- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
Özelden yazarsanız özeldir. Siz bunun nesini anlamıyorsunuz! Ban yemez, siteden de atılmaz. Burada bir konuyu açıklığa kavuşturacağız. Niye bu kadar rahatsız oldunuz ki ben anlamadım.Site kurallarına göre ''Dini Paylaşım YASAK'' Neresini anlamadınız bunun?!
Ögrenmek isteyen, açsın Kurandan veya hocalardan ögrensin!..
Daha da, olmadıysa dini paylaşımların yapıldığı bir çok site var.Oraya gidip araştırırsınız!..
Sizin gayeniz nedir?
Arkadaşa zorla ''Ceza'' aldırmayami çalışıyorsunuz?!
Çünkü yok Kuran da öyle bir şey... Keşke çarsafin tarihçesini okusalar.. Neyse iyi geceler canım ben sabah 6 da kalkıp işe gitmek zorunda olan bir insanım ne baba ne de koca parası yemedim bugüne kadar ondan uyumam gerek.Özelden yazarsanız özeldir. Siz bunun nesini anlamıyorsunuz! Ban yemez, siteden de atılmaz. Burada bir konuyu açıklığa kavuşturacağız. Niye bu kadar rahatsız oldunuz ki ben anlamadım.
Özelden yazılanlar yüzünden ceza alındıgını duydum.Ama ne derece doğru bilemem.Sinek küçük ama mide bulandırır derler.Özelden yazarsanız özeldir. Siz bunun nesini anlamıyorsunuz! Ban yemez, siteden de atılmaz. Burada bir konuyu açıklığa kavuşturacağız. Niye bu kadar rahatsız oldunuz ki ben anlamadım.
Ben tefsir okurum ilmini de bilirim hanım efendi iyi gecelerBir daha okuyun bir daha bakın tefsir okuyun Kesinlikle artık cevap vermeyeceğim
Yok atmıyorum özel mesaj yaz internete öğren sonra da gel sen burada paylaş
Google yazarsanız şayet sizi dini paylaşımların serbest olduğu siteye yönlendirecektir.
Az biraz araştırsanız, ögreneceksiniz ama, siz sanırım bunu bile yapmaktan aciz misiniz yoksa?
Sen öğren sonra gel burada paylaş sevaplar senin olsun
Arkadaşım ezbere Kuran biliyorum Arapça biliyorum ben okumadım google değil ben dinimin kutsal kitabının ayetini istiyorumÖzelden yazılanlar yüzünden ceza alındıgını duydum.Ama ne derece doğru bilemem.Sinek küçük ama mide bulandırır derler.
Neden Arkadaşın üzerine ısrarla gidiyorsunuz anlamış değilim.
Gayeniz Nedir sizin?
Google Yazmak bu kadar mı zor ya?!
Şuan ben bir sitede, yazılan makaleyi okuyor ve bir hocadan da, hükmünü dinliyorum mesala.
Neyse ben gider. Sabah namazı kalkıcam ve geride yatmıyacağım.Sabah çok yogun işlerim var.Sizin yüzünüzden uykusuz kaldım
Cevap yok ki cancağzım, boşuna vakit kaybı. BoşverÇirkin bir şey yok varsa ayet özel mesaj atarsın bu kadar basit...
İyi geceler canım.Çünkü yok Kuran da öyle bir şey... Keşke çarsafin tarihçesini okusalar.. Neyse iyi geceler canım ben sabah 6 da kalkıp işe gitmek zorunda olan bir insanım ne baba ne de koca parası yemedim bugüne kadar ondan uyumam gerek.
Ben herzaman şunu demişimdir ve bu siteden birkaç kez de yazmıştım: Atatürk'ü överek veya Atatürk'e söverek oy, çıkar, menfaat, makam , şöhret, para elde etmek için uğraşanlara; Allah Atatürk'ü unutturacak dert versin.Güzel eleştirmiş maalesef seçmenin çoğu böyle. Ama bazılarını da din- Atatürk- laiklik üzerinden uyutuyorlar.
Artık petrol zamları medya da verilmeyecekmiş. Nedeni ise vatandaş küfür ediyormuş.Akaryakıt zammı vatana millete hayırlı uğurlu olsunn (!)
Artık petrol zamları medya da verilmeyecekmiş. Nedeni ise vatandaş küfür ediyormuş.
Site kurallarına göre ''Dini Paylaşım YASAK'' Neresini anlamadınız bunun?!
Ögrenmek isteyen, açsın Kurandan veya hocalardan ögrensin!..
Daha da, olmadıysa dini paylaşımların yapıldığı bir çok site var.Oraya gidip araştırırsınız!..
Sizin gayeniz nedir?
Arkadaşa zorla ''Ceza'' aldırmayami çalışıyorsunuz?!
Konuyu hemen başörtüsüne getirmişiniz yine. İstiyen örter, isteyen örtmez. Kimsenin problemi değil.Peruk, hangi ara başörtüsü kategorisine girdi acaba?!
Boşver arkadaşım. Sen milyon tane de, ayet göstersen anlamazlar ve gerçekleri görmezler. O yüzden site kurallarına uy ve hadis ve ayet paylaşımı yapma derim
Carsaf giyenler zaten erkekli kadinli ayni siralara oturup egitim almak istemez. Yani gercekten bilincle giyenlerden bahsediyorum. Cogu ya AcikOgretim okur yada medrese egitimi alir. Doladiniz basortusunu yine dilinize, tamam cekmissiniz bu konudan anliyorum ama tek mevzunuz bu olmasin.1 Dilim ekmeğe muhtaç kaldığımız günler de oldu.
Siz o tatlı canınızı sıkmayın yani, o aşamalardan bende geçtim. 2001 krizinde 1 dilim ekmeğe muhtaç olduğumuz günler de, çok oldu!.
Ama İnsana en ağır gelen şey, Dini vecibelerini yerine getirdiği için, dışlanması ve ceza alması kadar büyük bir DERT OLAMAZ!!!...
Sol iktidarın da, kara çaflılar eğitim mi aldı?!