- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Soylemek istedigim hala bu tip yapilanmalarin desteklendigi. Menzilciler ensarcilar kadrolasmiyor mu? Egitimde yasak yok simdi madem neden hala cocuklarini tarikat okullarina veriyor insanlar adina da subyan okulu diyorlar. Baska secenek birakmiyorlar Aladag ornegindeki gibi.
Bu kimden alıntıysa kişiliğini ortaya koymuş.
Sizde bunu buraya koymakta beis görmemişsiniz.
Kib
Evet görmezden gelmeliyim belki de...Zaten ben burayı arada okuyorum cevap yazmayı çoktan bıraktım ama böyle yorumlari görmezden gelemiyorum. Böyle yorumlar bana seçim zamanı tatile gidip sonra ofg pufg ülke şöyle ama diyenleri hatırlatıyor. Demek ki sinirimi bozanlar onlar. Ülkenin belki de yüzde yirmisi belki de daha fazlası kendine yakın olana oy vermiyor belki de sadece yaptığı en yakınını bulmak ya da belki bu daha iyisini yapar diye düşünmek="turuncupijama, post: 56027455, member: 657098"]Başlık tekelinizde değil diye düşünüyorum.
Oy kullanmamak fikrimin olmaması ile aynı şey mi sizce?
Göz ardı edebilirsiniz görmek istemiyorsanız.
Ben okuduklarından keyif alıyorum. Bazıları ile bilgi paylaşımı yapmak hoşuma gidiyor.
Ayrıca eğer herhangi birine kendimi ait hissetmiyorsam zorla mı oy vermeliyim?
Gidişat beni mutlu etmediğinde bu beraberinde geri kalana güveni getirmiyor.
Her neyse, dediğim gibi, yazdıklarımı okumak zorunluluğunuz yok.
Ki zaten başlıkta sadece siyaset değil yakın tarih yada Türkiye’nin sosyolojisi falan da konuşuluyor.
Ayy bi de ulu orta yazmışKib in anlamı " kötü içerik bildirimi " imiş, ben onu hep " kendine iyi bak" gibi yorumlardım bir gidişin ardından
Ayni hataya dusecekleri gun gibi ortada. Siz neden ihtimal vermiyorsunuz? Sonucta feto de devlet destegiyle buyudu. Simdi de ensara destek var tecavuz skandaliyla gundemde olan ensar okullarda degerler egitimi verecekmis, haberlerde gormussunuzdur. Kuran kurslarindaki tacizler gizleniyor. Burada paylasilmis haber linki buhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/pedofili-1-defedan-bir-sey-olmaz-baska-kim-sozunu-etti-adaylik-konusmalarinda.1071800/Kadrolaşma zaten var. Ben cemaatin kadrolaşmasının da Akp problemi olduğunu savunuyorum zaten. Sadece buyume ortamlarının nasıl olduğunu düşündüğümü yazdım.
Aynı ortam olmasa da bugün de farklı sebeplerden cemaatlere destek var menzil buyur de gülen cemaati gibi olur mu derseniz ben ihtimal vermiyorum.
Ensar da aynı şekilde.
Aynı güçte olduklarını düşünmüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizce o subyan okulları sayesinde aynı güce gelebilirler mi?
Yada aynı hataya düşüp cemaate verdikleri nitelikte kadro verirler mi?
Ayy bi de ulu orta yazmış
Aslında doğru banlıyken kendi iyi bak manasında olabilir
Ayni hataya dusecekleri gun gibi ortada. Siz neden ihtimal vermiyorsunuz? Sonucta feto de devlet destegiyle buyudu. Simdi de ensara destek var tecavuz skandaliyla gundemde olan ensar okullarda degerler egitimi verecekmis, haberlerde gormussunuzdur. Kuran kurslarindaki tacizler gizleniyor. Burada biri paylasmis link buhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/pedofili-1-defedan-bir-sey-olmaz-baska-kim-sozunu-etti-adaylik-konusmalarinda.1071800/
Aynen kisisel dusunceler, hic bir dayanagi yok.Feto şimdiki hükümet desteği ile kadrolaştı, buyume aşamasının destek değil, önceki dönemdeki iteleme ile olduğunu düşünüyorum.
İhtimal vermiyorum çünkü artık Erdoğan o yada bu cemaati degil, değerli yerlere yada mevkilere kendine sadık kalacak kişileri getirir.
Vakıflara taşere ettiği işler artık daha sıradan olur.
Öğrencinin barınması tamam ama istihbaratı emanet etmez.
Dini eğitim tamam, ama askeriyeyi emanet etmez
Banka kurmalarına müsade etmez,
Medyada buyumelerine izin vermez,
Üniversite açmalarına izin vermez
Dolayısı ile aynı güce ulaşamazlar.
Çok kişisel düşünceler. Belki de fazla iyi niyetliyim, biri veya bir kaçı yine olur.
Dolar 4.46 olmuştu, olsun yazar kasa fırlatılmıyordu. Ehonomi çoh eyiydi ama dolar neden böyle yapıyordu. Teknoloji adına telefon bile üretemeyip, devletin mallarını satarak mı gelişiyorduk?akp öncesinde türkiye'nin özgürlük ve refah içinde yaşadığını zanneden ya da kendisi o şekilde yaşadığı için kendinden gayrısını önemsemeyen, ak parti iktidarında kurulu düzenleri bozulan ve bu yüzden ak parti muhalifi olan borazanların bilmediği önce ve sonradır. türkiye her haliyle bundan 10 yıl öncesinden fersah fersah ileridedir. başbakanın önüne kasalar atılmıyor. insanlar giyimleri kuşamlarından ötürü tutuklanmıyor ve yaşam şekillerinden ötürü arabistan pasaportu verilmeye çalışılmıyor. genel kurmay başkanının ağzından çıkacaklar kanun hükmünde kararname değil artık ve başbakan cırcır olduğu için borsanın düşüp faizlerin yükseldiği bir ekonomiye sahip değiliz. (alıntı)
Dün ben Pensilvania daki yaratığın ajan olduğunu söylediğimde de bana kişesel düşünceler dediler hatta daha ileri gidip psikoz veya şizofren hastası dediler. O nedenle düşünmeyenler veya düşünemeyenler; düşünenleri eleştirmesinler.Aynen kisisel dusunceler, hic bir dayanagi yok.
Kız sen yurtdışında yaşamıyon mu :))))akp öncesinde türkiye'nin özgürlük ve refah içinde yaşadığını zanneden ya da kendisi o şekilde yaşadığı için kendinden gayrısını önemsemeyen, ak parti iktidarında kurulu düzenleri bozulan ve bu yüzden ak parti muhalifi olan borazanların bilmediği önce ve sonradır. türkiye her haliyle bundan 10 yıl öncesinden fersah fersah ileridedir. başbakanın önüne kasalar atılmıyor. insanlar giyimleri kuşamlarından ötürü tutuklanmıyor ve yaşam şekillerinden ötürü arabistan pasaportu verilmeye çalışılmıyor. genel kurmay başkanının ağzından çıkacaklar kanun hükmünde kararname değil artık ve başbakan cırcır olduğu için borsanın düşüp faizlerin yükseldiği bir ekonomiye sahip değiliz. (alıntı)
İnsanlar işsizlikten kendilerini benzin döküp yakmaya başladı. Televizyonlarda vermediler. Geçen gün de birisi anayasa yüzünden kriz çıktığını sanıyorduHakaret ve küfür etmeden kendilerini ifade edemiyorlar
Dolar 4.46 oldu bu arada. Fırlatılacak kasa mı kaldı?
Veriyorlar. Millet özellikle menzilin sağlık bakanlığında kadrolaştığının farkında. Benim aklım almıyo hala nasıl hacı hoca şeyh şıh peşinde koşuluyor. Atam boşuna kapatmadı o pislik yuvalarınıKadrolaşma zaten var. Ben cemaatin kadrolaşmasının da Akp problemi olduğunu savunuyorum zaten. Sadece buyume ortamlarının nasıl olduğunu düşündüğümü yazdım.
Aynı ortam olmasa da bugün de farklı sebeplerden cemaatlere destek var menzil buyur de gülen cemaati gibi olur mu derseniz ben ihtimal vermiyorum.
Ensar da aynı şekilde.
Aynı güçte olduklarını düşünmüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizce o subyan okulları sayesinde aynı güce gelebilirler mi?
Yada aynı hataya düşüp cemaate verdikleri nitelikte kadro verirler mi?
Hakaret ve küfür etmeden kendilerini ifade edemiyorlar
Dolar 4.46 oldu bu arada. Fırlatılacak kasa mı kaldı?
Maalesef sağlık bakanlığında ki ladrolaşma o kadar net ki söyleyecek söz yok gözler görüyor ama görmezden geliniyor. Düşünün ki bir ilin müdürü 10 defa değişşin bir iki yılda. Mantık nedir çözemedim ben. Gerçi kendi kurumumda sabah müdür yrd. Olarak gelip öğlen başka ile müdür olrak atanan müdürleri de gördüğüm için biraz kanıksama oldu bende.Veriyorlar. Millet özellikle menzilin sağlık bakanlığında kadrolaştığının farkında. Benim aklım almıyo hala nasıl hacı hoca şeyh şıh peşinde koşuluyor. Atam boşuna kapatmadı o pislik yuvalarını
Belediyeler belediyeler.. Borc batagindaki AKP belediyeleri.. Borcu AKP mi odeyecek? Bu vatandas odeyecek. Meydanlara dinazor heykelleri diken Ankara belediyesinin borclari milyarlarla ifade ediliyor. Sayistay raporuna gore en borclu 5 belediye AKPden..Gene sayistay raporlarina gore ihale usulsuzluklerinde basi da AKPli belediyeler cekiyor. Belediyeleri dondurmeye emlak ve cevre vergileri yetse idi hazine yardimi almazlardi. Bu kadar borc batagina da girmezlerdi. Hazine yardimlarinda kaymagi kimler yiyor? Tahmin edersiniz. AKPden olmayan belediyeler ile AKPli belediyelerin aldigi hazine yardimi arasinda ucurumlar oldugunu yazmama bilmem ki gerek var mi? Melih niye gitti? Topbas niye gitti? Sayistay raporlarini artik AKP bile izah edemiyorken, sizin belediyeler hakkinda yazdiklarinizin hic bir anlami kalmiyor. Sadece Iller bankasindan aldiklari kredilere bakmak bile bir fikir veriyor. Ne kadar ekmek, o kadar kofte. Belediyelerde donen naneleri de biraz arastirmanizi tavsiye ederim. Bir metro yapiminda AKPli Ankara belediyesinin halka cikarttigi maliyete, AKPli Istanbul belediyesinin halka cikarttigi maliyete, bir de CHPli Izmir belediyesinin halka cikarttigi maliyete bakarak, mukayese ederek baslayabilirsiniz arastirmaniza. Izmir belediyesi yari maliyete ayni metroyu maledebiliyorsa, Istanbul ve Ankara metrosuna harcanan bu paralar kimlere gitti?
Biri Norvec ile ilgili bir paylasim yapmis burada. Resmi goremedim, ama tahmin edebiliyorum. Bu olmali:
Biri de cevap vermis.. Dunyanin en gelismis ulkesi ile Turkiye karsilastirilir miymis?Norvec halkinin parasini ona buna yedirmedigi icin dunyanin en gelismis ulkesi. Yoksa Turk halkinin cebinden cikan da alin teri, Norvec halkinin da.. Dolarla odedikten sonra, dolar heryerde ayni dolar.. 92 milyon dolara maledilebilen bir tunel neden bizde 1.3 milyar dolara maledilmis demiyor da.. Ben sorayim: 2.5 misli derinliginde, 1.5 misli uzunlugunda bir tunel dunyada 92 milyon dolara maledilebiliyorsa bizim odedigimiz 10 kati fazla para kimleri zengin etti? Kime cantalar zinciri oldu mu demeliyim yoksa? Belki daha etkili olur, dusunmeye sevketmek acisindan..
Ben 14 yildir Turkiye'de yasamiyorum. Il il, ilce ilce nereye bilim yuvasi yapilmis bilemem. Ben sonuca bakarim. Ne faydasi olmus, ulke ne kadar yol katetmis ona bakarim. AKPnin bilime verdigi onem Tubitak'a Hayvanat bahcesi mudurunu atamasindan belli. Ayni Tubitak'in papaz erigini imam erigine cevirme projesine verdigi onemi, geri cevirip Avrupaya muracaat eden genclerimizin dunyada birinci gelen projelerine vermedigi belli. Yani bilim projesinden ne anladigi belli. Bunlarin yaptigi bilim ile Turkiyenin bir adim dahi ilerleyemedigini de artik bilmem ki yazmama gerek kaldi mi? Zaten Turkiye'nin bilimde ilerlemesini neden istesinler? Egitimli olanlar arttikca oylarinin dustugunden sikayet eden de AKP degil mi?
Avrupa ile, Isvicre ile Turkiye'deki halkin odedigi vergi ve refahi bence hic karsilastirmaya kalkma. Komik olur.
Hangi tablo baktığınız ?Tabloya bakılırsa CHP'nin oyları azalmış ,nedeni ise İYİ partinin olması.Çoğu CHP seçmeni zaten Akşener'e vereceğim diyordu Muharrem İnce aday olmadan önce.Bu durumda seçimde de CHP oyları da düşecek.Olan Muharrem İnce'ye olacak.Kılıçdaroğlu diyecek ki;O kadar hakkımda atıp tutuyordun ama senin adaylığında oylar daha az oldu,sen daha az oy aldın.