Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

Kadrolaşma zaten var. Ben cemaatin kadrolaşmasının da Akp problemi olduğunu savunuyorum zaten. Sadece buyume ortamlarının nasıl olduğunu düşündüğümü yazdım.

Aynı ortam olmasa da bugün de farklı sebeplerden cemaatlere destek var menzil buyur de gülen cemaati gibi olur mu derseniz ben ihtimal vermiyorum.
Ensar da aynı şekilde.

Aynı güçte olduklarını düşünmüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizce o subyan okulları sayesinde aynı güce gelebilirler mi?
Yada aynı hataya düşüp cemaate verdikleri nitelikte kadro verirler mi?

Evet görmezden gelmeliyim belki de...Zaten ben burayı arada okuyorum cevap yazmayı çoktan bıraktım ama böyle yorumlari görmezden gelemiyorum. Böyle yorumlar bana seçim zamanı tatile gidip sonra ofg pufg ülke şöyle ama diyenleri hatırlatıyor. Demek ki sinirimi bozanlar onlar. Ülkenin belki de yüzde yirmisi belki de daha fazlası kendine yakın olana oy vermiyor belki de sadece yaptığı en yakınını bulmak ya da belki bu daha iyisini yapar diye düşünmek
Diğer türlusu hiçbir şey yapmayıp yakınmaya benziyor o da inandırıcı durmuyor. O zaman hep beraber görmezden gelelim belki doların yükselişini kabul etmiyorum diyen düzeye ulaşırız hep beraber...

Ayni hataya dusecekleri gun gibi ortada. Siz neden ihtimal vermiyorsunuz? Sonucta feto de devlet destegiyle buyudu. Simdi de ensara destek var tecavuz skandaliyla gundemde olan ensar okullarda degerler egitimi verecekmis, haberlerde gormussunuzdur. Kuran kurslarindaki tacizler gizleniyor. Burada paylasilmis haber linki buhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/pedofili-1-defedan-bir-sey-olmaz-baska-kim-sozunu-etti-adaylik-konusmalarinda.1071800/

Son düzenleme:

Feto şimdiki hükümet desteği ile kadrolaştı, buyume aşamasının destek değil, önceki dönemdeki iteleme ile olduğunu düşünüyorum.

İhtimal vermiyorum çünkü artık Erdoğan o yada bu cemaati degil, değerli yerlere yada mevkilere kendine sadık kalacak kişileri getirir.
Vakıflara taşere ettiği işler artık daha sıradan olur.
Öğrencinin barınması tamam ama istihbaratı emanet etmez.
Dini eğitim tamam, ama askeriyeyi emanet etmez
Banka kurmalarına müsade etmez,
Medyada buyumelerine izin vermez,
Üniversite açmalarına izin vermez
Dolayısı ile aynı güce ulaşamazlar.
Çok kişisel düşünceler. Belki de fazla iyi niyetliyim, biri veya bir kaçı yine olur.

Aynen kisisel dusunceler, hic bir dayanagi yok.

Dolar 4.46 olmuştu, olsun yazar kasa fırlatılmıyordu. Ehonomi çoh eyiydi ama dolar neden böyle yapıyordu. Teknoloji adına telefon bile üretemeyip, devletin mallarını satarak mı gelişiyorduk?
Keşke cırcır olunca yükselseydi, en azından adamın elinde değil cırcır olmak. Bugün kendi konuşması doları birden 10 kuruş yükseliyor. Amaan dolardan bize ne dimi, ekmeğe dolarlan mı alıyok

Aynen kisisel dusunceler, hic bir dayanagi yok.
Dün ben Pensilvania daki yaratığın ajan olduğunu söylediğimde de bana kişesel düşünceler dediler hatta daha ileri gidip psikoz veya şizofren hastası dediler. O nedenle düşünmeyenler veya düşünemeyenler; düşünenleri eleştirmesinler.
Çok derin oyunlar oynanıyor. Hani Cem Karaca nın bir şarkısı var: Ne sen bunun farkındasın; ne de polis farkında. Fazla konuşmak istemiyorum. Rahatsız ettiğim için özür dilerim.

Kız sen yurtdışında yaşamıyon mu :))))

Hakaret ve küfür etmeden kendilerini ifade edemiyorlar

Dolar 4.46 oldu bu arada. Fırlatılacak kasa mı kaldı?
İnsanlar işsizlikten kendilerini benzin döküp yakmaya başladı. Televizyonlarda vermediler. Geçen gün de birisi anayasa yüzünden kriz çıktığını sanıyordu

Veriyorlar. Millet özellikle menzilin sağlık bakanlığında kadrolaştığının farkında. Benim aklım almıyo hala nasıl hacı hoca şeyh şıh peşinde koşuluyor. Atam boşuna kapatmadı o pislik yuvalarını

Hakaret ve küfür etmeden kendilerini ifade edemiyorlar

Dolar 4.46 oldu bu arada. Fırlatılacak kasa mı kaldı?

Sıkıyosa fırlatsın birii o kasayı.Yedi sülalesi iflah olmaz.Hakkında açılmadık soruşturma kalmaz.

Bir tek medya organında da haber olamaz.Kimsenin haberi olmaz.

Demokratik ülkelerde halk yöneticilere tepkisini koyar.

Maalesef sağlık bakanlığında ki ladrolaşma o kadar net ki söyleyecek söz yok gözler görüyor ama görmezden geliniyor. Düşünün ki bir ilin müdürü 10 defa değişşin bir iki yılda. Mantık nedir çözemedim ben. Gerçi kendi kurumumda sabah müdür yrd. Olarak gelip öğlen başka ile müdür olrak atanan müdürleri de gördüğüm için biraz kanıksama oldu bende.

Tabloya bakılırsa CHP'nin oyları azalmış ,nedeni ise İYİ partinin olması.Çoğu CHP seçmeni zaten Akşener'e vereceğim diyordu Muharrem İnce aday olmadan önce.Bu durumda seçimde de CHP oyları da düşecek.Olan Muharrem İnce'ye olacak.Kılıçdaroğlu diyecek ki;O kadar hakkımda atıp tutuyordun ama senin adaylığında oylar daha az oldu,sen daha az oy aldın.

Hangi tablo baktığınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…