- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.951
İncenin vaatleri göz dolduruyor şu anlık, ezelden beridir de severim dobra adam kıvırır gibi geliyor bana ama Kılıçdaroğlun dan dolayı chp fazlasıyla oyda kaybediyor bunuda göz ardı edemiyorum. Çevremde çok var CHP'liyim CHP'ye oy vermek istiyorum ama Kılıçdaroğlundan dolayı vermeyeceğim, Akşener'e vereceğim diye.Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP seçmeni Ekmelettin İhsanoğlu'nun çatı aday yapılması yüzünden hayal kırıklığına uğramıştı, bu seçimlerde partinin seçmenlerinin içine sindi Muharrem İnce ismi, doğru bir stratejiyle yürüteceği kampanya başarılı olabilir, doğaçlama konuşuyor, hitabeti iyi ve ateşli aslında bunlar iyi özellikler, prompter kullanmıyor, öte yandan Meral Akşener kadın Cumhurbaşkanı adayı olarak dikkat çekiyor, çok çabuk topladığı 100 bin imza da azımsanmayacak kadar çok destekçileri olduğunu gösteriyor, dört dörtlük değil adaylar, hepsinin siyasi hataları var ama seçim vaadleri ve strateji önemli, adaletli, hakkaniyetli bir seçim olsun, vaadler sözde kalmasın icraate geçsin.
Sorma abla ne günlere kaldık..Vay be bu forumda bile hdp demirtasi sececek olan var ya ..
Muharrem İnce genel başkan olsaydı chp çok farklı yerdeydi bence şimdiye kadar..
Bence çok iyi danışmanlara ihtiyaçları var..
İncenin vaatleri göz dolduruyor şu anlık, ezelden beridir de severim dobra adam kıvırır gibi geliyor bana ama Kılıçdaroğlun dan dolayı chp fazlasıyla oyda kaybediyor bunuda göz ardı edemiyorum. Çevremde çok var CHP'liyim CHP'ye oy vermek istiyorum ama Kılıçdaroğlundan dolayı vermeyeceğim, Akşener'e vereceğim diye.
Akşener çok yeni daha tanıyamadım, tanıyamadık ama kadın cumhurbaşkanı olması fikri cezbetmiyor değil.
Biraz daha CHP camiasında dolanacağım bakalım neler diyorlar neler düşünüyorlar. Ona göre bir yol seçeceğiz..
Bi video ekleyesim var remiksli ama banlanırım diye eklemiyorum
Burada oy kullanmadım, hiçbiri adayım değil. Biri daha çok adayım değil o sebeple daha çok aday olmayanıma en yakın oy alan adayı seçeceğim ki, daha çok adayım olmayan kişinin şeysi değişebilsin.
Kılıçdaroğlu gitmeli aslında, bunda kendi seçmeni de hemfikir bence ama şimdi Muharrem İnce adı ön plana çıkacağından belki seçmeni tekrar toparlanıp var gücüyle oy verir, İnce Yalova da çok sevilen bir adam, oradan başladı seçim gezisine ve sağlam başladı.
Meral Akşener iyi midir kötü müdür bilemem ama iyiyse bile hakkında bir sürü şey çıkartılacak gibi geliyor hana, kadın Cumhurbaşkanı adayı olması evet birçok kesimi cezbediyor, aslında güçlü bir ses gibi görünüyor, 2. tura kalırsa CHP'de onu destekler, iyi yönetecekse kadın Cumhurbaşkanı neden olmasın, mesela ben daha önceki seçimde keşke Emine Ülker Tarhan aday yapılsaydı diye düşünmüştüm.
“Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır.”
Whaaattt siz ne diyor Gangsta, anlamıyor biz :)))))
Bi video ekleyesim var remiksli ama banlanırım diye eklemiyorum
Burada oy kullanmadım, hiçbiri adayım değil. Biri daha çok adayım değil o sebeple daha çok aday olmayanıma en yakın oy alan adayı seçeceğim ki, daha çok adayım olmayan kişinin şeysi değişebilsin.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce’nin adaylığına razı gelmesi zaten gitmesi ile aynı bana göre.
İki seçenek var,
Ya kazanamayacaklarını düşünüyor, ve kendi kaybındansa Muharrem İnce’nin kaybı işine geliyor.
Malum son zamanda destekleyeni çok oldu, yarın öbürü gün aday yaptık olmadı diye ekarte etmesi kolaylaşacak.
Yada gerçekten koltuk sevdası değil derdi, önünü açtı Muharrem İnce’nin.
Ama nedense birinci ihtimal daha kuvvetli geliyor bana. Muharrem İnce’nin adaylığını açıklama şeklini şık bulmadığım icin bu kanıdayım.
Cumhurbaşkanı adayı
‘Muharrem İnce, gel bakalım’ diye takdim edilmez :)
Ben nedense kilicdaroglunun alçakgönüllü olduğuna inanarak samimi buluyorum ve ikinci şık olduğunu düşünüyorum, sırf kendisine rakip.olan birini ekarte etmek için partisini riske atacağını düşünmüyorum. Kaybederse partililerin güvenini de kaybedeceginin farkındadır ..Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce’nin adaylığına razı gelmesi zaten gitmesi ile aynı bana göre.
İki seçenek var,
Ya kazanamayacaklarını düşünüyor, ve kendi kaybındansa Muharrem İnce’nin kaybı işine geliyor.
Malum son zamanda destekleyeni çok oldu, yarın öbürü gün aday yaptık olmadı diye ekarte etmesi kolaylaşacak.
Yada gerçekten koltuk sevdası değil derdi, önünü açtı Muharrem İnce’nin.
Ama nedense birinci ihtimal daha kuvvetli geliyor bana. Muharrem İnce’nin adaylığını açıklama şeklini şık bulmadığım icin bu kanıdayım.
Cumhurbaşkanı adayı
‘Muharrem İnce, gel bakalım’ diye takdim edilmez :)