• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

26DD9794-46FC-4CDB-9D32-8423FBE195FF.jpeg
Yumurta yemediğim için kahvaltım hergün aynı diyebilirim kızlar

Ara
Yeşilçay

birde sürahiye 1 salatalık ve 1limon doğradım gelip geçtikçe 1 bardak içiyorum

Anladım canım benim hedefim 11şubatta 56 olmak, bilemiyorum ulaşırmıyım, hergün jillian devam edicem ve kaçamak yapmayacağım
1 aydan az zaman kalmış canım 56 biraz zor bir hedef. Yani en azından benim için ama gerçekten kaçamak yapmazsan ve spor yaparsan olmayacak iş değil

Bu arada probiyotik takviyesi olarak aşağıdaki kapsülü kullanıyorum, diyetisyenler bel bölgesinde inceltme ve tok tutma özelliği olduğunu yazıyorlar, benim 5.günüm ve inanılmaz tok tutuyor, sanki mideme taş oturmuş gibiyim tüm gün, en önemlisi açlıktan elden ayaktan düşmelerim hiç olmuyor, psikolojikmi bilmiyorum ama hiiç acıkmıyorum, bel inceltme için henüz yorum yapamayacağım, belim şu an resmen bi kalas😢

bu arada ekmek, şeker, yok, tuz çok çok az deniz tuzu
E541D4B5-ECE4-407D-9E04-86B47E860006.jpeg

Bu arada probiyotik takviyesi olarak aşağıdaki kapsülü kullanıyorum, diyetisyenler bel bölgesinde inceltme ve tok tutma özelliği olduğunu yazıyorlar, benim 5.günüm ve inanılmaz tok tutuyor, sanki mideme taş oturmuş gibiyim tüm gün, en önemlisi açlıktan elden ayaktan düşmelerim hiç olmuyor, psikolojikmi bilmiyorum ama hiiç acıkmıyorum
Eki Görüntüle 2763703
Sağol tavsiye için canım. Not ettim bir kenara bakıcam

Ben gec yaptim kahvaltiyi bugün
Bir yumurta iki tane kizarmis ekmek biraz peynir zeytin domates salatalik biraz Ceviz
Bir sürayi yesil cay yaptim limonlu elmalarimda hazir ohhhh tüm güne hazirim tabi önce kahvemi iciyorum du ab😂😋

Çabuk yorulma bak buraya da yazmayı unutma

Şok diyet için 2 hafta fazla değil mi canım 3 gün maksimum öneriyorlar şok diyetleri

Erzurundayım canım burda da yağıyor rüzgar da var savura savura yağıyor şükür
Evet sok diye fazla ama acikmiyorum gercekten yesil cay elma ihstagimi kapatiyor.. Ben yaptim gecen sene 8 günde 5 Kilo verdin gayet iyidi.. sabahlari yedigin icin fitaminlerini aliyorsun zaten ...
Hergün rapor verecem💪🏻😊

1 aydan az zaman kalmış canım 56 biraz zor bir hedef. Yani en azından benim için ama gerçekten kaçamak yapmazsan ve spor yaparsan olmayacak iş değil
Aynen canım zor bir hedef, yani biraz bahsedeyim, mayısta 2.bebeğimi 80kilo ile doğum yaptım, diyetsiz 2 ayda 62 kiloya düştüm ancak ben lisede kilo almak için bulk vs içiyordum, 2017deki ilk hamileliğime kadar hep 52-53 kiloydum, ilk doğumumdan sonra yine diyetsiz 56 kiloya düştüm ancak 2.doğumumdan sonra kilom 62de takıldı, eylül2020de ilk defa diyete karar verdim, ve 11 gün diyetle 61.8den 57kiloya düştüm, 11günde yaklaşık 5kilo verdim ancak 3 aydan beri inanılmaz yeme hırsına büründüm gece gündüz demeden yemediğim şey kalmadı ve geçen hafta annemin yanına geldik perşembe günü tartıda 64.4 çıktım, bu kilo hamileliklerim ve lohusalıklarım hariç hayatımdaki en fazla kilomdu.. silkelendim kendime geldim ve bugün diyet ve sporda 5.günüm, bugün tartım 62,4. Bu hayatımdaki 2. Diyet deneyimim. Kaçamak yapmayacağım, sizlerde kaçamak yapmayın ve diyet süremizi uzatmayalım kızlar ve sonunda korumaya geçelim

Aynen canım zor bir hedef, yani biraz bahsedeyim, mayısta 2.bebeğimi 80kilo ile doğum yaptım, diyetsiz 2 ayda 62 kiloya düştüm ancak ben lisede kilo almak için bulk vs içiyordum, 2017deki ilk hamileliğime kadar hep 52-53 kiloydum, ilk doğumumdan sonra yine diyetsiz 56 kiloya düştüm ancak 2.doğumumdan sonra kilom 62de takıldı, eylül2020de ilk defa diyete karar verdim, ve 11 gün diyetle 61.8den 57kiloya düştüm, 11günde yaklaşık 5kilo verdim ancak 3 aydan beri inanılmaz yeme hırsına büründüm gece gündüz demeden yemediğim şey kalmadı ve geçen hafta annemin yanına geldik perşembe günü tartıda 64.4 çıktım, bu kilo hamileliklerim ve lohusalıklarım hariç hayatımdaki en fazla kilomdu.. silkelendim kendime geldim ve bugün diyet ve sporda 5.günüm, bugün tartım 62,4. Kaçamak yapmayacağım, sizlerde kaçamak yapmayın ve diyet süremizi uzatmayalım kızlar ve sonunda korumaya geçelim
Size katiliyorum bende iki dogum yaptim hep 57 kiloydum dogumda tek dört Kilo aldim o da zaten üc Kilo bebegimdi😊
Ama ne olduysa dogumdan sonra oldu Bana en fazla 61 gelirdim ama corona yüzünden calisamadigim icin sikintidan yedim de yedim bi baktim 67😳😳😳😳
Evet kizlar kilolarimizi korumaliyiz benim hedefim 55 olmak allahin izniyle💪🏻

Size katiliyorum bende iki dogum yaptim hep 57 kiloydum dogumda tek dört Kilo aldim o da zaten üc Kilo bebegimdi😊
Ama ne olduysa dogumdan sonra oldu Bana en fazla 61 gelirdim ama corona yüzünden calisamadigim icin sikintidan yedim de yedim bi baktim 67😳😳😳😳
Evet kizlar kilolarimizi korumaliyiz benim hedefim 55 olmak allahin izniyle💪🏻
Sağlıksız beslenmeyle inanılmaz kilo alınıyor, ben geceleri bebeğime kalktıkça bile poğaçalar kekler yedim, ve ben kendi evimde diyet yapamıyorum 2 çocukla çok bitkin düşüyorum, eşimin görevde olduğu bu süre ailemin yanında olmam benim için fırsat, 11şubatta gelecek eşim ve evimize döneceğiz, o yüzden sağlıklı beslenerek 11şubatta ulaşacağım kiloyu korumaya geçeceğim

Bu arada ekmek tüketiyor musunuz bilmiyorum ancak ben bir önceki diyetimde ekmek yerine günde 2wasa yemiştim, bu kez onuda yemiyorum, hiçbir şekilde karbonhidrat almayacağım, ekmek yiyenler için ekmek yerine wasa öneririm

5013A3C4-E84C-4EC3-9050-EC7E06D071E8.jpeg

Bu arada ekmek tüketiyor musunuz bilmiyorum ancak ben bir önceki diyetimde ekmek yerine günde 2wasa yemiştim, bu kez onuda yemiyorum, hiçbir şekilde karbonhidrat almayacağım, ekmek yiyenler için ekmek yerine wasa öneririm

Eki Görüntüle 2763728
Bende bir dilim siyah ekmek bir tane wasa yiyorum tok tutuyor

Back