- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi faintastic
-
Bu nasıl bir üslup? Insanların hayatını nereden biliyorsunuz ?Ya mal mısın? 2 ay ne 26 yaşındayım meslektaşız 2 yıldır işsizim, dediklerin bende de var ama tutup 2 ayda işe girmedim diye intiharı düşünmedim. Şımarık ve ukalasın...boşa oyaladın
Üslubunuz hoş değil. Konu sahibinin davranışı biraz abartılı olabilir ama hakareti de haketmiyor. Herkesin yaşadıklarına tepkisi farklı olabilir.Ya mal mısın? 2 ay ne 26 yaşındayım meslektaşız 2 yıldır işsizim, dediklerin bende de var ama tutup 2 ayda işe girmedim diye intiharı düşünmedim. Şımarık ve ukalasın...boşa oyaladın
Bi' coşmalar, bi' coşmalar... :)Ya mal mısın? 2 ay ne 26 yaşındayım meslektaşız 2 yıldır işsizim, dediklerin bende de var ama tutup 2 ayda işe girmedim diye intiharı düşünmedim. Şımarık ve ukalasın...boşa oyaladın
24 Yaş çok geçmiş bir yaş değil ki sokakta 40 yaşında işssiz ev geçindiren insanlar var işsizlik için canından olmaya değer mi ? Sıkmayın canınızı bi yerde kısmetiniz yiyecek lokmanız vardır elbet.ingilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
29 yasinda doktora yapti ise neden intihar etsin esiniz zaten?eşim üniversite mezunu, yüksek lisans doktora hepsini yaptı, şu an ikinci bir üniversite okuyor, 29 yaşında, 3 yıldır evli, bir çocuk babası, napsın intihar mı etsin, hayat herşeye rağmen güzel, birini sevin, destek olsun size, farklı bir alanla uğraşmayı deneyin
29 yasinda doktora yapti ise neden intihar etsin esiniz zaten?
Masallah vallahi 29 yasinda doktora bitiren birine rastlamamıştım.
ne seviyesiz bir şeysin sen ya, madem oyaladığımı düşündün yazmasaydın o zaman.Ya mal mısın? 2 ay ne 26 yaşındayım meslektaşız 2 yıldır işsizim, dediklerin bende de var ama tutup 2 ayda işe girmedim diye intiharı düşünmedim. Şımarık ve ukalasın...boşa oyaladın
yeterlilikten bahsediyorum, toefl puanım yüksek çoğu yer toefl istiyor, almancam da varİngilizcenin iyi olması bir meziyet değil bu arada,İngilizce bilmeyen yok, bir çok üniversitede zorunlu hazırlık var, İngilizceyi bilmeden üniversiteye başlanmıyor bile. Benim mühendis arkadaşlarımın hepsi okurken Almanca da öğrendi.
hoşlanmanız pek de önemli değil benim için ben de böyleyim ne yapalımHer sıkıntıda bu triplere giriyorsanız mutlu olacaksanız da az öte de mutlu olun. Kusura bakmayın ama en hoşlanmadığım insan tipidir durmadan mızmızlanıp şikayet eden, neden ben neden ben diye ağlayanlar. Bardağın yarısı boş eyvallah da yarısı da dolu be kardeşim. Üff
ankaradayım, ama tai genelde hep odtü bilkent hacettepeden alıyor ve sınır ortalamayı 3,50 istiyor benim ortalamam 3 oraya girebilmeyi çok isterdim hatta defalarca sitede başvuru yapmaya çalıştım ama hep ortalama engeline takıldımTatlim hangi ildesin ankaradaysan tai cok sayida muhendis alimi yapacak bi basvur maaslari cok iyi muhendis olsam kesin basvururdum.
Gazi mezunu bir tanıdığım 3 ortalama ile yeni girdi tai'ye.ankaradayım, ama tai genelde hep odtü bilkent hacettepeden alıyor ve sınır ortalamayı 3,50 istiyor benim ortalamam 3 oraya girebilmeyi çok isterdim hatta defalarca sitede başvuru yapmaya çalıştım ama hep ortalama engeline takıldım
Az önce tekrar yeniledim ve şu uyarıyı aldım: "Gazi mezunu bir tanıdığım 3 ortalama ile yeni girdi tai'ye.
Benim tanıdığım kişinin tecrübesi vardı.Az önce tekrar yeniledim ve şu uyarıyı aldım: "
- Belirtmiş olduğunuz mezuniyet ortalamanızın (3.01), şirketimiz işe alım kriterlerini karşılamadığını üzülerek belirtmek isteriz. "
şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
Is bulursun o zaman, rahat ol. Benim okulumun notumu yanlis girmesi yuzunden 3 ay bekledim. Daha okulu bitirmeden is de hazirdi ustelik. Onu cozup diplomami gec gonderdiler, yaz tatili herkes tatile girmis, onu bekle bunu bekle 3 ay gecti. Insanin basina ummadik her turlu olay geliyor.yeterlilikten bahsediyorum, toefl puanım yüksek çoğu yer toefl istiyor, almancam da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?