Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Mevcut adaylar doğrultusunda oy vereceğim kişi ideolajisi ve geçmişini de göz önüne alarak Muharrem İNCE , ancak 2. Turda kalmazsa kim geçerse muhalif kanattan ona oy vereceğim:110:

Çoğunluğumuz farklı görüşte olsakta ortak paydamız ülkemiz olduğundan dilerim bu seçimler daha çok ayrıştırıcı değil birleştirici olur.:dua:

Geçen referandumda oy kullandım. Oy pusulamda mühür yoktu sonradan farkettim. Bu seçimde de o kadar isteksizim ki. Kullanmama kararı almıştım ama sırf küçük bebeğimin ve çocuklarımızın geleceği için kullanacağım.
Yani evet aleni hile yapıyorlar. Elimizden birşey gelmiyor. Ben de vicdanımı sonradan susturamayacağımı bildiğim için gideceğim. Olayın sağı solu kalmadı. Vatan parçalanmak üzere

Kılıçdaroğlu gitmeli aslında, bunda kendi seçmeni de hemfikir bence ama şimdi Muharrem İnce adı ön plana çıkacağından belki seçmeni tekrar toparlanıp var gücüyle oy verir, İnce Yalova da çok sevilen bir adam, oradan başladı seçim gezisine ve sağlam başladı.

Meral Akşener iyi midir kötü müdür bilemem ama iyiyse bile hakkında bir sürü şey çıkartılacak gibi geliyor hana, kadın Cumhurbaşkanı adayı olması evet birçok kesimi cezbediyor, aslında güçlü bir ses gibi görünüyor, 2. tura kalırsa CHP'de onu destekler, iyi yönetecekse kadın Cumhurbaşkanı neden olmasın, mesela ben daha önceki seçimde keşke Emine Ülker Tarhan aday yapılsaydı diye düşünmüştüm.
Akşener iyiyse başına gelmeyen kalmaz zaten, öncekiler gibi.
Her ne olursa olsun Kılıçdaroğluna rağmen bir tık İnceden yana gibiyim ama benim için şuan oy birliği önemli. Birlik olup daha iyi bir yönetim şekli getirmeliyiz.

Akşener iyiyse başına gelmeyen kalmaz zaten, öncekiler gibi.
Her ne olursa olsun Kılıçdaroğluna rağmen bir tık İnceden yana gibiyim ama benim için şuan oy birliği önemli. Birlik olup daha iyi bir yönetim şekli getirmeliyiz.
Katılıyorum. Biz karşı olan grup olarak oyları parçalamamalıyız. Neresi ağır basacaksa diğer grup da oraya geçmeli

çünkü sende neye verdiğini bilmiyosunda ondan yapma sen bilirsin
Yav he canım he sen nasıl anlarsan öyle olsun... cvp alamayınca susturmuş mu sayılıyorsun...??
Ben kimseye bişey sormadan geldim ankette kime oy vereceğimi söyledim.. hayırdır yani sana ne oluyor.. istediğime oy veririm.. Ben sana soruyor muyum..

Oyumu verdim... tabiki TAMAM değil :)
DURMAK YOK YOLA DEVAM En Büyük TÜRKİYE

Size müsade ederseniz birşey sormak istiyorum?

Neden devam?Nelerden memnunsunuz?(eğitim,ekonomi. sağlık v.s.) Hangi icraatların kesintiye uğrayacağını

düşünüyorsunuz da yönetim değişmesin istiyorsunuz? Ya da benim sormadığım ama sizin düşündüğünüz

sebep nedir devam için?

Gerçekten merak ediyorum?

siyasetteki erkek egemenliğinden sıkıldım
Neden yöneticiler erkek olunca daha başarılı sayılıyor ki?
Gerçi kadın aday da maskülen giyinip davranır olmuş erkek egemen toplumda.

Bu arada hiçbiri benim gönlüme göre bir lider değil ama atıcaz artık bi oy

Evet, ben de Kılıçdaroğlu'nun o takdim edişini garip karşılamıştım, geçmiş seçimlerde de olmayacak hamleler yaptı ve bana göre hepsi hatalıydı, mesela ondan başka kimsenin genel başkanlığa aday olamaması, demokrasi bu demek değildir, parti başkanları siyasiler demokrasiyi yanlış biliyor ve seçmene de yanlış yansıtıyor, sonra hdp'yle tokalaşıp nasıl silkeledik söylemleri, Ekmelettin İhsanoğlu adaylığı, insanlar CHP'ye Atatürk için oy veriyor, Atatürk ilke ve İnkilapları için, Kılıçdaroğlu maalesef iyi bir parti başkanı değil, dürüst olabilir, iyi bir insan olabilir ama parti başkanlığı, siyasi adam olmak farklı birşey.

Denebilir ki sanki iktidar çok mu farklı, he onu da belirteyim strateji, ekonomik veriler, söylemler vs memleket meselelerini masaya yatırdığımızda vay laf söyleyemezsin tavrı takınılıyor, eleştiri hakkı yok maalesef, oysa seçim zamanı bizden oy isteniyor, ben seçiyorsam saygı çerçevesinde eleştirebilmeliyim, eleştirince vatan haini olmuyorum, bugüne kadar yapmadıkları bazı şeyleri sanki ilk kez seçileceklermiş gibi seçim vaadlerine koymalarını da doğru bulmuyorum, misal ohal, yeni uzatıldı yapan kendileri, haklı gerekçeler var dediler, mesela düşünüyorum, ohalin olması şart sınırlarımız ne halde, savaştayız (Afrin) denirken ohalin kalkması için ne değişecek 1 günde?
Misal özgürlük ve adalet vaadi, zaten bu bir ülke vatandaşlarının insani haklarıdır gibi, yani seçmen olarak tüm partilerin seçim vaadlerini iyi analiz etmeli, sorgulamalıyız.

Yani bu kadar olurdu duygu dusuncelerimi ifade.
Hep bunu diyorum daha iyisi ni goren varsa -icinde bulunulan dunyanin durumu ortada iken- imzasini atsin.
Mevcut sartlarda daha guclu olan ve onu alt etmeye calisan bir siyaset tablosu var.
Vay saray,vay usulsuz ihaleler.yarin bunlarin olmayacagini yada daha iyi olacagini herseyin,garanti eden var mi.
Bilincsiz deniyor birkesime.
Ama birzamanlar kendi oyunu kullanamayan liderler var hala parti basinda.sebep ne olursa olsun.secim deniyor,oy kullaniliyorsa bunu ilk once oy isteyenler yapmali birde.

X