- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
- 133
- Konu Sahibi faintastic
-
ingilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
2 aydır işsizim diye intihar etmek mi.yıllarca atanamayanlar var asgari ücrete çalışanlar var bu ülke de unıversite diplomasıyla saçmalamayın ve iş aramaya devam ediningilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
benzin 6 tl ye dayandı olmasın daha iyi valla araba yük oldu bana evde bir çocuk daha bakıyormuşum gibi masrafı var10 senelik ogretmenim. Arabam yok. Saygılar
Az sabir tevekkul yahu..
2010 mezunuydum iyi dereceyle mezun oldum.yetmedi 1 yil istanbulun en iyi akademi merkezindr akademi egitimi aldim .
Resim ogretmeniyim.
Atanamadim.
2 sene ucretli ogretmenlik yaptim anadolu lisesinde ve oyle guzel basarilara imza attimki mudur hep derdi keske okulumun kadrosunda olsaydin diye.
Sonra koleje girdim 1 yil boyunca deli gibi calisip asgari ucret bile alamadim.
Sonra evlenip sehir degistirdim.
Yas 26 olmus.
Tam 3 yil boyunca kpss ile ugrastim.
Hedeflerim yuksekti ama kpss engelini asip kendime bi unvan vermem gerekiyordu ve bebek yapmayida hep erteledim.
Bu surecte hic sizin gibi vay efendim o benden once atandi vay efendim o benimle evlendi cocugu oldu intihar etmeliyim moduna girmedim.
Sabrettim.
Sonra bir dernekte proje asistanligini yuruttum.cunku bu surecte esim hem borc odedi hem elde avucta ne varsa gitti.
Hamile kaldim orda calisirken.ise otobuslerle gittim geldim.
Ordan kazandigimi hic harcamayip araba aldim.
Sonra kpssden mulakata cagirildim tam.ataniyordum mulakatta elediler.benden 10 puan dusuk alanlar atandi.
Yine allaha biraktim.
Cunku cok emek verdim.
Ve 2017 temmuz ogretmen atamasinda 29 yasimda atandim.
Son sansimdi kendime verdigim.
2 ay sonra bebegim dogdu.
Esimde tayin isteyip atandigim yere geldi.
Simdi refah icinde emeklerimin meyvelerini yiyoruz hamd olsun.esimde bende hederleri devam eden insanlariz
Daha iyi yerlere gelecegiz.
Bu arada esimde yillarca emek verdi cift unv bitirdi.
Ing almanca biliyordu ama 31 yasinda atandi.
Siz kendinizden iyi seyleri gorurseniz mutsuz olursunuz.
Kendi hikayenizi yazin.
Ben kendi hikayemi yazdim size.
En guzel en keyifli mutlululuklar; pespese gelen mutsuzluklarin ardinda saklı unutmayin
Hele iş ilanlarında koca koca ERKEK yazmaları..Mühendisim ve işsizimAma yeni mezunum. İşsizlik değil de insanlar depresyona itiyor beni. Alın beni yanınıza işi öğretin para bile istemeyeceğim hatta sigortaya da gerek yok diyorum artık Özel sektör olduğu için kimse yeni mezunla uğraşmak istemiyor sanırım. Bir dahaki mülakatta çay-kahve yapmayı da teklif edeceğim. Çaycınızı işten atın çünkü artık mühendis Annwyl burada
Son gittiğim yerde de sanırım cinsiyetim yüzünden işe alınmadım. Moralim çok bozuldu ama uyudum uyandım geçti. Hayat böyle ne yapalım
Ya mal mısın? 2 ay ne 26 yaşındayım meslektaşız 2 yıldır işsizim, dediklerin bende de var ama tutup 2 ayda işe girmedim diye intiharı düşünmedim. Şımarık ve ukalasın...boşa oyaladıningilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?