Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ama hdpyide sirf bu sebeple meclise sokmak kendi kafana skmak olmazmi? Vatan hainliginin en buyuk koludur hdp bu kadar alenen teroristlik yapan cinayet isleyen askerimi polisimi sehid eden katillere bebek katillerine sirf erdogandan kurtulmak icin mecliste yer vermek benim vergimle bide maasa baglamak aman Allah korusun.

Baska cozum yollari bulunmali o cozum hdp degil kesinlikle.

Bu çok detaylı bir konu, öyle burada sayılıp dökülecek bir şey değil. Bir ara yazacağım nedır ne degıldır dıye, ama sımdı kısa kesiyorum çünkü vaktim yok uzun uzun kaynaklı, detaylı yazmaya.

Bakın eger hdp barajı geçemez ise , neredeyse o seksen milletvekili akpye geçecek. Erdogan bu sekilde hem cumhurbaskanı hem de meclis cogunlugunu kazanır, türkiyenin halini düşünemlyorum ben o zaman. Sahşı Baskan olsa bile, meclisin coğunluğunun elinde olmaması, bu ülkenin hayrına. .. o yüzden hdplilere ve hdpye sallayıp durmayın artık... vatan hainliği sadece silah tutmakla olmaz, ülkenin zenginliklerini somurmek de, gelecek 100 yılını ipotek altına almak da vatana ihanettir!
Perinçek'in hdp açıklamasından sonra istifa eden vatan partililer hdp ye oy vereceklermiş :KK66:

Perinçek'in hdp açıklamasından sonra istifa eden vatan partililer hdp ye oy vereceklermiş :KK66:
Olabilir, okumadım hakkında bir şey. Ama sunu söyleyeyim türkiyenin yetıstırdıgı akademisyenler (çoğu Türk), hdpye oy verdi önceden yine verecekler. Hiç de vatan haini değiller, bu vatan haınlıgı tanımı da polıtık tanımdır bu arada. Bunun en iyi örneği de fetöcüler oldu, devlet tam gaz destek olurken, bir gecede vatan haini oldular.

Buraya parmak basilmisken.
Oglumu dra goturdum sadece demir ilaci yazdi dr.
Eczaneye gittim ne kadar dedim 60 tl dedi eczaci :KK70:
Bir sisemi dedim muayene ucreti var dedi.
Yasasin bedava saglik hizmetii :halay:
oooo o ne ki eczanede çalışıyorum ben her gelen zaten hastaneye veriyoruz bide burda niye veriyoruz diyo onu diyorum çok sevgili oy verdiğiniz partiye sorun diyorum nasıl kızıyolar nasıl sgk bu diye:rapci:

oooo o ne ki eczanede çalışıyorum ben her gelen zaten hastaneye veriyoruz bide burda niye veriyoruz diyo onu diyorum çok sevgili oy verdiğiniz partiye sorun diyorum nasıl kızıyolar nasıl sgk bu diye:rapci:
Onlarda demiyorlar mi;
"Imi kilicdirigli sigikiyi bitirdi" diye :KK70:

Çocuğuna iyi bakamayarak, hükümete muhalif olmaya çalıştığın için seni kınıyorum:p komplo bu:)

Yav vallahi yeter yani, biktik cidden ya.. arkadasım sizin mağduriyetiniz diğer dini inançların yaşadığının yanında deve de kulak kalır, artık sürekli temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirmeyin bunu önümüze. .ceyrek asır geçti üzerinden hala aynı terane.
aslında sorun şu bence yada ben böyle düşünüyorum ya evet maduriyet vardı ama bitti dense kimse birşey yazmaz yada ben yazmam en azından ama ısrarla hayır yoktu hanım hanımcık oturursan yoktu sen şunu yapmışsındır ondan deniyor hayır Türkiyenın her yerinde vardı istisnasız Edirneden Karsa hepsinde tanıdıklarım var yaşananlar var sadece anlaşılmak istiyor insan o kadar inan hiç kimseye kırgınıgım yok öyle bir dönemdi işte gerekiyordu oldu demek ki ne diyelim türkiyede tek sıkıntı cekende biz degiliz bir çok kesim üzerine düşen payı aldı hatta daha agır darbelerle
ANLARSAK ANLAŞIRIZ
Herkesin derdi bu sanırım anlaşılmak bütün haksızlık görenlerin kendini anlatmaya çalışanların Allah yardımcısı olsun Dinlemeden anlamadan genel yargılarımızla degerlendiren bir milletiz çünki ...
neyse bende yazmıycam artık bu konuda

Çocuğuna iyi bakamayarak, hükümete muhalif olmaya çalıştığın için seni kınıyorum:p komplo bu:)
Asil onda bile devlet suclu.
Yumrta hormonlu domates salatalik aklina gelen envai yiyecekten vitamin yerine zehir aliyoruz. Dogalida pahali niye cunku yerli tohum yok ciftci napsin.
Ahh ahhh asiyla masiyla ugrasmazlar bizim genetikler gidadan bozuluyor.

Ayıp ayıp bakamycaksan yapmasaydın çocuk :KK70: bide herkese 4 çocuk demez mi sanki çok iyi geçiniyoruz gibi

Dine harcanan efor baska seylere harcansa zaten alip basimizi gitmistik coktan sonra yok amerika oyunu yok efendim israil oyunu olmazdi boyle deyince de hebelehubele basliyorlar inanmiyorsunuz inancimizi yastamiyorsunuz yahu hergun din muhabbetleri donuyor daha ne oturupda dusunmuyormu bu insanlar birsey katmiyor bu bize aksine alip goturuyor elin adami uzaya yerlesme derdinde ama hala biz zamaninda dinimizi yastamadilar diye takildik gecmise bu arada gelecek karardi haberimiz yok..inanan birimiyim evet ama bu sekilde degil acil fikirliyim.o gunah bu gunahcilardan degilim insanin faydasina bakarim dini dinsizligiyle isim olmaz cocugum ilerde hiristiyanmi olur yahudimi deistmi budistmi bilmem bunun telasina dusmem insan olmasina takintiliyim.cunku biraz su dini biraksak koseyede sadece gelecek nesil icin birseyler yapmaya kalksak fena olmiycak

NASA 'nın yapay yağmur yağdırmasına kıyamet alameti deyip, ellerindeki son model telefona da teknoloci harikası demek en büyük ikiyüzlülüktür.. Menfaatcilik ve ikiyüzlülük o kadar normalleşti ki, alnının terini yiyen insan aşağılanıyor.. Çıkar sağlayabilirim istesem ama sağlamıyorum demek de hem kılıf hem kibir.. Kimi kandırıyorsa artık ?

Alıntıladığın sey de nasıl bir hakaret var? Kardelenin dindar olmayanlar ahlaksızdıra gelen yorumu hakkında ne düşünüyorumuz? Bütün ortamı geren ‘ din din ve yine din” diyen o sahsı değil de, diğer üye konuyu dine getirmiş gibi davranmayın lütfen.

Burda direk hakaret var.şikayet ettim ceza aldı.sende şikayt et niye etmiyosun???

aslında sorun şu bence yada ben böyle düşünüyorum ya evet maduriyet vardı ama bitti dense kimse birşey yazmaz yada ben yazmam en azından ama ısrarla hayır yoktu hanım hanımcık oturursan yoktu sen şunu yapmışsındır ondan deniyor hayır Türkiyenın her yerinde vardı istisnasız Edirneden Karsa hepsinde tanıdıklarım var yaşananlar var sadece anlaşılmak istiyor insan o kadar inan hiç kimseye kırgınıgım yok öyle bir dönemdi işte gerekiyordu oldu demek ki ne diyelim türkiyede tek sıkıntı cekende biz degiliz bir çok kesim üzerine düşen payı aldı hatta daha agır darbelerle
ANLARSAK ANLAŞIRIZ
Herkesin derdi bu sanırım anlaşılmak bütün haksızlık görenlerin kendini anlatmaya çalışanların Allah yardımcısı olsun Dinlemeden anlamadan genel yargılarımızla degerlendiren bir milletiz çünki ...
neyse bende yazmıycam artık bu konuda

Ya metanol sen değil sorun, sen bunu yazıp durmuyorsun ama cidden sıktı artık sürekli yazanların tek yazdığı bu. Bu sorunlar bitti ama diğer insanların sorunları katmerlenerek arttı ama " akp çok iyi, bütün herkes en özgür zamanını şimdi yaşıyor" diyorlar hiç utanmadan. Allah inancı olan birilerinin bunu söylemesi büyük çelişki bence , sonuçta herşeyi görüyor, haksızlığı da, iyiliği de, kötülüğü de...

Son düzenleme:
X