• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

bir link var sana onu atiyim kilo vermek için günlük alman gereken kaloriyi sana bıoy kilo vs ye göre söylüyor. Normal almandan gereken kaloriyi almakta vucüt ve metabolizma için sıkıntılı şöyle düşün sen şimdi ortalama 700-900 kalori alıyorsun diyelim istediğin kiloya geldiğinde günlük en fazla 1200 kalori alabiliceksin ve fazlasını aldığında kilo alıcaksın. Vuvüt bu kaloriye alıştığı için ki düşük bir değer çünkü hiçbirşey yapmasakta uyurken su içerken hatta organlarımız bile belli kalori yakıyor evet kilo olarak verirsin ama bu sağlıklı olmaz malesef
teşekkür ederim canım haklısın. Hangi uygulama acaba bu ?

Lamaziaa Lamaziaa kilon bu kadar aşırı bir diyet programı için az. Bunu genelde 100 kilo üstüne daha çok öneriyorlar. Onlarda vücut hareket etmediği için metabolizma hızı düşük ve kalori hesabını oldukça düşük tutmaya çalışıyorlar.
Yani 1.200 kalori benim için az mı sizce? Çünkü ben 1.200 geçmiyorum. Üstüne 500 kalori en az yakarak spor yapıyorum. Otomatikman 700 e düşüyor. Böylesi de sağlıksız diyorsunuz. Ne yapmalıyım sizce ?

Yani 1.200 kalori benim için az mı sizce? Çünkü ben 1.200 geçmiyorum. Üstüne 500 kalori en az yakarak spor yapıyorum. Otomatikman 700 e düşüyor. Böylesi de sağlıksız diyorsunuz. Ne yapmalıyım sizce ?
Ben kilo veremezsin demiyorum. Bu şekilde yaşam standardını değiştirdiğinde ilerde kilo alabilirsin demek istediğim aslında bu. Hayatın boyunca 700 kaloriyle gününü tamamlayamazsın ya da ben ben bu şekilde bilmiyorum ben yapamam sanırım. Düşük kalorili diyetler bende yapıyorum. Fakat sonrasında hep kilo aldığımı gördüm ve ben inan spor yaparak kilo verebilen biriyim. Bilmiyorum kusura bakma seni kırıcı bir mesaj yazdıysam.

Ben kilo veremezsin demiyorum. Bu şekilde yaşam standardını değiştirdiğinde ilerde kilo alabilirsin demek istediğim aslında bu. Hayatın boyunca 700 kaloriyle gününü tamamlayamazsın ya da ben ben bu şekilde bilmiyorum ben yapamam sanırım. Düşük kalorili diyetler bende yapıyorum. Fakat sonrasında hep kilo aldığımı gördüm ve ben inan spor yaparak kilo verebilen biriyim. Bilmiyorum kusura bakma seni kırıcı bir mesaj yazdıysam.
Olur mu öyle şey. Burada birbirimize doğruyu yanlışı gösteriyoruzz. Bende şuanlık yapıyorum bu diyeti 61 e falan düşünce tekrar normal diyet listesine geçeceğim. Teşekkür ederim ilgin için

Olur mu öyle şey. Burada birbirimize doğruyu yanlışı gösteriyoruzz. Bende şuanlık yapıyorum bu diyeti 61 e falan düşünce tekrar normal diyet listesine geçeceğim. Teşekkür ederim ilgin için
Rica ederim. Ben sadece kilo vermeyi yaşam şekli haline getirmek düşüncesindeyim. Az yiyerek sağlıklı beslenerek forma girmeyi istiyorum bende ama bende başaramıyorum.

ediyoruz inşallah edicezde :) hoşgeldin canımmm kaç kilosun neler yapıyorsun spor vs diyet?
Şuan hiç birini yapmıyorum. Yakın zamanda denemelerim oldu. İstesem verebiliyorum ama iradem zayıf . En son 72 ydim şuanı bilmiyorum. 54 kiloyla evlenmiştim. 2 buçuk senelik evliyim . 6 aylık bebeğim var. 68 le hamile kalmıştım. İlk hedefim 65 sonra 60 sonra da 55 olabilmek. Eşimle iddaya girdik 55 olmak için. Kilo bildirimi yaptığınız bir gün var mı

Şuan hiç birini yapmıyorum. Yakın zamanda denemelerim oldu. İstesem verebiliyorum ama iradem zayıf . En son 72 ydim şuanı bilmiyorum. 54 kiloyla evlenmiştim. 2 buçuk senelik evliyim . 6 aylık bebeğim var. 68 le hamile kalmıştım. İlk hedefim 65 sonra 60 sonra da 55 olabilmek. Eşimle iddaya girdik 55 olmak için. Kilo bildirimi yaptığınız bir gün var mı
Benimde iddiaya girebilceğim bir babam olsa ah ah. :KK53: :KK70:

var canim her pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz sabah. Yavas yavas olur hic merak etme:) ben 71 den 54 e dustum simdi bakma 3 alip 2 veriyorum ama kendimle bir konusma yaptim sonrasinda kim ne dediyse verdiyse aslanyemedim diyeti bozmarim ve her hafta kendimi daha cok begendim

Canım ağır yaşamlarda doktor Now 300 kiloluk insanları 1200 kalorilik diyetle başlatıyor onlara bile 1200 kalori uygunsa bize de uyar diye düşünüyorum

2.Günüm de bu şekilde bittii.
64717F8F-6CB4-49BB-A831-981CA31B0BC6.jpeg

var canim her pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz sabah. Yavas yavas olur hic merak etme:) ben 71 den 54 e dustum simdi bakma 3 alip 2 veriyorum ama kendimle bir konusma yaptim sonrasinda kim ne dediyse verdiyse aslanyemedim diyeti bozmarim ve her hafta kendimi daha cok begendim
Yaaa süpermiş tam benim hedefim :) ben de pazartesi başlıyorum bildirime o zaman

Canım ben haftada 2 kere tartılıyorum. O zaman bu gruba 2.tartıldığım zaman yazmiyim. Sadece pazartesi yazayım

Canım ben haftada 2 kere tartılıyorum. O zaman bu gruba 2.tartıldığım zaman yazmiyim. Sadece pazartesi yazayım
İstediğin zaman tartıldığında yazabilirsin. Ben de sürekli artı eksi olduğumda yazıyorum. Sonuçta burada birbirimizi takip ediyoruz. Doğru yanlışlarımızı beraber görüyoruz. Belki arkadaşımız tek sefer not ediyor. Ama olsun güzel değişim yaşayan arkadaşlarımızı görünce hep beraber mutlu oluyoruz.

İstediğin zaman tartıldığında yazabilirsin. Ben de sürekli artı eksi olduğumda yazıyorum. Sonuçta burada birbirimizi takip ediyoruz. Doğru yanlışlarımızı beraber görüyoruz. Belki arkadaşımız tek sefer not ediyor. Ama olsun güzel değişim yaşayan arkadaşlarımızı görünce hep beraber mutlu oluyoruz.
aynen öyle canım Lamaziaa Lamaziaa bende nerdeyse her gün tartılıyorum ama ptesiden ptesiye tabloyu güncelliyelim yoksa tablo yetişmez hepinize iyi geceler kader arkadaşlarım💜

İyi akşamlar bayanlar bende iki gündür diyete başladım eşimle birlikte aslında eşime destek amaçlı başladım 55 kiloyum bende 50 olsam yeter eşim 98 kilo artık dur demek lazım dedim hayırlısı artık
Keşke bende babamı ikna etsem evde tek başıma savaş vermek çok zor.

Back