- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Canım Leslie yapabilirsin aslında benim sayaçlı ipim var evde ip atlıyorumKızlar bende kahvaltıdan sonra 3.40 civarında tavuk suyu çorbası içine bir kaşık kıtır ekmek, tavuklu pilav, yoğurt yedim.
Burada hava çok kötü kızlar. O yüzden evde yapabilceğim spor squat onun çeşitlerini yapabilirim. Sizin başlamanızı bekliyor olucam.
Pump it up yapıyordum bende eskiden. Aslında bu saatlerde alt komşumuz evde bir de bu gece misafirleri var. Zıplarken falan ses giderse diye çekiniyorum.Canım Leslie yapabilirsin aslında benim sayaçlı ipim var evde ip atlıyorum
Yok canım ses gitmiyor kesinlikle ben halının üstünde atlıyorum tabi mutfakta atlıyorum her ihtimale karşın yan odada oturan eşim bile duymuyor sesi laminantta hiçPump it up yapıyordum bende eskiden. Aslında bu saatlerde alt komşumuz evde bir de bu gece misafirleri var. Zıplarken falan ses giderse diye çekiniyorum.
Laminanttın üstünde halı varda bilemedim. Aerobik şeklinde ama çok eğlenceli bence.Yok canım ses gitmiyor kesinlikle ben halının üstünde atlıyorum tabi mutfakta atlıyorum her ihtimale karşın yan odada oturan eşim bile duymuyor sesi laminantta hiç
atlamadım ordan gidebilir belki ses
pump it up hiç duymamıştım bi bakayım
ben öğlen regli oldum şimdi daha iyiyim şimdi kalkıp hit cardio ve biraz bacak çalışacağımKızlar bende kahvaltıdan sonra 3.40 civarında tavuk suyu çorbası içine bir kaşık kıtır ekmek, tavuklu pilav, yoğurt yedim.
Burada hava çok kötü kızlar. O yüzden evde yapabilceğim spor squat onun çeşitlerini yapabilirim. Sizin başlamanızı bekliyor olucam.
bende ip atlıyorum allahtan alt kattakü genelde evde yok deli gibi atlayabiliyorum ondan:) ayy şimdi yapıcam bende biraz belim çok aprıyo bugün çok yapamam ama hiç yoktan iyidir bol eksinin formülü spor+diyetPump it up yapıyordum bende eskiden. Aslında bu saatlerde alt komşumuz evde bir de bu gece misafirleri var. Zıplarken falan ses giderse diye çekiniyorum.
Ben de bugün baya ev işiyle uğraştım dolap vs çektim belimi ağrıttım ama Leslienin fast burning videolarından birini yapacağımbende ip atlıyorum allahtan alt kattakü genelde evde yok deli gibi atlayabiliyorum ondan:) ayy şimdi yapıcam bende biraz belim çok aprıyo bugün çok yapamam ama hiç yoktan iyidir bol eksinin formülü spor+diyet
hadi bakalım yandın yağlarBen de bugün baya ev işiyle uğraştım dolap vs çektim belimi ağrıttım ama Leslienin fast burning videolarından birini yapacağım
Ben 1 tabak tavuklu mantarlı kremalı makarna yedim yanında da 1 bardak ayranalşam yemeği olarak domatesli kabak sote ve yoğort yedim
Bi düzen oluşturamayabilirim ya maalesefsweetgirlcandy canım sende bugün diyete başlamışsın, hayırlı olsun bizimle devam etmek istermisin? başlangıç kilonla tabloya yazıyoruz her ptesi tartı günü. Spor yoklaması :)
aa nedenkiiiBi düzen oluşturamayabilirim ya maalesef
ohh en sevdiğim yemek olur kendisiBen 1 tabak tavuklu mantarlı kremalı makarna yedim yanında da 1 bardak ayran
Geçmiş olsun. Belinizi çok yormayın genede.Ben de bugün baya ev işiyle uğraştım dolap vs çektim belimi ağrıttım ama Leslienin fast burning videolarından birini yapacağım
Pek iradem yok malesef. Bir de spor yapamıyorumaa nedenkiii
Tüh canını çektirdim iyi miohh en sevdiğim yemek olur kendisiafiyet oldun şeker
Çoktan temizlemiyordum bugün bi gayrete geldim fazla yüklendim galibaGeçmiş olsun. Belinizi çok yormayın genede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?