- Konu Sahibi britneyyyyy
-
ahahhahah kız her türlü yeriz biz :) benim 2-3 gundur midem yanıyo deli gibi inşallah devam ederde yemem biraz artık nasıl yediysem 3 gunde denge herşey şaştı:) bir tane kaşık var ortası delik ondan almayı düşünüyorum bendeYemek çubuklarıyla mı yemeğe başlasam acaba? Asya kültürüne mi yönelsem?
Cancağızım aralıklı oruca başladıktan sonra iştah sıfıruu beybii süpersin :) hemde bu son 4 gune ragmen nasılsınız yaa
Harikaaa1.Günümün özeti bu kızlar her gün paylaşıcam. Bugün 765 kalori açıkta bıraktım Eki Görüntüle 2754113
süpersinnnn valla tebrikler canım inşallah 21 günde 4 kilo verirsin1.Günümün özeti bu kızlar her gün paylaşıcam. Bugün 765 kalori açıkta bıraktım Eki Görüntüle 2754113
Bedenini dinlendirmek yaradı bence. Mükemmelsin.günaydın hanımlar dün ben eve gittim bir bardak kefir 2 ceviz bir kaç tanede kuru erik yedim . Sabah tartıya çıktım ve şok 55.9. Cumartesi akşam tartıldıgımda 57.2 çıkmıştım daha çok çıkarım diye düşünüyordum dün bol su ve yeşilçay içtim ödem için birebir bana. Valla mutlu oldum tabi yarın daha fazla çıkmazsam:)
Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
2 wasa
1 üçgen peynir
4 zeytin
salatalık ve maydonoz
Hızlı gelen hızlı gider hiç sıkma canını 1 kilo için 7bin kalori almak lazımmış 3 günde 21.000 kalori almadın herhalde ödemdir o ödemgünaydın hanımlar dün ben eve gittim bir bardak kefir 2 ceviz bir kaç tanede kuru erik yedim . Sabah tartıya çıktım ve şok 55.9. Cumartesi akşam tartıldıgımda 57.2 çıkmıştım daha çok çıkarım diye düşünüyordum dün bol su ve yeşilçay içtim ödem için birebir bana. Valla mutlu oldum tabi yarın daha fazla çıkmazsam:)
Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
2 wasa
1 üçgen peynir
4 zeytin
salatalık ve maydonoz
ayy valla bende şaşkınım evde elimde tartı değişik yerlere koyarak tartıldım ama şimdi detoxa başladım ilk günümdeyim 15 gün boyunca bozmiycam inşallah bakalımBedenini dinlendirmek yaradı bence. Mükemmelsin.
bende öyle düşünüyorum canım ama sağlam almışımdır ve 0 hareket diye daha çok bekliyordum gene eski düzen ve detoxla başladım bakalım inşallah veririz artık 3 aşağı 5 yukarı çıktık. beyaz dut yaprağı çayını deniycem bulursam tabii o baya iştah kesiyormuşHızlı gelen hızlı gider hiç sıkma canını 1 kilo için 7bin kalori almak lazımmış 3 günde 21.000 kalori almadın herhalde ödemdir o ödem
O kadar yemiş olabilseydi. Herhalde hastanede olurdu. O kadar yiyipte tansiyon bile tavan yapar. Bencede boşuna korktu.Hızlı gelen hızlı gider hiç sıkma canını 1 kilo için 7bin kalori almak lazımmış 3 günde 21.000 kalori almadın herhalde ödemdir o ödem
Beyaz dut annemlerin bahçesinde var yazın toplayıp kurutayım o zamanbende öyle düşünüyorum canım ama sağlam almışımdır ve 0 hareket diye daha çok bekliyordum gene eski düzen ve detoxla başladım bakalım inşallah veririz artık 3 aşağı 5 yukarı çıktık. beyaz dut yaprağı çayını deniycem bulursam tabii o baya iştah kesiyormuş
Öyle öyle azalacak inşallah canımKızlar bu sabah bir kase sütlü bir kase yoğurtlu mısır gevreği yedim. Şuana kadar acıkmadım. Tek kaseyle kalksam iyiydi ama normal kahvaltıdan iyidir dedim.
İnşallah çünkü aşırı yemek yeme isteğimi dizginlemem lazım. Bir şekilde başarıcam.Öyle öyle azalacak inşallah canım
Günaydınnn. Maşallah sanaa çok sevindim.günaydın hanımlar dün ben eve gittim bir bardak kefir 2 ceviz bir kaç tanede kuru erik yedim . Sabah tartıya çıktım ve şok 55.9. Cumartesi akşam tartıldıgımda 57.2 çıkmıştım daha çok çıkarım diye düşünüyordum dün bol su ve yeşilçay içtim ödem için birebir bana. Valla mutlu oldum tabi yarın daha fazla çıkmazsam:)
Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
2 wasa
1 üçgen peynir
4 zeytin
salatalık ve maydonoz
bir link var sana onu atiyim kilo vermek için günlük alman gereken kaloriyi sana bıoy kilo vs ye göre söylüyor. Normal almandan gereken kaloriyi almakta vucüt ve metabolizma için sıkıntılı şöyle düşün sen şimdi ortalama 700-900 kalori alıyorsun diyelim istediğin kiloya geldiğinde günlük en fazla 1200 kalori alabiliceksin ve fazlasını aldığında kilo alıcaksın. Vuvüt bu kaloriye alıştığı için ki düşük bir değer çünkü hiçbirşey yapmasakta uyurken su içerken hatta organlarımız bile belli kalori yakıyor evet kilo olarak verirsin ama bu sağlıklı olmaz malesefKızlar benim aklıma bir soru takılıyor. Şimdi kilo vermek için kalori açığı oluşturmak gerekiyor ya. Ben günde 1.200 kalori alıyorum en fazla. Onun yanında 500 kalori civarı da egzersiz yapıyorum. Benim aldığım kalori otomatikman 700 kaloriye mi düşüyor? Eğer öyleyse ben böyle yapa yapa 21 günde cidden 4 kilo veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?