- 3 Nisan 2018
- 12
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi faintastic
-
30 yaşını geçmiş, işsiz insanlar varingilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
elim ayağım titriyor millet işe girmiş altına arabasını çekmiş daha benim maaşım yok tanrı bir yüzüme gülmüyor benim neden ben de normal bir hayat yaşayamıyorum30 yaşını geçmiş, işsiz insanlar var
babasından annesinden para almak zorunda kalan erkekler var
okul bitirip, kurslar alıp, kendini geliştirip bu durumda olanlar var
sen tek değilsin, üzülme, sabır
boşluğa düşünce, hiç düzelmeyecek sanıyorsun ama sabırlı ol
hatırlamayacaksın bile bu günleri
akademik kariyerin iyi olabilir ama bu kadar zayıf olma
Sadece iki aydır işsizsin, bu kadar üzülecek bir durum yok.ingilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
iki ayı şimdi fark ettimSadece iki aydır işsizsin, bu kadar üzülecek bir durum yok.
Bu ifadeyi bırak öncetanrı bir yüzüme gülmüyor
Hayat güllük gülistanlık değil en azından çoğumuz için.iki ayı şimdi fark ettim
ben daha çok beklemiştim :)
ingilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?