24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

1.72 yim ben.. martta 71 kiloydum ve yağ tenekesi gibiydim yağ oranım 29 du
Kuzum maşallah boyuna göre çok çok iyisin ya ben 1.68im 66 kiloyum şu sıra genelde bu civarda korumaya çalışıyorum hatta 58-60 benim idealim de psikolojik sınırı 65 belirlemişim sanırsam inemiyorum ondan aşağıya

bendede bir ara duraksama oldu 2 ay boyunca hiç 59.9 bile göremedim 2 ay sonunda kırıldı sıkma canını . 60.3 ten 59.1 e inmiştim vucut direnç gösteriyor ister istemez ama elbet kırılıyor

ahah su anda en tehlikeli zaman o :) valla hanımlar ben yapacagım beni hiçbir tatlı, fast food yolumdan saptıramaz:)
Akşamda eve gidip spor yapıcam deli motiveyim şu anda leslie bile yapılsa hiç yoktan iyidir
Ya ben de 5 gibi iftar yapacağım saat belirleyelim birbirimize uygun beraber spor yapalım ucukgenclik

Ya ben de 5 gibi iftar yapacağım saat belirleyelim birbirimize uygun beraber spor yapalım ucukgenclik
canım eve gidip yemek yemem 630 oluyor en erken 1-1,5 saat sonra spor yapıyorum nerden baksan 7:30-7:45 gibi seninde yemeğinden zaman geçmiş oluyor o saatlerde yapabiliriz. Ben başlamadan önce yazarım gene:)

Hoş geldin canım onları görünce bana da bir ürperme geliyor geleceğimden korkuyorum

Kızlar bende kahvaltıdan sonra 3.40 civarında tavuk suyu çorbası içine bir kaşık kıtır ekmek, tavuklu pilav, yoğurt yedim.
Burada hava çok kötü kızlar. O yüzden evde yapabilceğim spor squat onun çeşitlerini yapabilirim. Sizin başlamanızı bekliyor olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…