- 21 Mayıs 2024
- 74
- 11
- 29
-
- Konu Sahibi Cicegim2210
Merhaba canım ben dd femara +catlatma ignesi oldum ancak yumurta 24mm iken tutmadi 17-20mm arasinda iken saglikli catliyormjs 20nin ustjne çıktığında yumurtanin kalitesi bozuluyor ve yumurta kistlesiyor haberin olsun 2.ayda yumurtam 19mm iken catlatma ignesi yaptik tuttu ancak maalesef dış gebelik olduArkadaşlar merhaba 1:30 yıldır çocuk denemesi yapıyoruz ancak olmuyor. İlk denemelerimizde bir kimyasal gebelik oluştu daha sonrasında hiç olmadı. 3 kere ilaç ve çatlatma iğnesi denendi. Bir kere aşılama olmadı. Geçen çarşamba günü dördüncü kere Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Yumurtam 24 milim di. 24mm. Yumurtası bu şekilde olup hamile kalan var mı
Tutmadı zaten ancak kist yok çatlamış yumurta. Bu ay incir havuç kürünü deneyeceğim ilaçlardan bıktımMerhaba canım ben dd femara +catlatma ignesi oldum ancak yumurta 24mm iken tutmadi 17-20mm arasinda iken saglikli catliyormjs 20nin ustjne çıktığında yumurtanin kalitesi bozuluyor ve yumurta kistlesiyor haberin olsun 2.ayda yumurtam 19mm iken catlatma ignesi yaptik tuttu ancak maalesef dış gebelik olduyumurtanin boyutuna dikkat et mümkünse 20yi gecmesin
Canım ama dikkat et incir kürü ile prolaktini yükselen çok kişi olmuşTutmadı zaten ancak kist yok çatlamış yumurta. Bu ay incir havuç kürünü deneyeceğim ilaçlardan bıktım
Birde onun düşmesini bekleriz canım ne yapalım. Regly olamadım resmen çok az geldi. Bu ilaçalrı fazla kullanmak iyi değilmiş yumurtaları alışıyor sonra hiç gebe kalınmıyorCanım ama dikkat et incir kürü ile prolaktini yükselen çok kişi olmuş
Evet hormon ilaçları dengemizi şaşırtıyor resmen düzen falan kalmıyorBirde onun düşmesini bekleriz canım ne yapalım. Regly olamadım resmen çok az geldi. Bu ilaçalrı fazla kullanmak iyi değilmiş yumurtaları alışıyor sonra hiç gebe kalınmıyor
Yerleşme kanaması olabilir miBirde onun düşmesini bekleriz canım ne yapalım. Regly olamadım resmen çok az geldi. Bu ilaçalrı fazla kullanmak iyi değilmiş yumurtaları alışıyor sonra hiç gebe kalınmıyor
Yok canım kaç gündür regly atıkların attım kahverengi kahverengiYerleşme kanaması olabilir mi
Prolaktin yükselince ne oluyorCanım ama dikkat et incir kürü ile prolaktini yükselen çok kişi olmuş
Prolaktin yüksekliği gebe kalmayı zorlaştırıyorProlaktin yükselince ne oluyor
Başladın mı canım tedaviyeYok canım kaç gündür regly atıkların attım kahverengi kahverengi
İnciri denedim 10 gün yaptım ancak ilişki sadece 2 kere oldu. Bu ay ümitli değilim. 10 günden fazla yapmadım incir ve havuç suyu hazırladım birleştirdim içtimBaşladın mı canım tedaviye
Ben yarın tedaviye başlayacağım canım iğne nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misinİnciri denedim 10 gün yaptım ancak ilişki sadece 2 kere oldu. Bu ay ümitli değilim. 10 günden fazla yapmadım incir ve havuç suyu hazırladım birleştirdim içtim
GÖBEĞİNİN 3parmak altından etini tut iğneyi batır. Çok ince ve kısa iğne zatenBen yarın tedaviye başlayacağım canım iğne nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misin
Sağdan mı soldan mı ? Göbek deliğinin 3 parmak altı mı? Bi de sabah akşam mı canım ?GÖBEĞİNİN 3parmak altından etini tut iğneyi batır. Çok ince ve kısa iğne zaten
Tamam canım çok teşekkür ederimHayır sadece bir kere sölüyor. Dozunu söylüyor 37,5 yada 75ml yap diyor. Göbek deliğinin etrafı birgün sağ birgün sol taraf 3 parmak mutlaka unutma göbek deliğinden uzak olmalı. Bir sağ bir sol bir aşağı yapım.