Bi video ekleyesim var remiksli ama banlanırım diye eklemiyorum
Burada oy kullanmadım, hiçbiri adayım değil. Biri daha çok adayım değil o sebeple daha çok aday olmayanıma en yakın oy alan adayı seçeceğim ki, daha çok adayım olmayan kişinin şeysi değişebilsin.
Umarım öyle olur, yalnız kaç seçimdir iktidarıyla muhalefetiyle ve partilere oy veren seçmenleriyle anlaşılmayan birşey var, ötekileştirme, aşağılama, küçümseme, sen şucusun bucusun demek memleketi bölüyor, halk olmaktan çıkılıp düşman olmaya dönüşülüyor, zamanında yaşanan mağduriyetler ki bu her kesim için geçerli başa geçince diğerlerine zulüm olarak geri dönmemeli, demokrasi, kişisel hak ve özgürlükler, cumhuriyet, laiklik layıkıyla yerine getirilmeli.
Sırf farklı düşünüyor diye kimse bu kadar vatan haini ilan edilmemişti ya da yobaz denmemişti, bu seçimler dilerim partileri biraz düşünmeye iter, umudum yok gerçi ama işte yine de umut etmeye çalışıyorum.
Kendi kafan gibi karıştırdın kafamın içini
Neden sacma onuda anlatirsan?Saçmalardan seçmeler. Bilgim yok fikrim vara en güzel örnek
Mesajı Süleyman Demirel yazdı sandımBi video ekleyesim var remiksli ama banlanırım diye eklemiyorum
Burada oy kullanmadım, hiçbiri adayım değil. Biri daha çok adayım değil o sebeple daha çok aday olmayanıma en yakın oy alan adayı seçeceğim ki, daha çok adayım olmayan kişinin şeysi değişebilsin.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce’nin adaylığına razı gelmesi zaten gitmesi ile aynı bana göre.
İki seçenek var,
Ya kazanamayacaklarını düşünüyor, ve kendi kaybındansa Muharrem İnce’nin kaybı işine geliyor.
Malum son zamanda destekleyeni çok oldu, yarın öbürü gün aday yaptık olmadı diye ekarte etmesi kolaylaşacak.
Yada gerçekten koltuk sevdası değil derdi, önünü açtı Muharrem İnce’nin.
Ama nedense birinci ihtimal daha kuvvetli geliyor bana. Muharrem İnce’nin adaylığını açıklama şeklini şık bulmadığım icin bu kanıdayım.
Cumhurbaşkanı adayı
‘Muharrem İnce, gel bakalım’ diye takdim edilmez :)
Mesajı Süleyman Demirel yazdı sandım
YSK' nın sitesinde sadece nüfusa kayitli olduğunuz yerde oy kullanılabileceğine dair bi ibare var. Tabi bir değişiklik yoksa... Çünkü seçim ile ilgili kararları YSK sonradan duyuyor.O tarihte tatilde olacak olanlar nasıl yol izlemeli oy verebilmek için yazan olursa sevinirm
O tarihte tatilde olacak olanlar nasıl yol izlemeli oy verebilmek için yazan olursa sevinirm
Bende ilk seçeneğin doğru olduğunu düşünüyorumKemal Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce’nin adaylığına razı gelmesi zaten gitmesi ile aynı bana göre.
İki seçenek var,
Ya kazanamayacaklarını düşünüyor, ve kendi kaybındansa Muharrem İnce’nin kaybı işine geliyor.
Malum son zamanda destekleyeni çok oldu, yarın öbürü gün aday yaptık olmadı diye ekarte etmesi kolaylaşacak.
Yada gerçekten koltuk sevdası değil derdi, önünü açtı Muharrem İnce’nin.
Ama nedense birinci ihtimal daha kuvvetli geliyor bana. Muharrem İnce’nin adaylığını açıklama şeklini şık bulmadığım icin bu kanıdayım.
Cumhurbaşkanı adayı
‘Muharrem İnce, gel bakalım’ diye takdim edilmez :)
Tamam teşekkür ederimYazlıkta olanlar ikametlerini tatil yapacakları yerlere aldırıyor, nüfus müdürlükleri bunu sağlayabilmek için haftasonu bile çalışıyor diye biliyorum, eğer tatile çıkacaksanız bir an önce gideceğiniz yere aldırın ikametinizi.