- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Fazla vitamin belki vücutta farklı değerleri yükseltir belki de yeni yılda küçük bir bebiş oluriyiym bende ofisteyim yoğunum biraz ay sonu sene sonu malum :) her yerim ağrımaya başladı bugunde evde hafif pilates yapıcam sonra 4 gun antalya...görümcem lahana ,zeytinyağlı sarma yapmış. kv Kuru dolma, mantı dahasını söylemek istemiyorum çok zor olucak :) gitmeme hakkımı tercih ederim ama malesef
Cidden kilon çok iyi canım boyuna göre süpersin birkaç gün detoks yapıverirsin bu kadar kasma kendini tadını çıkar bir arada olmanın biz yine yalnızızzar zor 3-5 gram veriyorum onlarıda alıcam :) salı tartı bildirimi nasıl olucak allah bilir. İstanbulda hava çok güzel bugün ofiste insan darlanıyor manzara felanda yok koca koca binalar
Ben de öyle yapıyorum. Annem zamanında çok konuştu kadınla her defasında annemden özür diledi ama sonuç hala pislik hala pislik o yüzden allaha havale ediyorum bende. İki balkonuda onun yüzünden kullanım dışı yaptım.En iyisi görmezden gelmek boş ver
ayy inşallah canım benim, senin üst komşu tamFazla vitamin belki vücutta farklı değerleri yükseltir belki de yeni yılda küçük bir bebiş olur
Aynen öyle canım. Alt katımızda gıcığın tekiydi. Bas bas bağırıyorlar gece korkudan ölüyorum. Onlarda bu ay taşınıcak inşallah ters giden bir şey olmazsa. Evler satılmadan önce babam kiracıları düzgün seçiyordu. Ama yeni sahipleri it kopuk umursamadan veriyorlar. Seviyeler çok alt seviyede.ayy inşallah canım benim, senin üst komşu tamlık yani :)
ahahha bende aynısını soruyorum kendime birde papağan var allahım o bir kanat çırpıyor tüy yağmuruDaha dün dip köşe temizliği yaptım. Demin süpür sil yaptım gene su berrak değil. Ben anlamadımki 24 saat geçmeden babam, ben ve kedi nasıl bu evi toz içinde bırakıyoruz.
aynen canım olsun ya mutlu sağlıklı bir yıl olsun hepimiz içingünaydın hanımlar yılın son günü belki istediğimiz gibi bir yıl olmadı, umutlarımız gerçek olmadı ama en kötüsü böyle olsun diyelimm
Valla bizim kedi çok tüy dökmüyor ama bize sinirlenince masada ne varsa yere atıyor patisiyleahahha bende aynısını soruyorum kendime birde papağan var allahım o bir kanat çırpıyor tüy yağmuru
Yerlerinde beş dk durmayan iki bebeyle beni düşünseneDaha dün dip köşe temizliği yaptım. Demin süpür sil yaptım gene su berrak değil. Ben anlamadımki 24 saat geçmeden babam, ben ve kedi nasıl bu evi toz içinde bırakıyoruz.
Aman tanrım, yaradanım kolaylık ve sabır versin canım.Yerlerinde beş dk durmayan iki bebeyle beni düşünsene
Hayırlısı olsun canım senin için. Hangi takıma geçeceksin merak ettim.Kızlar ben takıma geri dönmeye karar verdim, tam motivasyon saglayamadimcanım sopa istiyor anlaşılan Ama yine buradaki bildirimlere de katılmaya devam ederim uygun gorurseniz
Teşekkür ederim canım,önce 5. Takimdaydim,ordan devam ederimAman tanrım, yaradanım kolaylık ve sabır versin canım.
Hayırlısı olsun canım senin için. Hangi takıma geçeceksin merak ettim.
Senin için en faydalı yer ve grup neresiyse orada olman en güzel şey. Bizi unutma ama lütfen.Teşekkür ederim canım,önce 5. Takimdaydim,ordan devam ederim
Unutur muyum,pazartesileri buraya da yazarım inşallah yineSenin için en faydalı yer ve grup neresiyse orada olman en güzel şey. Bizi unutma ama lütfen.
senin için daha nasıl iyi olucaksa öyle tap ama arada bizede haber ver yeterUnutur muyum,pazartesileri buraya da yazarım inşallah yineHem belki eksilerle gelirsem size de moral olur,sizi de ateşlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?