- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
Baba tarafının tamamı hafız biz 7_8 yasında kafası kapatılan çocuklardık.... Arapça bilirim Kuran bilirimilk emri oku olan bir dinin inananlarının o dinin kitabını okumamaları (anlayarak) çok acı.Ya ne güzel hafız mısınız
Öyle desteksiz sallayınca iyi geceler tabi. Sana da canım. Tatlı rüyalar.çok merak eden biraz araştırı okur arkadaşlar iyi geceler
Buna ekleme yapmak istiyorum. İşsizlik maaşı alabilme şartı en az 600 gün sigortalı çalışmak son 3 yıl içinde.... Aldığı maaş 8 ay kendinin misli ile ödediği para ... Yani aldığı para kendi parasının yarısı belki....İşsizlik fonunda kaç para biriktiginden ve maaslarimizdan kesilerek biriken bu paranın nerelere gittiğinden haberiniz varmı ? 8 ay işsizlik maaşı alan adam 10 yıl aldığının 10 mislini ödemiş zaten...
Şu zaman da, aç olan var mı? Hayır Yok!..
Dullarından tutun yetimine, hastasından muhtacına,yaşlısından engellesine kadar herkese Maaaş bağlandı.
Önce bakıma muhtaç yaşlılar, huzurevlerine gönderiliyordu. Ama şimdi yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara bakanlara, bin tl üzerinde maaş veriliyor.
Daha 2 gün önce, facebook'ta bir grupta dul bir kadın ''Hesabına 1000 bayram ikramiyesi yattıgından bahsediyordu'''
Özel mesaj yollaHiç bu muhabbete giripte ne günaha giresim nede ceza alasım var tefsirini okuyun anlarsınız diyorum ve bu konuya asla cevap vermiyorum bir daha
Site kurallarına göre ''Dini Paylaşım YASAK'' Neresini anlamadınız bunun?!Öyle desteksiz sallayınca iyi geceler tabi. Sana da canım. Tatlı rüyalar.
Üsluba gellllÖzel mesaj yolla
Özel yasak değilSite kurallarına göre ''Dini Paylaşım YASAK'' Neresini anlamadınız bunun?!
Ögrenmek isteyen, açsın Kurandan veya hocalardan ögrensin!..
Daha da, olmadıysa dini paylaşımların yapıldığı bir çok site var.Oraya gidip araştırırsınız!..
Sizin gayeniz nedir?
Arkadaşa zorla ''Ceza'' aldırmayami çalışıyorsunuz?!
Hiç bu muhabbete giripte ne günaha giresim nede ceza alasım var tefsirini okuyun anlarsınız diyorum ve bu konuya asla cevap vermiyorum bir daha
Özel mesaj neden atamıyorsun ? Ha pardon uyduracak halin yok ....Üsluba gellll
İyi geceler
İyimisiniz tavrınız ithamlarınız çirkinleşti lütfen araştırınızÖzel mesaj neden atamıyorsun ? Ha pardon uyduracak halin yok ....
Yok anam onlar her gün bol bol et yiyorlarmış...Ac olanlar var sizin etrafinizda olmamasi hic olmayacagi anlamina gelmiyor.
Atanamadigi icin intihar edenler var fakat puani yeterli olmayip atananlar onlarin hakkina girmiyor mu buna izin verenler hakka girmiyor mu??
Bir tane kiz yurt parasini odeyemedegi icin intihar etti demek ki ac olanlar var.
Çirkin bir şey yok varsa ayet özel mesaj atarsın bu kadar basit...İyimisiniz tavrınız ithamlarınız çirkinleşti lütfen araştırınız
Verme tabii. Çünkü cevabın yok. Yaz özelden diyorum ya. Günah olur mu hiç, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Sevap işlersin.Hiç bu muhabbete giripte ne günaha giresim nede ceza alasım var tefsirini okuyun anlarsınız diyorum ve bu konuya asla cevap vermiyorum bir daha
Yok atmıyorum özel mesaj yaz internete öğren sonra da gel sen burada paylaşÇirkin bir şey yok varsa ayet özel mesaj atarsın bu kadar basit...
Google yazarsanız şayet sizi dini paylaşımların serbest olduğu siteye yönlendirecektir.Özel mesaj neden atamıyorsun ? Ha pardon uyduracak halin yok ....
Sen öğren sonra gel burada paylaş sevaplar senin olsunVerme tabii. Çünkü cevabın yok. Yaz özelden diyorum ya. Günah olur mu hiç, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Sevap işlersin.
Olmayan şeyi nerden öğreneceğim Arapça biliyorum Kuran biliyorum ezbere hem Türkçe hem Arapça ben böyle bir ayet görmedim göster bakacağımYok atmıyorum özel mesaj yaz internete öğren sonra da gel sen burada paylaş