim daha önce cok güzel sonuc almistim.. sok Diät .. Bu diäti yaparken spor yok ama iki hafta sonr spor ve saglikli beslenmeyle geri almiyorsun inan Bana .. yoksa yapmazdimcanım beni yanlış anlama ama 2 haftada 7 kilo vermek sorun değil bir şekilde verirsin ama daha çok alırsın ve üstüne değerleini bozmuş olursun..
hangi diyet bu isveç diyetimi lemme mi?Yok canim Niye yanlis anlayim Ben Bu Diät I yapmisdim daha önce cok güzel sonuc almistim.. sok Diät .. Bu diäti yaparken spor yok ama iki hafta sonr spor ve saglikli beslenmeyle geri almiyorsun inan Bana .. yoksa yapmazdim
kız delirtme kendini gayet iyi her hafta eksiliyorsunki reglini ol bit dahda görüceksin :)Günaydın kızlar. 62.9 çıktım. Dün 62.6ydım. 300 gram alacak bir şey yemedim hepimizin tablolardan gördüğü üzereReglim gecikti 3 gün ona yoruyorum. Diyete tam gaz devam
Anlamadım. Sanırım sinirden ara ara ağrıyor.Geçti mi canım şimdi nasılsın ?
Geçmiş olsun canım bir şey olmasın da Allah korusun
Bence de regl şişkinliği geçince gör sen tartıyı
Elma diyeti canimhangi diyet bu isveç diyetimi lemme mi?
Çabuk yorulma bak buraya da yazmayı unutmaHaklisin canim Ben Bir hafta du diätimi yapiyim bi bakalim iradem nasil sahib cikabilcemi
Şok diyet için 2 hafta fazla değil mi canım 3 gün maksimum öneriyorlar şok diyetleriYok canim Niye yanlis anlayim Ben Bu Diät I yapmisdim daha önce cok güzel sonuc almistim.. sok Diät .. Bu diäti yaparken spor yok ama iki hafta sonr spor ve saglikli beslenmeyle geri almiyorsun inan Bana .. yoksa yapmazdim
Erzurundayım canım burda da yağıyor rüzgar da var savura savura yağıyor şükürkızlar hangi illerdesiniz kar durumu nedir? ben yıllarca çok soguk ve kara alışkınım..istanbulda yaşıyorum en son 2016 da duzgun kar yağdı ve oturdugum yer merkezi diye yağsada burda tutmuyordu allahtan çalıştığım yerin orası baya yağğmış tutmuş..Bir görseniz halimi çıkıp terasta kartopu oynadık :) kara bakmaktan çalışamıyorum resmen
SüperBen de 63 olmuşum bacılar bu benim için şoookkk ilk defa bu kilolara iniyorum maksimum 64 küsürü görüyordum
Merhaba canım hoşbulduuukmerhaba canım hoşgeldin tabikide.. bugun tartı gunu bildirim yaparsan senide ekliyim listeye.
Anladım canım benim hedefim 11şubatta 56 olmak, bilemiyorum ulaşırmıyım, hergün jillian devam edicem ve kaçamak yapmayacağımMerhaba canım. Ben gün içerisinde çok yürüyorum. Akşam da evde 40 dakika dans ediyoeum. Zumba vs
Hedefim 58 şuanlık. Daha doğrusu tok karna 58 çıkmak istiyorum. Ama 58 diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?