- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Eveet çok güzel bir hareket ama düşününce normal istediğim kilomdayken bi çikolata benim için kaçamak olmayacak ama yinede vicdan azabı çekicem.Ama bence bunu yaşam standardın haline getirmen güzel bir şey. İlerde kilo alma durumun olmazki.
En azından sabit kiloda kalmayı başaracaksın. Sonuçta bize kilo aldıran bugün kaçamak yaptım yarın kontrol ederim deyip ertesi günde kaçamak yapmak dimi? Belki de ben böyle düşünüyor da olabilirim.Eveet çok güzel bir hareket ama düşününce normal istediğim kilomdayken bi çikolata benim için kaçamak olmayacak ama yinede vicdan azabı çekicem.
Arkadaşıma katılıyorumAma bence bunu yaşam standardın haline getirmen güzel bir şey. İlerde kilo alma durumun olmazki.
Günaydın canım ben de bugün çok uyuşuğum spor yapacaktım sözde yapamadım çay içiyorum sen napıyorsun akşama ip atlarım belkiKızlar Günaydın ne var ne yokk ?
Ben gene dün gece kaçamak yaptım. İyi giden yoldan çıktım, patika yola girdim. 77.3 gördüm.Kızlar Günaydın ne var ne yokk ?
Havaların etkisindendir belki canım. Burada da hava çok soğuk. Kar soğuğu var ama yağmıyor. Ben de KPSS çalışıyorum. Sıkma sende canını.Günaydın canım ben de bugün çok uyuşuğum spor yapacaktım sözde yapamadım çay içiyorum sen napıyorsun akşama ip atlarım belki
Günaydın ben de bugün sabah kahvaltısında sucuklu yumurta ve ekmek yedim pişmanım ama bunu yakmak için uğraşacağım, tatlısızlık zor değildee ekmeksizlik zorKızlar Günaydın ne var ne yokk ?
Hadi geri vites lütfen birkaç gün karbonhidratı kes ve şekere bay bay de bak nasıl gidiyorBen gene dün gece kaçamak yaptım. İyi giden yoldan çıktım, patika yola girdim. 77.3 gördüm.
Hemen şımardım.
Havaların etkisindendir belki canım. Burada da hava çok soğuk. Kar soğuğu var ama yağmıyor. Ben de KPSS çalışıyorum. Sıkma sende canını.
Günaydın ben de bugün sabah kahvaltısında sucuklu yumurta ve ekmek yedim pişmanım ama bunu yakmak için uğraşacağım, tatlısızlık zor değildee ekmeksizlik zor
Şuan kiraz saplı çayımı yudumlayıp, sınavlara çalışacağım. Kar fena yağıyor ama çıkarsam donarım ondan evde duruyorum şimdilik
Neden cağnım aslında çok mantıklı konuşuyor da saptırıyorlar hep kadının söylediklerini
kendi mesleki alanında konuşmak yerine gıdalar hakkında yanlış şeyler söylüyor o yüzden sevemedim canım he doktor olduğu için bildiği vardır diyoruz ama gıda konusunda bilmiyor maalesefNeden cağnım aslında çok mantıklı konuşuyor da saptırıyorlar hep kadının söylediklerini
Bilmemkendi mesleki alanında konuşmak yerine gıdalar hakkında yanlış şeyler söylüyor o yüzden sevemedim canım he doktor olduğu için bildiği vardır diyoruz ama gıda konusunda bilmiyor maalesef
Öyle tabii hayırlısı olsun bizim diyetlerde işe yarar inşBilmemKaratay diyeti yapıp mutlu Mesut yaşayanlar da var
Ben aralıklı oruç 18 saat açlık 6 saatin başında ve sonunda iki öğün sonrasında kalorisiz içecekler şeklindeÖyle tabii hayırlısı olsun bizim diyetlerde işe yarar inş
Bende şuan 16-8 yapıyorum, dediğn gibi kalorisiz içecekler ve sağlıklı besleniyorum. Evdeki tartıya göre 1 kilo gitmiş 1 haftada. 2 hafta sonra diyetisyene tekrar gideceğim ölçüme göre inşallah vermişimdir o zamana kadar.Ben aralıklı oruç 18 saat açlık 6 saatin başında ve sonunda iki öğün sonrasında kalorisiz içecekler şeklinde
Aslında dün gece bir kase ceviz yedim. Yarım paket jelibon, katlı gofretlerden yedim. Bunları TV izlerken yaptım yapmasam iyiydi.Hadi geri vites lütfen birkaç gün karbonhidratı kes ve şekere bay bay de bak nasıl gidiyor
Allah zihin açıklığı versin canım iyi yapıyorsun
Jelibon, gofretAslında dün gece bir kase ceviz yedim. Yarım paket jelibon, katlı gofretlerden yedim. Bunları TV izlerken yaptım yapmasam iyiydi.
Ama komiğini söylüyorum. Gece ishal oldum. 3 4 gibi uyudum. Tuvalete gitmekten uyuyamadım.Jelibon, gofret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?