sonra yallah arabistana diyince bozuluyorlar, elin arapları açılım yapıyor reforma koşuyor bizde tam tersi...oraya da gidemezlerEKMEK AŞ DENİLİYO DİN DİYOSUN
EĞİTİM BİLİM SORUYOLAR ÇARŞAF DİYOSUN
TACİZ TECAVÜZ DİYOLAR BAŞÖRTÜ DİYOSUN SEN NE DİYOSUN ALLA SEN DÜN FİLİSTİN İÇİN YAS TUTULCAKMIŞ TÜRKİYEDE NİYE ZAMANINDA TOPRAKLARINI SATMASALARDI İSRAİLE ERMENİ SOYKIRIMINI DESTEKLEMESELERDİ BİZİM ONCA ASKERİMİZ ÖLÜYO ÖLDÜDE NİYE YAS TUTULMUYO
Olsun yaptı ya kullanılmasa da olur
Dünyanın en gelişmiş ülkesiyle Türkiye’yi kıyaslamak :)
Norvec bizi kiskaniyohuloogg
Hatay da bilen bilir bazı kesimler devletin gönderdiği imamı kabul etmez maaş aldıkları için. camilerde kendi inancı doğrultusunda hocalar namaz kıldırır ve yıllık o köy, mahalle bağış toplar imama verir.
Yani bu imamda olur, papaz da olur, haham da olur. Herkes kendi inancı doğrultusunda bağış yapsın bu laikliğin gerçek tanımıdır.
Bu toplumda kimsenin kıyafetine, kimsenin inancına, kimsenin rengine karışılmaması demek işte o zaman gerçekten demokrasi ve laik sistemin geldiğini gösterecektir.
Düzenin ve sistemin değişmesi umuduyla. Allah herkesi kendi niyetiyle ödüllendirsin
yıl 2006 okuldan bir arkadaşım isim vermek istemiyorum akp kurucu üyelerinden birinin prensiçocuk eski bir opel corsa ile okula gelirdi; yıl 2011 altında Masserati vardı. söz konusu aracın 2.elleri 500-700.000tl arasında piyasası var. Acaba nasıl kazandılar diye düşün düşün bulamazkennn buldum elbet
Ama maalesef bu medeniyeti de parçalamak derdindeler.İnşallah yeniden kardeşçe yaşamak nasip olur.ne kadar güzel bir uygulama öyle; sevgi saygı hoşgörü bir arada. Hatay'a boşuna medeniyetlerin beşiği dememişler.
İnşallahAma maalesef bu medeniyeti de parçalamak derdindeler.İnşallah yeniden kardeşçe yaşamak nasip olur.
Bakın eger hdp barajı geçemez ise , neredeyse o seksen milletvekili akpye geçecek. Erdogan bu sekilde hem cumhurbaskanı hem de meclis cogunlugunu kazanır, türkiyenin halini düşünemlyorum ben o zaman. Sahşı Baskan olsa bile, meclisin coğunluğunun elinde olmaması, bu ülkenin hayrına. .. o yüzden hdplilere ve hdpye sallayıp durmayın artık... vatan hainliği sadece silah tutmakla olmaz, ülkenin zenginliklerini somurmek de, gelecek 100 yılını ipotek altına almak da vatana ihanettir!
Bu da hdpnin bir kiyagi olabilir mi ?
Bagirmak yasak (buyuk harf)EKMEK AŞ DENİLİYO DİN DİYOSUN
EĞİTİM BİLİM SORUYOLAR ÇARŞAF DİYOSUN
TACİZ TECAVÜZ DİYOLAR BAŞÖRTÜ DİYOSUN SEN NE DİYOSUN ALLA SEN DÜN FİLİSTİN İÇİN YAS TUTULCAKMIŞ TÜRKİYEDE NİYE ZAMANINDA TOPRAKLARINI SATMASALARDI İSRAİLE ERMENİ SOYKIRIMINI DESTEKLEMESELERDİ BİZİM ONCA ASKERİMİZ ÖLÜYO ÖLDÜDE NİYE YAS TUTULMUYO
Ama hdpyide sirf bu sebeple meclise sokmak kendi kafana skmak olmazmi? Vatan hainliginin en buyuk koludur hdp bu kadar alenen teroristlik yapan cinayet isleyen askerimi polisimi sehid eden katillere bebek katillerine sirf erdogandan kurtulmak icin mecliste yer vermek benim vergimle bide maasa baglamak aman Allah korusun.Bakın eger hdp barajı geçemez ise , neredeyse o seksen milletvekili akpye geçecek. Erdogan bu sekilde hem cumhurbaskanı hem de meclis cogunlugunu kazanır, türkiyenin halini düşünemlyorum ben o zaman. Sahşı Baskan olsa bile, meclisin coğunluğunun elinde olmaması, bu ülkenin hayrına. .. o yüzden hdplilere ve hdpye sallayıp durmayın artık... vatan hainliği sadece silah tutmakla olmaz, ülkenin zenginliklerini somurmek de, gelecek 100 yılını ipotek altına almak da vatana ihanettir!
Sadece şunu belirteceğim; geçmiş iktidarda dinini yaşayan insanlar ötekileştirildi mi? Evet. Ben şimdi o dönemden şikayetlerimi, neden tercih etmediğimi söylerken ne söyleyeceğim? Eğitim konuşalım, benim başım kapalı olduğu için ben üniversiteye alınmadım. Sınava bile giremedim, nasıl konuşacağım? Daha yolun başında dışlanmış biri ne bilim konuşabilir, ne tarım, ne ekonomi. Din konuşmak yasakta buda siyasetin bir parçası. Bunu belirttiğim için banlanacak mıyım?