Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
en azından birlikte hareket edilirse oylar işe yarar, lütfen hassas olalım En Büyük TÜRKİYE

QUOTE="Nureis, post: 55970530, member: 815556"]Düşündüğüm şey tam olarak bu evet kimin oy potansiyeli daha çoksa ona veririm oyumu muhtemelen artık yeter yani
bende Akşener ve İnce arasında kararsızım ama oy potansiyeline göre vereceğim. Halkın nabzını yokluyorum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar benım gıbı dusunenler, bende devamlı takipteyim, ince'ye verelim, lütfen birleşelim bu defaa, akşener'de ok kesınlıkle sever takdır ederım ama daha yuksek gıttıgı ıcın lütfen oylarımızı bölmeyelim lütfen.....

bende Akşener ve İnce arasında kararsızım ama oy potansiyeline göre vereceğim. Halkın nabzını yokluyorum:)[/QUOTE]

kesinlikleee, ayrıştırıldık, bölündükkkk, bazen izlediklerime, kullanılan kelimelere inanamıyorum, seviyesiz, saygısız, sürekli egoist bir yaklaşım görüyorum, aşağılayıcı cümleler, hitaplar cabası, ben de umudumu yitirmemeye çalışıyorum, ama yine aynı şeyler yaşanırsa sanırım bu defa psikolojim çok ama çok bozulacak.....
Fanatizm her konuda kötüdür.... Hele ki işin içine din ve siyaset girmişse... Tarih boyunca en çok kan dinin alet edildiği güç savaşları yüzünden akmıştır... Herkese sağduyu diliyorum çok ümidim olmasa da evlatlarımıza daha güzel bir ortam yaratılsın artık diyor ve susuyorum.

bende Akşener ve İnce arasında kararsızım ama oy potansiyeline göre vereceğim. Halkın nabzını yokluyorum:)

Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP seçmeni Ekmelettin İhsanoğlu'nun çatı aday yapılması yüzünden hayal kırıklığına uğramıştı, bu seçimlerde parti seçmenlerinin içine sindi Muharrem İnce ismi, doğru bir stratejiyle yürüteceği kampanya başarılı olabilir, doğaçlama konuşuyor, hitabeti iyi ve ateşli aslında bunlar iyi özellikler, prompter kullanmıyor, öte yandan Meral Akşener kadın Cumhurbaşkanı adayı olarak dikkat çekiyor, çok çabuk topladığı 100 bin imza da azımsanmayacak kadar çok destekçileri olduğunu gösteriyor, dört dörtlük değil adaylar, hepsinin siyasi hataları var ama seçim vaadleri ve strateji önemli, adaletli, hakkaniyetli bir seçim olsun, vaadler sözde kalmasın icraate geçsin.

Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP seçmeni Ekmelettin İhsanoğlu'nun çatı aday yapılması yüzünden hayal kırıklığına uğramıştı, bu seçimlerde partinin seçmenlerinin içine sindi Muharrem İnce ismi, doğru bir stratejiyle yürüteceği kampanya başarılı olabilir, doğaçlama konuşuyor, hitabeti iyi ve ateşli aslında bunlar iyi özellikler, prompter kullanmıyor, öte yandan Meral Akşener kadın Cumhurbaşkanı adayı olarak dikkat çekiyor, çok çabuk topladığı 100 bin imza da azımsanmayacak kadar çok destekçileri olduğunu gösteriyor, dört dörtlük değil adaylar, hepsinin siyasi hataları var ama seçim vaadleri ve strateji önemli, adaletli, hakkaniyetli bir seçim olsun, vaadler sözde kalmasın icraate geçsin.

Muharrem İnce genel başkan olsaydı chp çok farklı yerdeydi bence şimdiye kadar..

Bence çok iyi danışmanlara ihtiyaçları var..

hakeden kazansın ve alsın.
bana göre hakeden de belli sorun yok kendimce.

Erdogan karsisinda tek guclu rakip varsa o da muharrem efendidir. O da cenesiyle rakip oluyo bence.

Meral hanimin sansi olmamali son olaylardan sonra.. kaldiki acik acik darbe tesebbusunden haberi vardiki.. 15 temmuzdan sonra cok sey degisecek ben basbakan olacam diye tutturmustu kucuk cocuk gibi.. soylencek cok sey varda.. kazen hic iyi etmedi bu topici acmakla:))
Saçmalardan seçmeler. Bilgim yok fikrim vara en güzel örnek

X