- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
Siyasette boyle oluyorum ben.
Yoksa katlanilmiyor icip icip oy kullanilsa mutlu mesut olsak ahahaha
Keşke. Ama içkisiz ayık kafanın sağlayamadığı huzuru ve refahı içkili kafa sağlar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyasette boyle oluyorum ben.
Yoksa katlanilmiyor icip icip oy kullanilsa mutlu mesut olsak ahahaha
Bilakis icenlerin daha guzel isler yapmis oldugunu dusunuyorum yaaa keske kesip attiklari tirnak kadar olabilse yeni nesil.Keşke. Ama içkisiz ayık kafanın sağlayamadığı huzuru ve refahı içkili kafa sağlar mı?
Gagami tutacam diye baska yerlerimi saliyorum ablam
Aaaah ahhhh amiiin amiiin cumlemize iyilikler dogruluklar versin insallah
Allaaaahhh senin iyiliğini versiiiiinnnn
bende Akşener ve İnce arasında kararsızım ama oy potansiyeline göre vereceğim. Halkın nabzını yokluyorum:)en azından birlikte hareket edilirse oylar işe yarar, lütfen hassas olalım
QUOTE="Nureis, post: 55970530, member: 815556"]Düşündüğüm şey tam olarak bu evet kimin oy potansiyeli daha çoksa ona veririm oyumu muhtemelen artık yeter yani
Ay valla şu topik 24 Haziran gecesine kadar bu neşeyle gitse ama olmuyor maalesef, tatlı başladık tadımız kaçmasa keşke.Aaaah ahhhh amiiin amiiin cumlemize iyilikler dogruluklar versin insallah
Olmuyor o kesin, yarina kalmaz gireriz birbirimize sac bas insaniz diyoruz da insan gibi konusamiyoruz geneldeAy valla şu topik 24 Haziran gecesine kadar bu neşeyle gitse ama olmuyor maalesef, tatlı başladık tadımız kaçmasa keşke.
Fanatizm her konuda kötüdür.... Hele ki işin içine din ve siyaset girmişse... Tarih boyunca en çok kan dinin alet edildiği güç savaşları yüzünden akmıştır... Herkese sağduyu diliyorum çok ümidim olmasa da evlatlarımıza daha güzel bir ortam yaratılsın artık diyor ve susuyorum.kesinlikleee, ayrıştırıldık, bölündükkkk, bazen izlediklerime, kullanılan kelimelere inanamıyorum, seviyesiz, saygısız, sürekli egoist bir yaklaşım görüyorum, aşağılayıcı cümleler, hitaplar cabası, ben de umudumu yitirmemeye çalışıyorum, ama yine aynı şeyler yaşanırsa sanırım bu defa psikolojim çok ama çok bozulacak.....
Bilakis icenlerin daha guzel isler yapmis oldugunu dusunuyorum yaaa keske kesip attiklari tirnak kadar olabilse yeni nesil.
bende Akşener ve İnce arasında kararsızım ama oy potansiyeline göre vereceğim. Halkın nabzını yokluyorum:)
Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP seçmeni Ekmelettin İhsanoğlu'nun çatı aday yapılması yüzünden hayal kırıklığına uğramıştı, bu seçimlerde partinin seçmenlerinin içine sindi Muharrem İnce ismi, doğru bir stratejiyle yürüteceği kampanya başarılı olabilir, doğaçlama konuşuyor, hitabeti iyi ve ateşli aslında bunlar iyi özellikler, prompter kullanmıyor, öte yandan Meral Akşener kadın Cumhurbaşkanı adayı olarak dikkat çekiyor, çok çabuk topladığı 100 bin imza da azımsanmayacak kadar çok destekçileri olduğunu gösteriyor, dört dörtlük değil adaylar, hepsinin siyasi hataları var ama seçim vaadleri ve strateji önemli, adaletli, hakkaniyetli bir seçim olsun, vaadler sözde kalmasın icraate geçsin.
Saçmalardan seçmeler. Bilgim yok fikrim vara en güzel örnekErdogan karsisinda tek guclu rakip varsa o da muharrem efendidir. O da cenesiyle rakip oluyo bence.
Meral hanimin sansi olmamali son olaylardan sonra.. kaldiki acik acik darbe tesebbusunden haberi vardiki.. 15 temmuzdan sonra cok sey degisecek ben basbakan olacam diye tutturmustu kucuk cocuk gibi.. soylencek cok sey varda.. kazen hic iyi etmedi bu topici acmakla:))