Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ekonomiyi bu hale getirenlerden umudunuz olması takdire şayan.

Son düzenleme:

Benimde sürekli dediğim bu. Maalesef taraf tutup azınlığı ezmek hak değil. Bunu bizlere reva görene hakkımı helal etmiyorum.

size de cevap vereceğim ama şu an işe dönmeliyim
diğer üyelere cevap verdim sizi kale almadım sanmayın lütfen

Sorun yok, sadece mesaj paylaşımıma hitaben yazdığınız yoruma cevap vermek istedim. Dilerseniz cevap vermeye bilirsiniz, özgürsünüz. Ayrıca bunu güzel bir uslüp ile ifade ettiğiniz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Müsait olursam bakarım

Kimse de onlardan cevap yazmadı. Bilgilenmeyi bekliyordum :)) belki orjinal şeyler yazarlardı kim bilir. Kandırılanları savunmak da işte ne bileyim

Siz, siyasi partilere aldıkları oyla orantılı olarak verilen hazine yardımından bahsediyorsunuz bunun benim sorumla ve konumuzla alakası yok.

Ben genel bütçeden 5779 sayılı kanun çerçevesinde belediyelere ayrılan paylarla ilgili bir araştırmanız var mı diye merak etmiştim , anladığım kadarıyla yokmuş, yine de teşekkür ederim .

Şunu yazmadan da geçmeyeyim,

Belediyeler ,kendilerine ait bütçeye sahip kamu tüzel kişileridir.

Kendilerine ait gelir giderleri vardır.

Belediye sınırları içinde toplanan vergilerden aldıkları paylar, şartlı/şartsız bagışlar,resimler,harçlar ...gibi kendi gelir kaynaklarının yanında merkezi bütçeden de Kanunla belirtilen şekilde pay alırlar.

Belediyelerin bir gelir kaynağı daha var ,o da merkezi yönetim bütçesine dahil kamu idaresinden aldıkları yardımlar.

Fakat,

Bu yardımların,bütün belediyelere eşit yapılması gibi bir zorunluluğu yok. Adı üzerinde yardım.

Örnegin,X belediyesi yardım alırken Y belediyesi yardım alamayabilir. Bu da hizmette farklılıklar yaratabilir.

Seçimin Türkiye Cumhuriyetine, Türk Milletine hayırlı olmasını diliyorum.

Daha çok beklersin.Ben bilgilendireyim seni türbanı yasakladılar, mağdurlar.
Yok ablam diğer cemaatler masum yazdılar da ben neden masum olduklarını anlayamadım. Mağdurluk sabit tabi. Millet mahvoldu hala başörtüsü. Din kullanarak yikacaklar ülkeyi. Hala cemaatler savunuluyor

rica ediyorum bana chpnin neyi protesto ettiğini açık açık yazar mısınız ve hangi sebeple.
böyle havada kalıyor çünkü

hay Allahım
hanımefendi 6360 sayılı kanunun hazine yardımı ile ne alakası var
siz gönderdiklerimi net okuduğunuza ve resmilere baktığınıza emin misiniz?

rica ediyorum bana chpnin neyi protesto ettiğini açık açık yazar mısınız ve hangi sebeple.
böyle havada kalıyor çünkü

Konu ne??? İsraille yapılan Mavi Marmara katliamında ölen insanların haklarından vazgeçilmesinin

kabul edildiğini gösteren anlaşmanın meclis onayına sunulması.

Protesto edilen ne olabilir??? Tabi ki anlaşma.

Havada kalan ne onu anlamadım???

Yok ablam diğer cemaatler masum yazdılar da ben neden masum olduklarını anlayamadım. Mağdurluk sabit tabi. Millet mahvoldu hala başörtüsü. Din kullanarak yikacaklar ülkeyi. Hala cemaatler savunuluyor

Fetoya da methiyeler düzüp, şiirler okuyorlardı canım yaaa.Cemaatler değişir ama türban ve mağduriyet sabit.

Yok ben sizi anladım, anladığım şeye anlam veremedim.

Ekonomi kötü, enflasyon yüksek, kaynaklar tükendi, krediler patlıyor, dolar malum, akaryakıt uçtu, dış politika ve terörle mücadele de hata üstüne hata yapıldı, günü birlik kararlarla ülke yönetiliyor, eğitim yok, üretim yok, hukuk yok, en güvenilen inşaat sektörü durma noktasında
Ama yol yaptılar.
Takdir kriteriniz beni benden aldı.
Diyorsunuz ki umudum yok. Bence de olmasın.
Nihayetin de ekonomiyi bu hale getiren ve Cumhurbaşkanlığına bağlayarak düzeltmeyi vadeden
Bir iktidara oy vermek istiyorsunuz. Verin gitsin, battı balık yan gidercilikte bir tarz sonuçta.

ama yol yaptılar mı???
başka bir üye de din sömürüsü yazmış alıntılayıp
çıkarımlara hayran kaldım
vallahi ne yazacağını bilemedim, peki deyip geçeyim

ama yol yaptılar mı???
başka bir üye de din sömürüsü yazmış alıntılayıp
çıkarımlara hayran kaldım
vallahi ne yazacağını bilemedim, peki deyip geçeyim

Haa pardon yol ve park. Parkı unutmuşum.
Bu şekilde yazdığımda evet beni gayet anlamışsın diye onaylamıştınız.

düzelteyim bari
bu yorumumdaki 2 madde hazine payları değil GBVG paylarıdır, yanlış başlık atmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…