• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

canımlar ben antalyadayım dün yediklerimi söylemek istemiyorum, herkes zaten zayıfsın diyip laf yapıyo yemeyince trip atıyolar şimdide pide yaptırıyorlar:( ben salı sabahı malesef tartılıp viddi bir dönüş yapacağım
Teşekkür ederim ortaam,inşallah hepimiz için iyi olur🥰
Salidan sonra ciddi olarak hazirsan iki üç gün tadını çıkar,bı haftada verirsin hemen

canımlar ben antalyadayım dün yediklerimi söylemek istemiyorum, herkes zaten zayıfsın diyip laf yapıyo yemeyince trip atıyolar şimdide pide yaptırıyorlar:KK43: ben salı sabahı malesef tartılıp viddi bir dönüş yapacağım
İyi tatiller canım bu formu böyle koruyorum deseydin afiyet olsun keyfine bak

Bu arada kitabımı bende bitirdim. İlk sayfalar beni üzmüştü ama sonrasında bu kitabın beni çekim gücünün Sokrates ve Platon'un etkisi altında kalmasıyla hayatına yön vermesiymiş.

Merhaba kızlaar. Beni de aranıza alın. 4 aydır diyet yapıyorum 75 den 63 e düştüm ama bu yılbaşında baya bi yiyerek tekrar 64-65 oldum. Yarın diyete devam ediyorum. Motivasyonumuzu beraber sağlayalım. Hedefim şuan ilk etapta 21 gün. 21 günde 4 kilo vermek istiyorum. Beni de tabloya ekler misinizzz ?

Merhaba kızlaar. Beni de aranıza alın. 4 aydır diyet yapıyorum 75 den 63 e düştüm ama bu yılbaşında baya bi yiyerek tekrar 64-65 oldum. Yarın diyete devam ediyorum. Motivasyonumuzu beraber sağlayalım. Hedefim şuan ilk etapta 21 gün. 21 günde 4 kilo vermek istiyorum. Beni de tabloya ekler misinizzz ?
Hoş geldin canım yarın britneyyyyy britneyyyyy gelir o tabloyu düzenleyebiliyor hemen hemen aynı kilolardayız ben de biraz vermek istiyorum

Mezun oldum canım ama hala takımdayım korumak daha sıkıntı Gelmek ister misin ?
Ben niye kilo verme psikolojisine giremedim bilemiyorum. Babamla yaşamak sürekli yemek demek sanki. Takımı zor durumu sokarsam o korkum da var. 75 altı görsem tamam kilo vermeye başladım dicem de ben de öyle bir gelişimde yok

hoşgeldin canım tam kilonu yazaarmısınn

günaydın hanımlar 3,5 gün tıkınma ile geçen hatırlamak bile istemediğim bir zamandan sonra yarın tartıya çıkıp yediklerimle yükleşicem ve 15 gunlük detoxa başlıyacağım yarın sizede listeyi paylaşayım isterseniz. Daha önce bir diyetisyenle çalışmıştım böyle fazla gün ard arda kaçamaklar için vermişti ve -3 vermiştim bakalım :)

Back