Erkek İnfertilitesi 24 milyon sperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım. Biz proxeed plus kullanmaya başladık. O daha iyi diye duyduk. Her şeyi deniyoruz bakalım. Siz ek olarak farklı bir şey yapmış mıydınz?
ben keçi boynuzu kürü duymuştum ama sipariş verdiğim keçi boynuzu gelene kadar zaten hamile halmışım. sabahları yulaf, bal, yoğurt, bitter çikolata, 2 tane de muz smoothie makinem vardı hepsini sıvı hale getiriyordum, sabahları direkt içiyordu. bal, muz ve bitter çikolatanın çok iyi geldiğini okumuştum. ama dediğim gibi bunlar eve gelene kadar ben çoktan hamile kalmışım, eşim sadece art med kullandı yani hamile kaldığım sürede. bilmiyorum bunların faydası oldu mu olmadı mı ama düzenli olarak bunları tüketti.

Ben de dediğiniz ilacı burda okudum art med hakkında pek bir şey bulamadım araştırdım ama. doktor eşime 1.5 ay kullanması gerektiğini söylemişti amanasıl bu kadar çabuk etki etti çok şaşkınım. içeriği çok iyiydi ilacın ama. ilişkiye girince millet yarım saat falan yatıyor altına yastık koyuyor vs. ben yapmadım sadece 5 dk uzanıyordum. sperm kalitesizliği var diye olmayacakmış gibi düşünüyordum. ben ekstra hiçbir şey yapmadım kendime sadece folik asit içiyordum.

Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah.benim eşimin sperm sonucu keşke sizin ki gibi olsaydı hiç sperm yok sadece bi tane var oda cansız
ben burda bu durumda olup hamile kalanları da çok okudum mucize gibi inşallah sizde de iyileşme olur en kısa zamanda

Anladım canım teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah bebişin

Hangi kürü uyguladiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…