- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Teşekkür ederim ortaam,inşallah hepimiz için iyi olurcanımlar ben antalyadayım dün yediklerimi söylemek istemiyorum, herkes zaten zayıfsın diyip laf yapıyo yemeyince trip atıyolar şimdide pide yaptırıyorlarben salı sabahı malesef tartılıp viddi bir dönüş yapacağım
İyi tatiller canım bu formu böyle koruyorum deseydin afiyet olsun keyfine bakcanımlar ben antalyadayım dün yediklerimi söylemek istemiyorum, herkes zaten zayıfsın diyip laf yapıyo yemeyince trip atıyolar şimdide pide yaptırıyorlarben salı sabahı malesef tartılıp viddi bir dönüş yapacağım
Kitap okuyorum canım sen napıyorsun?Kızlar nerelerdesiniz? Napıyorsunuz?
Bende TV karşısında sıfır beden hatunlar karşısında kederleniyorum.Kitap okuyorum canım sen napıyorsun?
Yarın sağlam bi diyete başlamak şart oldu bizeBende TV karşısında sıfır beden hatunlar karşısında kederleniyorum.
Aynen öyle. Canım sen takımdasın dimi?Yarın sağlam bi diyete başlamak şart oldu bize
Mezun oldum canım ama hala takımdayım korumak daha sıkıntı Gelmek ister misin ?Aynen öyle. Canım sen takımdasın dimi?
Hoş geldin canım yarınMerhaba kızlaar. Beni de aranıza alın. 4 aydır diyet yapıyorum 75 den 63 e düştüm ama bu yılbaşında baya bi yiyerek tekrar 64-65 oldum. Yarın diyete devam ediyorum. Motivasyonumuzu beraber sağlayalım. Hedefim şuan ilk etapta 21 gün. 21 günde 4 kilo vermek istiyorum. Beni de tabloya ekler misinizzz ?
teşekkür ederimm :)) Bende 58 olsam bırakıcam diyetii. Ama yılbaşı beni mahvetti :))Hoş geldin canım yarınbritneyyyyy gelir o tabloyu düzenleyebiliyor hemen hemen aynı kilolardayız ben de biraz vermek istiyorum
Ben de 60ın altına inmek istiyorumteşekkür ederimm :)) Bende 58 olsam bırakıcam diyetii. Ama yılbaşı beni mahvetti :))
bu grup sayesinde yaparızz inşallah ben inanıyorummBen de 60ın altına inmek istiyorum
Ben niye kilo verme psikolojisine giremedim bilemiyorum. Babamla yaşamak sürekli yemek demek sanki. Takımı zor durumu sokarsam o korkum da var. 75 altı görsem tamam kilo vermeye başladım dicem de ben de öyle bir gelişimde yokMezun oldum canım ama hala takımdayım korumak daha sıkıntı Gelmek ister misin ?
hoşgeldin canım tam kilonu yazaarmısınnMerhaba kızlaar. Beni de aranıza alın. 4 aydır diyet yapıyorum 75 den 63 e düştüm ama bu yılbaşında baya bi yiyerek tekrar 64-65 oldum. Yarın diyete devam ediyorum. Motivasyonumuzu beraber sağlayalım. Hedefim şuan ilk etapta 21 gün. 21 günde 4 kilo vermek istiyorum. Beni de tabloya ekler misinizzz ?
uu beybii süpersin :) hemde bu son 4 gune ragmen nasılsınız yaaKızlar gjnaydin, nasılsınız?Bildirime geldim58.5 aralıklı açlık işe yarayacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?