Erkek İnfertilitesi 24 milyon sperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evkusu14

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
30
5
29
Merhaba lütfen bu konu hakkında bilgisi olanlar yorum yapsınlar...
Dun sperm testi verdik ve 24 kusur milyon sperm çıktı ileri hizindada bir tik düşük.. diğer hersey normal . Doktor bize takviye bir ilaç önerdi ve klomen erkek için 25 mg gibi birsey . Doktor olumlu konuşmadı ve morallerimiz yerle bir. Ne yapmamız lazım ve sizce normal bir değer mi anlayamıyorum lütfen yardımcı olun..

Geçmiş olsun canım
Doktorlar maalesef öyle her zaman en kötüsünü söylüyor o yüzden içininz rahat olsun ne degerlerle hamılelik elde edenler var
Takviyeyi kullanın faydası olur mutlaka

15 milyon üstü isteniyor. Sizinki zaten geçmiş durumda bu sınırı. Morfoloji ve ileri hareket önemli burada. Ayrıca klomeni hormon testi bakmadan vermiyorlar normalde. Eğer teste bakmadan klomen verdiyse başka doktora gidin yada promen k, proxeed plus, Maxi go gibi kuvvetli bir takviye kullanın 3 ay. Sonraki test sonucu size yol gösterir.

Kan tahlili yapmadı eğer hormondan kastınız bu ise.. endişeliyiz.. birde ultrason istedi fakat ileri bir tarih takviye verdi galiba proxeed. Kullanmayı faydalı buluyor musunuz

Sıkma canını tıp çok ilerledi takviyeleri kullanın ve eşine keçi boynuzu pekmezi yedir. İşe yarıyor gerçekten

Kan tahlili yapmadı eğer hormondan kastınız bu ise.. endişeliyiz.. birde ultrason istedi fakat ileri bir tarih takviye verdi galiba proxeed. Kullanmayı faydalı buluyor musunuz
Başka bir yere gidin. Hormonlar yüksekse klomen ters tepebiliyor. Ultrason da varikosel vs için gerekli. Proxeed sizin işinizi görecektir. Durumunuzda bir sıkıntı yok bu arada,endişe edilecek birşey de yok. Devlet yada mümkünse özele gidin. Ultrasona da bakarlar.

Proxeed dışında keçiboynuzu pekmezi tüketin. Sigara varsa bıraksın yada azaltsın. Nohut yemeği, havuç tüketsin eşiniz.

Hiç moralinizi bozmayın yaklaşık 1 yılı geçti bizde çocuk istiyorduk denemediğim kür vs kalmadı en son doktora gittik rahim filmi vs bir sorun çıkmadı bende aşılama yapılacağı gün eşimin sperm sayısının düşük olduğunu öğrendik Sonrasında eşim için doktora gidip gelmeye başladık diğer tetkiklerinde birşey çıkmadı sperm sayısı 900 bin Civarı çıktı doktor yok gibi birşey aşılama bile olmaz demişti Dünyam başıma yıkılmıştı sonrasında macun kür vs araştırıp yaptım düzenli kullanmaya başladı doktorda takviye edici gıda verdi Onu da kullandı ama 3-4 ay devam ettik kontrollere de gittik yükselme olmuştu doktor son çıkan sonuca göre aşılama olur dedi ama üç ay daha bekleyin normal yolla da olabilir demişti ben de haliyle beklemek istemiyordum randvu aldım aşılama için derken adet günüm geçti geçen hafta hamile olduğumu öğrendim mucize gibi rabbime binlerce şükürler olsun isteyen herkese versin size tavsiyem moralinizi hep yüksek tutun hiç vazgeçmeyin ben eşime çok moral vermeye çalışıyordum kendim çok üzülsem de hiç belli etmiyordum

Kaça yükselmişti sperm sayısı 900 binden?

Benimde benzer durumum var özelden yazamadım size, nasil yazabilirim duzenler misiniz ulaşayım.

Benim eşimin de toplam 10 milyon, hareketli 2 milyon çıktı. Doktor kan tahlilinden sonra klomen verdi 1 ay kullan sonra aşılama yapalım dedi. Bu süreçte kabak çekirdeği, keçi boynuzu kürü, pekmez, ceviz yediriyorum. Bir de art med diye bir vitamin var üroloji doktoru onu vermişti onu kullanıyor. Sonuçlar değişecek mi merakla bekliyorum

Merhaba sonuçlarınız ne oldu? Bu takviyerin özellikle keçi boynuzunun faydası oldumu

merhaba benim eşime de doktor art med diye bir ilaç verdi daha kullanmaya başlayalı 15 gün oldu. acaba siz sonradan tekrar test yaptırdınız mı? sonuçlar değişti mi acaba?

Merhaba sonuçlarınız ne oldu? Bu takviyerin özellikle keçi boynuzunun faydası oldumu
yukardaki arkadaş cevap atmamış ben de sormuştum ama. benim eşimde de toplam 50 milyon sperm vardı hareket etmeyen %58 ileri hızlı hareket %5ti neyse doktor bize art med vermişti daha ilacın yarısını kullandı ve ben hamile olduğumu öğrendim. size de yardımcı olmak için yazıyorum.

Mesajınızı yeni görüyorum. Eşim henüz test vermedi. Vermeli mi bilemiyorum artmadıysa tekrar aynı stresi Yaşar mıyım diye korkuyorum açıkçası. 3 ay kullandıktan sonra veririz ama muhtemelen

merhaba benim eşime de doktor art med diye bir ilaç verdi daha kullanmaya başlayalı 15 gün oldu. acaba siz sonradan tekrar test yaptırdınız mı? sonuçlar değişti mi acaba?
Kusura bakmayın yeni göedüm

Mesajınızı yeni görüyorum. Eşim henüz test vermedi. Vermeli mi bilemiyorum artmadıysa tekrar aynı stresi Yaşar mıyım diye korkuyorum açıkçası. 3 ay kullandıktan sonra veririz ama muhtemelen
benim eşimin de düşüktü art med'in yarısına geldi ki ben hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde de işe yarar kısa sürede

benim eşimin de düşüktü art med'in yarısına geldi ki ben hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde de işe yarar kısa sürede
İnşallah canım. Biz proxeed plus kullanmaya başladık. O daha iyi diye duyduk. Her şeyi deniyoruz bakalım. Siz ek olarak farklı bir şey yapmış mıydınz?

Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah.benim eşimin sperm sonucu keşke sizin ki gibi olsaydı hiç sperm yok sadece bi tane var oda cansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…