- Konu Sahibi faintastic
Millet evlendikten sonra bile isguc sahibiyken bile ailedem destek bekliyor cogu zaman.
Surda 2 aydir issizmissin.
Ne bu isyan!!!?
Surda 2 aydir issizmissin.
Ne bu isyan!!!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ay işsizlik bu kadar karamsar olma bence.Kendim işletme mezunuyum bi sene aradım olmadı başvurmadığım iş kalmadı.Kuzenim sizin gibi elektronik mühendisi kız zamanında çalıştığı yerin tuvaletini bile temizledi.Şehir değiştirdi aradığı işi buldu çokda iyi kazanıyo.Birazda şans işi bu işler hemen pes etmeyin.ingilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
İş ararken bir yandan endustriye katki saglayacak elekrtonik bir cihaz geliştir icat et bakarsın kimsenin bilmedigi bir ihtiyaca cozum olur kendi işini kurmuş olursun intihardan daha güzel bir hayal bence buingilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
Her sıkıntıda bu triplere giriyorsanız mutlu olacaksanız da az öte de mutlu olun. Kusura bakmayın ama en hoşlanmadığım insan tipidir durmadan mızmızlanıp şikayet eden, neden ben neden ben diye ağlayanlar. Bardağın yarısı boş eyvallah da yarısı da dolu be kardeşim. Üffelim ayağım titriyor millet işe girmiş altına arabasını çekmiş daha benim maaşım yok tanrı bir yüzüme gülmüyor benim neden ben de normal bir hayat yaşayamıyorum
Lütfen sabret ve gayret et , diploması iptal olanları bile gördüm, yılmadan sıfırdan başlamıştı , iki inşaat müh. kızla tanımıştım sektörde tutunamayınca biri diş hekimliği diğeri ismekte meslek edindiren kurslara gidiyor, intihar çözüm mü sence? Ayrıca eşim de müh. evlendiğimizden bir ay sonra 6 ay işsiz kaldı bir de bu durumda olan aile babaları var onlar napsın?? Şimdi iyi ki o ara işsiz kaldık diyoruz şuanki işi harika ve biz işsizken kafa dinledik, spor yaptık şehir şehir gezdikingilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
neden hemen isyan ediyorsunuz.. tövbe tövbeeeelim ayağım titriyor millet işe girmiş altına arabasını çekmiş daha benim maaşım yok tanrı bir yüzüme gülmüyor benim neden ben de normal bir hayat yaşayamıyorum
ya lütfen bir yardım edin vallaha çatlayacağım artık
Yaa ne abartmışsınız Allah aşkına! Gerçekten intiharlık bi durum yok ortada. Herkes yaşıyor benzer şeyleri. Ayrıca 24 yaşında araba almak desteksiz imkansız, ben bile iyi bi isim olmasına rağmen yıllarca otobüs e dolmuşa bindim.ingilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar