- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi faintastic
-
Bende sıkıntılı süreçlerden geçtim çok fazla . Ama sana tavsiyem KPSS ye gir iş garantisi de var . Zamanla da yükselirsin zaten .elim ayağım titriyor millet işe girmiş altına arabasını çekmiş daha benim maaşım yok tanrı bir yüzüme gülmüyor benim neden ben de normal bir hayat yaşayamıyorum
Yok artık. Sadece 2 aydır işsizsiniz. Şu devirde yıllarca bekleyen insan var.ingilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
iş bulana kadar başka bir alana yönelin. zevk aldığınız hobiler üzerinden para kazanabilirsiniz.ingilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
Üzüldüm canım. Allah senin karşına hayırlı hem çalışıp hem mutlu olabileceğin bir iş çıkarsın. Seni çok iyi anlıyorum ama daha iki aydır işsizmişsin. Abartmışsın sıkıntını biraz bununla intihar edilse hepimizin şimdiye kadar çoktan intihar etmiş olması lazımdı. Zaman tanı kendine önünde güzel bir gelecek var. Sabret biraz neler neler çıkar karşına.ingilizcem iyi düzeyde, ortalamam yüksek sayılır, 1 yıla yakın tecrübem var, stajlarımın hepsi güzel yerlerde başka birisi benim özgeçmişime sahip olsa 1 gün dahi beklemez işe alınırdı benim kısmetim mi kapalı anlamıyorum 2 aydır işsizim aileye yük olmak o kadar koyuyor ki evli de değilim, yüksek lisans var ufukta devlet bursu ile yurtdışında okuma imkanım var ancak üniversitelerden kabul alamazsam ölürüm ben neden hayatımda hiçbir istediğim şey olmuyor benim şu yaşımda çulsuz parasız işsiz gezmekten utanıyorum intihar edeceğim boşuna mı okudum ben o kadar
abartma istersenelim ayağım titriyor millet işe girmiş altına arabasını çekmiş daha benim maaşım yok tanrı bir yüzüme gülmüyor benim neden ben de normal bir hayat yaşayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?