Evet, ben de Kılıçdaroğlu'nun o takdim edişini garip karşılamıştım, geçmiş seçimlerde de olmayacak hamleler yaptı ve bana göre hepsi hatalıydı, mesela ondan başka kimsenin genel başkanlığa aday olamaması, demokrasi bu demek değildir, parti başkanları siyasiler demokrasiyi yanlış biliyor ve seçmene de yanlış yansıtıyor, sonra hdp'yle tokalaşıp nasıl silkeledik söylemleri, Ekmelettin İhsanoğlu adaylığı, insanlar CHP'ye Atatürk için oy veriyor, Atatürk ilke ve İnkilapları için, Kılıçdaroğlu maalesef iyi bir parti başkanı değil, dürüst olabilir, iyi bir insan olabilir ama parti başkanlığı, siyasi adam olmak farklı birşey.
Denebilir ki sanki iktidar çok mu farklı, he onu da belirteyim strateji, ekonomik veriler, söylemler vs memleket meselelerini masaya yatırdığımızda vay laf söyleyemezsin tavrı takınılıyor, eleştiri hakkı yok maalesef, oysa seçim zamanı bizden oy isteniyor, ben seçiyorsam saygı çerçevesinde eleştirebilmeliyim, eleştirince vatan haini olmuyorum, bugüne kadar yapmadıkları bazı şeyleri sanki ilk kez seçileceklermiş gibi seçim vaadlerine koymalarını da doğru bulmuyorum, misal ohal, yeni uzatıldı yapan kendileri, haklı gerekçeler var dediler, mesela düşünüyorum, ohalin olması şart sınırlarımız ne halde, savaştayız (Afrin) denirken ohalin kalkması için ne değişecek 1 günde?
Misal özgürlük ve adalet vaadi, zaten bu bir ülke vatandaşlarının insani haklarıdır gibi, yani seçmen olarak tüm partilerin seçim vaadlerini iyi analiz etmeli, sorgulamalıyız.