• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Yemek çubuklarıyla mı yemeğe başlasam acaba? Asya kültürüne mi yönelsem? :KK53:
ahahhahah kız her türlü yeriz biz :) benim 2-3 gundur midem yanıyo deli gibi inşallah devam ederde yemem biraz artık nasıl yediysem 3 gunde denge herşey şaştı:) bir tane kaşık var ortası delik ondan almayı düşünüyorum bende :D

1.Günümün özeti bu kızlar her gün paylaşıcam. Bugün 765 kalori açıkta bıraktım
FB2F20D8-DB9E-458B-9B40-DD3E2EC6B827.jpeg

günaydın hanımlar dün ben eve gittim bir bardak kefir 2 ceviz bir kaç tanede kuru erik yedim . Sabah tartıya çıktım ve şok 55.9. Cumartesi akşam tartıldıgımda 57.2 çıkmıştım daha çok çıkarım diye düşünüyordum dün bol su ve yeşilçay içtim ödem için birebir bana. Valla mutlu oldum tabi yarın daha fazla çıkmazsam:)
Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
2 wasa
1 üçgen peynir
4 zeytin
salatalık ve maydonoz

günaydın hanımlar dün ben eve gittim bir bardak kefir 2 ceviz bir kaç tanede kuru erik yedim . Sabah tartıya çıktım ve şok 55.9. Cumartesi akşam tartıldıgımda 57.2 çıkmıştım daha çok çıkarım diye düşünüyordum dün bol su ve yeşilçay içtim ödem için birebir bana. Valla mutlu oldum tabi yarın daha fazla çıkmazsam:)
Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
2 wasa
1 üçgen peynir
4 zeytin
salatalık ve maydonoz
Bedenini dinlendirmek yaradı bence. Mükemmelsin. :KK36:

Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
2 wasa
1 üçgen peynir
4 zeytin
salatalık ve maydonoz
Hızlı gelen hızlı gider hiç sıkma canını 1 kilo için 7bin kalori almak lazımmış 3 günde 21.000 kalori almadın herhalde ödemdir o ödem 🐈

Hızlı gelen hızlı gider hiç sıkma canını 1 kilo için 7bin kalori almak lazımmış 3 günde 21.000 kalori almadın herhalde ödemdir o ödem 🐈
bende öyle düşünüyorum canım ama sağlam almışımdır ve 0 hareket diye daha çok bekliyordum gene eski düzen ve detoxla başladım bakalım inşallah veririz artık 3 aşağı 5 yukarı çıktık. beyaz dut yaprağı çayını deniycem bulursam tabii o baya iştah kesiyormuş

bende öyle düşünüyorum canım ama sağlam almışımdır ve 0 hareket diye daha çok bekliyordum gene eski düzen ve detoxla başladım bakalım inşallah veririz artık 3 aşağı 5 yukarı çıktık. beyaz dut yaprağı çayını deniycem bulursam tabii o baya iştah kesiyormuş
Beyaz dut annemlerin bahçesinde var yazın toplayıp kurutayım o zaman

Kızlar bu sabah bir kase sütlü bir kase yoğurtlu mısır gevreği yedim. Şuana kadar acıkmadım. Tek kaseyle kalksam iyiydi ama normal kahvaltıdan iyidir dedim.

Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
2 wasa
1 üçgen peynir
4 zeytin
salatalık ve maydonoz
Günaydınnn. Maşallah sanaa çok sevindim.

Kızlar benim aklıma bir soru takılıyor. Şimdi kilo vermek için kalori açığı oluşturmak gerekiyor ya. Ben günde 1.200 kalori alıyorum en fazla. Onun yanında 500 kalori civarı da egzersiz yapıyorum. Benim aldığım kalori otomatikman 700 kaloriye mi düşüyor? Eğer öyleyse ben böyle yapa yapa 21 günde cidden 4 kilo veririm.

Kızlar benim aklıma bir soru takılıyor. Şimdi kilo vermek için kalori açığı oluşturmak gerekiyor ya. Ben günde 1.200 kalori alıyorum en fazla. Onun yanında 500 kalori civarı da egzersiz yapıyorum. Benim aldığım kalori otomatikman 700 kaloriye mi düşüyor? Eğer öyleyse ben böyle yapa yapa 21 günde cidden 4 kilo veririm.
bir link var sana onu atiyim kilo vermek için günlük alman gereken kaloriyi sana bıoy kilo vs ye göre söylüyor. Normal almandan gereken kaloriyi almakta vucüt ve metabolizma için sıkıntılı şöyle düşün sen şimdi ortalama 700-900 kalori alıyorsun diyelim istediğin kiloya geldiğinde günlük en fazla 1200 kalori alabiliceksin ve fazlasını aldığında kilo alıcaksın. Vuvüt bu kaloriye alıştığı için ki düşük bir değer çünkü hiçbirşey yapmasakta uyurken su içerken hatta organlarımız bile belli kalori yakıyor evet kilo olarak verirsin ama bu sağlıklı olmaz malesef

Lamaziaa Lamaziaa kilon bu kadar aşırı bir diyet programı için az. Bunu genelde 100 kilo üstüne daha çok öneriyorlar. Onlarda vücut hareket etmediği için metabolizma hızı düşük ve kalori hesabını oldukça düşük tutmaya çalışıyorlar.

Back