Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bu önemli detay için tesekkurler

Oysaki söyleyiş şekli, mimikleri gayet samimi bir şekildeydi ama belli bir kesim kendilerine malzeme yaptılar

Ben o veya bu kesimden değilim mesela ama haklı bir malzeme olarak görüyorum.
Kılıçdaroğlu en başından beri siyasi jargon konusunda zayıf. Hele de bu gibi çıkışları ile malum Kasımpaşalının sempatisini(!) taklit ettiğini falan düşünüyorum çünkü beyefendi biri idi, ilk zamanlardaki dili bu değildi. Aynı kalsın demiyorum ama başarılı kullanmasını beklerdim.
Düzenleme için zaman geçmiş; sayın’ı da eklemek isterdim ama bence bir şeyi değiştirmiyor.
‘Gel bakalım’ bir takdim değildir.
Kipi belli, tarzı belli.

İktidar için çok daha fazlasını söyleyebilirim. İyi olduklarını düşünmüyorum ama muhalefetin de hayal kurduğunu düşünüyorum.
Muhtemel seçin 24 haziran da sonlanmayacak zaten. Tahminim 45 civarı ile Erdoğan ilk sırada olacak, Muharrem İnce ile 2. Tura kalacaklar.
İkinci turda ise kısmet diyelim. Ama Meral Akşener’e oy veren muhafazakar kesimin eli CHP ye oy vermeye gider mi emin değilim.
Yakın tarihte herkesin farklı kuyruk acıları var. Evet ortada bir Erdoğan antipatisi var, ötekiler tarafından ama ötekileri birleştirmeye yetecek kadar değil gibi geliyor bana.

İktidarın tavrını destekleyen %45 var yalnız.
Yani bu laf söyletmem tavrı kimine göre tek adamlık, liderlik, adam gibi adamlık falan. Ben avam buluyorum, bakıyorum bir başkası otoriter diyor.
TV lerde uzun uzun iktidar mitingleri yayınlanırken, diğer partilerin ekranda bulunma yüzdeleri belli. Ben fırsat eşitliğinden yanayım. Seçimde adalet beklerim ama daha çok beklerim :))
Keşke oturumlar yapılsa, Amerika da olduğu gibi, Başkanlar karşı karşıya gelse, süreli şekilde eşit haklarla dertlerini, vaadlerini anlatsalar.
Çok mu hayal kuruyorum :)

erdoğanın vaadi nedir peki? 16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar..

Cok fazla uzulmeyip oyunuzu kullanin.Herkes kime ne için oy verdiğini cok iyi biliyor

Türkiye’de demokrasinin özeti gibi olmuş bu yazdığın “kötünün iyisi demokrasisi” en sevdiğim

Oyumu kullandım. Yukardakine benzer bir mantıkla. Açık oy olsa tövbe kullanmazdım çünkü tanımadığım insanlarla din veya siyaset konuşmam (kusura bakmayın hanımlar) “ikinci çocuk ne zaman” sorusundan daha kıl kaptığım bir soru varsa o da “kime oy vereceksin?” sorusudur. Bu soruyu tanıdığı tanımadığı kimselere sormaya hazırlananlar için hep bir ağızdan “sana ne??” demeye var mısınız? :) Ben nedense böyle garip bir insanım bu siyaset işlerinde.

Ne olacaksa olsun

Yabancı vatandaşlarımız yazmışsınız bi düzeltme yapayım yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarımız olacaktı.... yurt dışından desteklemek kolay nasıl olsa onların tuzu kuru.... madem ülkelerini ve yöneteni bu kadar seviyorlar gelip yaşasınlar bakalım işsizlik ahlaksızlık hırsızlık almış başını gidiyor ...ünv mezunları boşta gezerken okul okumayanların memur olduğu adaletsiz ülkede .... daha neler varda yazmadım... davulun sesi uzaktan hoş gelir gelsin yaşasınlar sonra yorum yapsınlar ....

Oy vermemezlik sakın yapmayın. Bu seçim çok önemli. Lütfen. Bu son seçim olabilir
Geçen referandumda oy kullandım. Oy pusulamda mühür yoktu sonradan farkettim. Bu seçimde de o kadar isteksizim ki. Kullanmama kararı almıştım ama sırf küçük bebeğimin ve çocuklarımızın geleceği için kullanacağım.

İyi olsun diyorum ama anketler sonucu İnce bir oy da kullanabilirim yeter ki bölünme olmasın :)

Canim onlarin dedeleri chp doneminde gittiler oralara:) simdi herkes orda kok saldi coluk cocuk.. kolay mi saniyorsun donmeyi? Orda yabanci burda almanci anlarsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…