- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.951
İncenin vaatleri göz dolduruyor şu anlık, ezelden beridir de severim dobra adam kıvırır gibi geliyor bana ama Kılıçdaroğlun dan dolayı chp fazlasıyla oyda kaybediyor bunuda göz ardı edemiyorum. Çevremde çok var CHP'liyim CHP'ye oy vermek istiyorum ama Kılıçdaroğlundan dolayı vermeyeceğim, Akşener'e vereceğim diye.Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP seçmeni Ekmelettin İhsanoğlu'nun çatı aday yapılması yüzünden hayal kırıklığına uğramıştı, bu seçimlerde partinin seçmenlerinin içine sindi Muharrem İnce ismi, doğru bir stratejiyle yürüteceği kampanya başarılı olabilir, doğaçlama konuşuyor, hitabeti iyi ve ateşli aslında bunlar iyi özellikler, prompter kullanmıyor, öte yandan Meral Akşener kadın Cumhurbaşkanı adayı olarak dikkat çekiyor, çok çabuk topladığı 100 bin imza da azımsanmayacak kadar çok destekçileri olduğunu gösteriyor, dört dörtlük değil adaylar, hepsinin siyasi hataları var ama seçim vaadleri ve strateji önemli, adaletli, hakkaniyetli bir seçim olsun, vaadler sözde kalmasın icraate geçsin.
Akşener çok yeni daha tanıyamadım, tanıyamadık ama kadın cumhurbaşkanı olması fikri cezbetmiyor değil.
Biraz daha CHP camiasında dolanacağım bakalım neler diyorlar neler düşünüyorlar. Ona göre bir yol seçeceğiz..