24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Fazla vitamin belki vücutta farklı değerleri yükseltir belki de yeni yılda küçük bir bebiş olur

zar zor 3-5 gram veriyorum onlarıda alıcam :) salı tartı bildirimi nasıl olucak allah bilir. İstanbulda hava çok güzel bugün ofiste insan darlanıyor manzara felanda yok koca koca binalar
Cidden kilon çok iyi canım boyuna göre süpersin birkaç gün detoks yapıverirsin bu kadar kasma kendini tadını çıkar bir arada olmanın biz yine yalnızız

ayy inşallah canım benim, senin üst komşu tam lık yani :)
Aynen öyle canım. Alt katımızda gıcığın tekiydi. Bas bas bağırıyorlar gece korkudan ölüyorum. Onlarda bu ay taşınıcak inşallah ters giden bir şey olmazsa. Evler satılmadan önce babam kiracıları düzgün seçiyordu. Ama yeni sahipleri it kopuk umursamadan veriyorlar. Seviyeler çok alt seviyede.

Daha dün dip köşe temizliği yaptım. Demin süpür sil yaptım gene su berrak değil. Ben anlamadımki 24 saat geçmeden babam, ben ve kedi nasıl bu evi toz içinde bırakıyoruz.
ahahha bende aynısını soruyorum kendime birde papağan var allahım o bir kanat çırpıyor tüy yağmuru

Daha dün dip köşe temizliği yaptım. Demin süpür sil yaptım gene su berrak değil. Ben anlamadımki 24 saat geçmeden babam, ben ve kedi nasıl bu evi toz içinde bırakıyoruz.
Yerlerinde beş dk durmayan iki bebeyle beni düşünsene

Yerlerinde beş dk durmayan iki bebeyle beni düşünsene
Aman tanrım, yaradanım kolaylık ve sabır versin canım.
Kızlar ben takıma geri dönmeye karar verdim, tam motivasyon saglayamadimcanım sopa istiyor anlaşılanAma yine buradaki bildirimlere de katılmaya devam ederim uygun gorurseniz
Hayırlısı olsun canım senin için. Hangi takıma geçeceksin merak ettim.

canımlar ben antalyadayım dün yediklerimi söylemek istemiyorum, herkes zaten zayıfsın diyip laf yapıyo yemeyince trip atıyolar şimdide pide yaptırıyorlar ben salı sabahı malesef tartılıp viddi bir dönüş yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…