Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
sonra yallah arabistana diyince bozuluyorlar, elin arapları açılım yapıyor reforma koşuyor bizde tam tersi...oraya da gidemezler

ne kadar güzel bir uygulama öyle; sevgi saygı hoşgörü bir arada. Hatay'a boşuna medeniyetlerin beşiği dememişler.

yıl 2006 okuldan bir arkadaşım isim vermek istemiyorum akp kurucu üyelerinden birinin prensi çocuk eski bir opel corsa ile okula gelirdi; yıl 2011 altında Masserati vardı. söz konusu aracın 2.elleri 500-700.000tl arasında piyasası var. Acaba nasıl kazandılar diye düşün düşün bulamazkennn buldum elbet . Tabi yol falan yapıyorlar çalsınlar yesinler helal hoş olsun. Sonra dünkü b*k olan o velet mezun olur olmaz danışman oldu zeka seviyesi yerlerde olan çocuk danışman oldu kpss'siz devlete girdi kaç kul hakkı yedi ama elde kuran dilde dua. Geçiniz bu işleri

Bunlar tanrının çalışma sistemini bulmuşlar arkadaşım. Nasılmı...

Al capone kendi sözleriyle şöyle dile getirmiştir.

'çocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.' *

Bu da hdpnin bir kiyagi olabilir mi ?

Dine harcanan efor baska seylere harcansa zaten alip basimizi gitmistik coktan sonra yok amerika oyunu yok efendim israil oyunu olmazdi boyle deyince de hebelehubele basliyorlar inanmiyorsunuz inancimizi yastamiyorsunuz yahu hergun din muhabbetleri donuyor daha ne oturupda dusunmuyormu bu insanlar birsey katmiyor bu bize aksine alip goturuyor elin adami uzaya yerlesme derdinde ama hala biz zamaninda dinimizi yastamadilar diye takildik gecmise bu arada gelecek karardi haberimiz yok..inanan birimiyim evet ama bu sekilde degil acil fikirliyim.o gunah bu gunahcilardan degilim insanin faydasina bakarim dini dinsizligiyle isim olmaz cocugum ilerde hiristiyanmi olur yahudimi deistmi budistmi bilmem bunun telasina dusmem insan olmasina takintiliyim.cunku biraz su dini biraksak koseyede sadece gelecek nesil icin birseyler yapmaya kalksak fena olmiycak

Bagirmak yasak (buyuk harf)

Ama hdpyide sirf bu sebeple meclise sokmak kendi kafana skmak olmazmi? Vatan hainliginin en buyuk koludur hdp bu kadar alenen teroristlik yapan cinayet isleyen askerimi polisimi sehid eden katillere bebek katillerine sirf erdogandan kurtulmak icin mecliste yer vermek benim vergimle bide maasa baglamak aman Allah korusun.

Baska cozum yollari bulunmali o cozum hdp degil kesinlikle.

Yav vallahi yeter yani, biktik cidden ya.. arkadasım sizin mağduriyetiniz diğer dini inançların yaşadığının yanında deve de kulak kalır, artık sürekli temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirmeyin bunu önümüze. .ceyrek asır geçti üzerinden hala aynı terane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…