Hala daha inanamıyorum diğer cemaatler masum diyorlar. Kul hakkının yendiği yerde ne masumluğu. Eskiden fetoydu şimdi de menzil kadrolaşıyor herkes de bunun farkında. Hala cemaat savunuyorlar yazık bu ülkeye. Her dine her inanışa saygı duymayı bir türlü öğrenemediler. Herkes grup kurup kendini kayırma peşinde. Ben hakkımı ne bu hak yenen kurumlara ne de bunu savunanlara helal ediyorum.Maalesef sağlık bakanlığında ki ladrolaşma o kadar net ki söyleyecek söz yok gözler görüyor ama görmezden geliniyor. Düşünün ki bir ilin müdürü 10 defa değişşin bir iki yılda. Mantık nedir çözemedim ben. Gerçi kendi kurumumda sabah müdür yrd. Olarak gelip öğlen başka ile müdür olrak atanan müdürleri de gördüğüm için biraz kanıksama oldu bende.
Eki Görüntüle 2146907 şu cemaatleri şurda savunmayın artık. Yeter ya yeter
İnternete kendin biraz bakarsan sevinirim. Kaynağa göre sonra montaj inanmıyorum falan deniliyor. Videolar vs var bakın. Ben hala cemaatlerin savunulmasına gerçekten şaşırıyorum. Konuya hakim biri bilgilendirme yaparsa sevinirim. Bide milletin şaşırmasına şaşırdım. Bunlar uzun yıllardır bilinen şeylerKaynağı nedir?
muzurtilki ,
Belediyelerle ilgili örneklerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum,
Bütün belediyelere, genel bütçeden kanun çerçevesinde ayrılan-verilen paylarla ilgili bir çalışmanız , araştırmanız var mı, paylaşırsanız çok memnun olurum.
Belediyeler belediyeler.. Borc batagindaki AKP belediyeleri.. Borcu AKP mi odeyecek? Bu vatandas odeyecek. Meydanlara dinazor heykelleri diken Ankara belediyesinin borclari milyarlarla ifade ediliyor. Sayistay raporuna gore en borclu 5 belediye AKPden..Gene sayistay raporlarina gore ihale usulsuzluklerinde basi da AKPli belediyeler cekiyor. Belediyeleri dondurmeye emlak ve cevre vergileri yetse idi hazine yardimi almazlardi. Bu kadar borc batagina da girmezlerdi. Hazine yardimlarinda kaymagi kimler yiyor? Tahmin edersiniz. AKPden olmayan belediyeler ile AKPli belediyelerin aldigi hazine yardimi arasinda ucurumlar oldugunu yazmama bilmem ki gerek var mi? Melih niye gitti? Topbas niye gitti? Sayistay raporlarini artik AKP bile izah edemiyorken, sizin belediyeler hakkinda yazdiklarinizin hic bir anlami kalmiyor. Sadece Iller bankasindan aldiklari kredilere bakmak bile bir fikir veriyor. Ne kadar ekmek, o kadar kofte. Belediyelerde donen naneleri de biraz arastirmanizi tavsiye ederim. Bir metro yapiminda AKPli Ankara belediyesinin halka cikarttigi maliyete, AKPli Istanbul belediyesinin halka cikarttigi maliyete, bir de CHPli Izmir belediyesinin halka cikarttigi maliyete bakarak, mukayese ederek baslayabilirsiniz arastirmaniza. Izmir belediyesi yari maliyete ayni metroyu maledebiliyorsa, Istanbul ve Ankara metrosuna harcanan bu paralar kimlere gitti?
Biri Norvec ile ilgili bir paylasim yapmis burada. Resmi goremedim, ama tahmin edebiliyorum. Bu olmali:
Biri de cevap vermis.. Dunyanin en gelismis ulkesi ile Turkiye karsilastirilir miymis?Norvec halkinin parasini ona buna yedirmedigi icin dunyanin en gelismis ulkesi. Yoksa Turk halkinin cebinden cikan da alin teri, Norvec halkinin da.. Dolarla odedikten sonra, dolar heryerde ayni dolar.. 92 milyon dolara maledilebilen bir tunel neden bizde 1.3 milyar dolara maledilmis demiyor da.. Ben sorayim: 2.5 misli derinliginde, 1.5 misli uzunlugunda bir tunel dunyada 92 milyon dolara maledilebiliyorsa bizim odedigimiz 10 kati fazla para kimleri zengin etti? Kime cantalar zinciri oldu mu demeliyim yoksa? Belki daha etkili olur, dusunmeye sevketmek acisindan..
Ben 14 yildir Turkiye'de yasamiyorum. Il il, ilce ilce nereye bilim yuvasi yapilmis bilemem. Ben sonuca bakarim. Ne faydasi olmus, ulke ne kadar yol katetmis ona bakarim. AKPnin bilime verdigi onem Tubitak'a Hayvanat bahcesi mudurunu atamasindan belli. Ayni Tubitak'in papaz erigini imam erigine cevirme projesine verdigi onemi, geri cevirip Avrupaya muracaat eden genclerimizin dunyada birinci gelen projelerine vermedigi belli. Yani bilim projesinden ne anladigi belli. Bunlarin yaptigi bilim ile Turkiyenin bir adim dahi ilerleyemedigini de artik bilmem ki yazmama gerek kaldi mi? Zaten Turkiye'nin bilimde ilerlemesini neden istesinler? Egitimli olanlar arttikca oylarinin dustugunden sikayet eden de AKP degil mi?
Avrupa ile, Isvicre ile Turkiye'deki halkin odedigi vergi ve refahi bence hic karsilastirmaya kalkma. Komik olur.
Tabloya bakılırsa CHP'nin oyları azalmış ,nedeni ise İYİ partinin olması.Çoğu CHP seçmeni zaten Akşener'e vereceğim diyordu Muharrem İnce aday olmadan önce.Bu durumda seçimde de CHP oyları da düşecek.Olan Muharrem İnce'ye olacak.Kılıçdaroğlu diyecek ki;O kadar hakkımda atıp tutuyordun ama senin adaylığında oylar daha az oldu,sen daha az oy aldın.
Allah bize bir peygamber ve bir kitap göndermiş değil miEki Görüntüle 2146907 şu cemaatleri şurda savunmayın artık. Yeter ya yeter
İnternete kendin biraz bakarsan sevinirim. Kaynağa göre sonra montaj inanmıyorum falan deniliyor. Videolar vs var bakın. Ben hala cemaatlerin savunulmasına gerçekten şaşırıyorum. Konuya hakim biri bilgilendirme yaparsa sevinirim. Bide milletin şaşırmasına şaşırdım. Bunlar uzun yıllardır bilinen şeyler
Gerçekten öyle. Hayır bide "Mü'min aynı delikten iki defa sokulmaz, ısırılmaz." hadisini de çok iyi biliyorlar. Bu cemaatlerin hepsi aynı delik değil mi. Sütten ağızları yanmadı mı. Nasıl hala diğerleri masum derler benim aklım almıyorAllah bize bir peygamber ve bir kitap göndermiş değil mi
Kullarım okusun,rehber olsun ve doğruyu görsün diye
Din din diye dolaşan insanların kendilerine bu iki mukaddes dışında hacı hocalardan fikir alıp onları savunmaları ne kadar ironik değil mi
Eki Görüntüle 2146770
İşte bu belge.İşaretleri yerleri iyi okuyun.Ankara ve Kudüs yazıyor.Anlaşma İsrail devletiyle
yapılıyor.Bu ne demek oluyor??? Kudüsü başkent olarak kabul ediyorum oluyor.
Bu orada göz göregöre insanları satmak değil midir??? Ailelerin hakkını gasp değil midir??
Filistinde yaşananlara yüce hükümetimizin resmi bir tepkisi var mıdır???
Büyükelçi geri çağrılmış mıdır?
İlişkiler askıya alınmış mıdır?
Ticari ilişkiler askıya alınmış mıdır?
Konyada eğitim gören İsrail pilotlarının eğitimleri durdurulmuş mudur?
Ben söyleyeyim h a y ı r r r r r.
Hükümetin verdiği tepki nedir???? Miting.
İsrailin de çok umrundaydı miting.Çok da tınnnnnn
İsrailin suyunu bile sizin AKP hükümetinin temin ettiğini biliyor musunuz???
Bilmiyorsunuz.Buyrun size resmi yazı
http://www.mfa.gov.tr/bn_3---6-nisan-2006_-manavgat-nehrinden-israil_e-su-satisi-hk_.tr.mfa
Bir lafa bak bir de dön icraata bak.
Sizin ki sey gibi oldu.
Evet ekonomi kotu, cari acik buyudu, enflasyon yuksek dusecek gibi de gorunmuyor. Risk buyuk, dolar, euro durdurulamiyor, alim gucu dustu, halk fakirlesti, kaynaklar tukendi. Benim de umudum yok batiyoruz ama yol yaptilar, park yaptilar bir kere de takdir edin absvddg
Benim mesajıma gönderme yaptığın için cevap verme gereği duydum.
İsviçre de kimler para aklıyor acaba? Kendi halkı ya da kendi hükümeti değildir heralde?Ben kendi ülkesinde artık olağan bir toplantı yapacak konu olmayınca devlet kasası zarara girmesin diye toplanmayan isviçre meclisinin haberini paylaştım. Çok da taktir ettim. TAbi ki hiç bir ülke dört dörtlük değil ama paylaşma sebebim anlaşılmadı galiba.
Belediyelerden bahsetmişsiniz aksini söyleyecek belediyecilerde gördüm o yüzden gerek yok söylememe çünkü herkes kendi yaşadığı gördüğü çevreden örnek veriyor doğal olarak iyisi de var kötüsü de. Yaşsığınız yer hakkında haklı olabilirsiniz.
Ama şu var ki tamam yol yaptı, park yaptı, kaldırım taşına kadar eyvallah hepsini yaptı ama bende soruyorum geçen yıl yapılan yollar neden kazıldı? Sürekli bu icraatlr neden. Kaç yıldır alt yapı çalışmaları bitmez mi? ( hele Ankara da ) Kimler yapıyor hangi şirketlere veriyorlar bu işleri? Bunları geçtim yol köprü önemli tamam ama ülkenin temeli oluşturan eğitim, sağlık, ahlak daha önemli. Hele dış politika. Ben Hatay da yaşadığım için suriye politikasının sonuçlarını çok iyi gördüm. Kusura bakma da yol köprü bir yılda yapılır ama giden ahlakı eğitimi sağlığı kaç yılda yeniden inşa ederiz? Ben bunları düşünerek eşleştiriyorum şuan ki iktidarı. Genel politikalrını savunmuyorum. Ve inanın şuana kadar bana çok katkısı olmadı yolun ya da köprünün.
Dayanamadım belediyecilik hk burada yaşadığımız şeyi kısaca özetleyeyim.
Büyükşehir chpli. Ama ilçelerin çoğu akp li bu nedenle belediye meclisinde sürekli sorun var. Örneğin, Su fiyatını düşürmek isteyen büyükşehire direndiler, yollar yapılırken tarihi eserler çıktı onların kaldırılması için direndiler. 6- 10 ay da bitecek yollar 2 yıldır yapılmakta hala. Peki dışarıdan bakan ne diyor işte chp belediyesi ne olacak beceremez. Ama lütfü savaş ne yaptı yerel gaZete de yerel haberlerde belgelerle açıkladı. Ne oldu öuhalifler görmedi göremedi. Çünkü o belediye chpli yanlışı onlar yapmıştır. Bu yolların işkence çeken semtleri belli bir kesimde o yüzden hep kötü durumda.
Peki sana şunu sorayım sırf oy ptikası nedeniyle hataya yeni ilçeler eklendi. Hiç baktın mı çok bariz bir etkin köken var. Bu aemtte araplar yaşar bura da türkler yaşar.Hatay gibi yere bu ayrılı getirdi. ( reyhanlı patlamasında ki uslübu hala aklımda hatırşatmama gerek var mı! )
Şimdi bu amaçlarla merkezle bağımızı kopartmaları, yaşadığım şehri ülkenin vatandaşlarından çok mülteciyle doldurması yol ve köprüyle kıyaslanır mı?
Mesaiye kaldım çıkışta çevremde insanlar hep suriyelilerdi. Şahsen ben endişe ediyorum daha önce zorla para isteyenler dilenenler oldu. Bazı mahallelerden geçemiyoruz.
Bura da ucuza iş yaptıkları için çoğu kişi işsiz kaldı devlet yardımıyla işyeri açtılar karşısında ki dükkan zarar etti kapattı!! Çünkü onun ödediği masrafı devlet suriyeliden almıyor.
Bura da kendi ülkesindeymiş gibi gezip arkamızdan ettikleri lafları Arapça söylerken anlamayacağımızı sanan bu insanları bizim hakkımızı yedirmiyorlar mı?
Erkeklerinin kızlara asılması, kadınların evli insanlrla evlenmesi, boşanmaşarın artması( erkek erkek olsa olmaz böyle bir şey de onlar da diyor halkımız 4 e kadar yolu var ) gerçi bu ülkenin her yerinde vardır buraya has değil!!!
Kamu çalışanı olarak şahsen bir suriyelinin gelip bana ahlam kesmesi ve bağırması ağırıma gitti! Neden bunlara göz yumayım.
Ptt de sıralar a girmiş suriyeliler bizim insanımızdan daha mı kıymetli? Hastanelerde özel alanlar var onlar için. Burada baI ilçelere hast yapıldı ooo çok güzel ama nedense orda suriyeliler olunca hast yapılmaya karar verildi. Bu halk 16 Yıldır burda değilmiydi?
Ve öso gibi işid gibi o muhabbetlere hiş girmeyeceğim. Hastanede çalışan arkadaşlarımdan duyduklarım beni yeteri kadar şok etti.
Bir de afrin meselesi var belki biliyorsunudur şuan devlet hast çalışan memur arkadaşlar oraya gidiyor . Doktorlarından tut mühendislerine kadar. Benim eşimi de çağırdılar gitmesi çok şükür. O kadar okuyup dirsek çürüttü emeğiyle bir yere geldi tuttu en güzel yerde çalışırken şehrime memleketime faydam olsun diye buraya geldi ve şimdi başka bir vatanın insanı için mi hele ki onlar emek harcamazlen emek harcayacak?
Kusura bakma bunlar benim gözümde yol köprü havaalanı gibi şeylerden önde geliyor.
Kaliteli yaşam için önceliklerimiz farklı.
Ülkenin temel taşları eritiliyor, satılıyorsa üzerinde ki boyanın cilanın ne önemi var.
İyi bir akşam diliyorum size.
İnternete kendin biraz bakarsan sevinirim. Kaynağa göre sonra montaj inanmıyorum falan deniliyor. Videolar vs var bakın. Ben hala cemaatlerin savunulmasına gerçekten şaşırıyorum. Konuya hakim biri bilgilendirme yaparsa sevinirim. Bide milletin şaşırmasına şaşırdım. Bunlar uzun yıllardır bilinen şeyler
Saldırmadım. Burada biri beni ikna edecek bilgi paylaştığı anda kendim hemen araştırmaya başlıyorum. Ayrıca kaynak olayı burada daha önce kavgaya dönüştü. Ortada net bilgi var. Millet aaaa orası dediyse kesin yalandıra dönüyo olay. Kötü bişey demedim. Lütfen kendiniz araştırın dedim videolar vs var izleyin dedimGardınızı almışsınız kime saldırsam diye bekliyosunuz sanki.önceki sayfaları okumadım.gayet normal bi soru sordum.kaynağı nedir diye.
Dediğin doğrudur yada değildir bilmiyorum.öğrenmek için soruyorum.
Bu kadar gergin olmayın lütfen..
Isin aslina bakarsan fetoda tehlikeli degildi. Kol kola yediler, içtiler, caldılar ama gelgelelim Memleketi paylasamadilar, birbirlerine düştüler, cete savası darbe marbe...Bu arada sorum hala geçerli. Ben anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle savunan grup yazarsa mutlu olurum. Diğer cemaatler niye tehlikeli değildir ? Ortada feto denen durum yaşanmışken aradaki farkları nelerdir? Yapılanmaysa yapılanma hepsinde var. Ben gerçekten anlamıyorum belki ben anlayamıyorum. Lütfen beni aydınlatın
"Oylamada Ak Parti'den hiçbir red oyu çıkmazken oylamaya katılan 229 kişiden sadece 16 vekil red oyu verdi. HDP'den 10, MHP'den 4, CHP'den ise 2 red oyu çıktı."
ayrıca, bu kadar düz mantıkla bakarsak
o zaman lozan antlaşması sebebiyle isviçrenin başkenti lozan mı?
ya da kars antlaşmasında rusya bizim başkentimizi kars olarak mı kabul etti?
Sizin ki sey gibi oldu.
Evet ekonomi kotu, cari acik buyudu, enflasyon yuksek dusecek gibi de gorunmuyor. Risk buyuk, dolar, euro durdurulamiyor, alim gucu dustu, halk fakirlesti, kaynaklar tukendi. Benim de umudum yok batiyoruz ama yol yaptilar, park yaptilar bir kere de takdir edin absvddg