Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
İyi fikir yatsam iyi olacak sabah iş bizi bekler

Ben 40 yaşındayım hanımefendi kendi yaşıtlarımdan bahsediyorum hepsinin bir peruğu vardı.
Peruk, hangi ara başörtüsü kategorisine girdi acaba?!
Mune izin verirse memnuniyetle paylaşacağım
Boşver arkadaşım. Sen milyon tane de, ayet göstersen anlamazlar ve gerçekleri görmezler. O yüzden site kurallarına uy ve hadis ve ayet paylaşımı yapma derim

Yaaaaa adam diyor ki; bak bak; eskiden diyor, umumi tuvaletlerde 1 milyon veriyordunuz diyor girerken. Ne yaptık, altı tane sıfırı attık artık 1 lira ödüyorsunuz diyor. Yeminle tansiyonum düştü. Kanım çekildi.

Yapmıyorum zaten :) internete yazınca da hemen çıkıyor

Benim 3 aylık bebeğim açlıktan ağlarken kimse bir kutu mama bile vermedi sanırım iktidar karşıtı olanlar gebersin mantığı ile !
İktidar düşmanı kuzenim, kızının bez parasından mama parasına kadar hepsini devletten aldı.Demek ki neymiş, iktidar düşmanları ölmüyormuş.
Emin olun. Bu İktidarın kaymagını ve nimetlerini, iktidar düşmanları yiyor ve benim gibiler ise, elimizin ekmegini yiyoruz.
Eşim askeri ücretli bir işci. Evim kira. Ben bırakın Ak partiden 1 kuruş yardım almayı,Devlettin kasasından dahi 1 kuruş yardım Almadım!..
Eşim 2 defa işsiz kaldı ve Asla gidip işsizlik maaşı bile almadı.Direk iş aramasına geçip, iş buldu.
Ama ben çok duyuyorum.Ak parti düşmanı insanların, işsizlik maaşı alıp, aynı zamanda sigortasız işde çalıştığını.
Bizler Bu davaya GÖNÜL Verdik ve Menfaetlerimiz doğrultusunda da, hareket Etmiyoruz!

İşsizlik fonunda kaç para biriktiginden ve maaslarimizdan kesilerek biriken bu paranın nerelere gittiğinden haberiniz varmı ? 8 ay işsizlik maaşı alan adam 10 yıl aldığının 10 mislini ödemiş zaten...

İşsizlik fonunda kaç para biriktiginden ve maaslarimizdan kesilerek biriken bu paranın nerelere gittiğinden haberiniz varmı ? 8 ay işsizlik maaşı alan adam 10 yıl aldığının 10 mislini ödemiş zaten...
Ak partiden önce, o biriken paralar nereye gidiyordu Acaba? Hiç Düşündünüz mü?

Kaç tanesi Arapça biliyor acaba yani gerçek Arapça okuduğu Arapçayı anlayacak kadar çok zor bir lisan...
Benim teyzem ürdünlü biriyle evlendi ve yıllardır orada yaşıyor. Hatta Zarka da yaşıyorlar. Oranın en tutucu ve tanınmış ailelerindendir. Ellerinden Kuran-ı Kerim düşmez ve o aileden bir tanesi bile kara çarşaf giymemişlerdir. Onlar giyseydi inanırdım Allah için öyle bir şey olduğuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…