- 25 Aralık 2012
- 893
- 261
- 323
- Konu Sahibi britneyyyyy
Evet tek diyet yapmak zordur cidden dürtü şartKeşke bende babamı ikna etsem evde tek başıma savaş vermek çok zor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tek diyet yapmak zordur cidden dürtü şartKeşke bende babamı ikna etsem evde tek başıma savaş vermek çok zor.
Hoş geldin canım inşallah güzel sonuçlar alırsınızİyi akşamlar bayanlar bende iki gündür diyete başladım eşimle birlikte aslında eşime destek amaçlı başladım 55 kiloyum bende 50 olsam yeter eşim 98 kilo artık dur demek lazım dedim hayırlısı artık
Teşekkür ederim canimHoş geldin canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
bende cardio yapıcam bu aralar daha çok yağ yakmaya yönelik 4 günde toplam 100 adım atınca dün pilates + 12000 adım atınca bugün bacaklarım pert:)Günaydın kızlar ben de bugün spor yapmayı planlıyorum
Afiyet olsun canım.günaydın kızçeler dün akşam haşlama brokoli+ sarımsaklı yoğurt ve ekmeksiz menemen. 1 saat pilates. Az öncede kahvaltı yaptım :) siz nasılsınız hanımlar naptınız neler yapıyorsunuz
Mükemmelsin genede dikkat et kendini çok yorma. Ama hareketleri yapmalısın pes etmek yok.bende cardio yapıcam bu aralar daha çok yağ yakmaya yönelik 4 günde toplam 100 adım atınca dün pilates + 12000 adım atınca bugün bacaklarım pert:)
ee süper bak ödem vardı demekki yavaş yavaşta olsa gidicek :)Bu arada 77.8 gördüm bugün.
Bende bilmiyorum. Hafta sonu kestaneyi fazla kaçırmıştım onun etkisiydi demekki.ee süper bak ödem vardı demekki yavaş yavaşta olsa gidicek :)
Teşekkür ederim canım. Ben tartılınca buraya yazarım ama pazartesi gününki kiloyu tabloya yazarızzaynen öyle canım Lamaziaa bende nerdeyse her gün tartılıyorum ama ptesiden ptesiye tabloyu güncelliyelim yoksa tablo yetişmez hepinize iyi geceler kader arkadaşlarım
Allah seni iyi etsin 4 günde 100 adım mibende cardio yapıcam bu aralar daha çok yağ yakmaya yönelik 4 günde toplam 100 adım atınca dün pilates + 12000 adım atınca bugün bacaklarım pert:)
Ooo süpersin dostumBu arada 77.8 gördüm bugün.
süpersin hangi günler tartılıyorsun? ben dayanamıyorum her gun tartılıyorum :)20 dakika yatmadan spor 3.gunumu tamamladım haftalık tartinmayi planlıyorum
Hedefleriz şuan aynıı sen 2 haftada 3 kilo istiyorsun bende 3 haftada 4 kilo yapabilirizzzz ,ama yapamazsakta gitmeyelim ya kalalımgünaydın hanımlar dün baya bozdum ama baya sabah 57.1 çıktım :) ama bana müstahak öylede yenilmez antalyadan geldikten sonra toparlayamadım açlık krizleri, tatlı krizi ve özellikle yeme krizi geçiriyorum ve hala kontrol altına alamadım...bugun yeniden start verdim 07.01.21 -57.1 olan kilom 21.01.21 de 54 olacak . ee olmazsada zaten gidiyimm ben yapamıyorum bu işi demektir:)