Rica ederim, sıkıntı bir çok insanın bunu yıllardır kullanıyor olması, üstelik hiç mağdur olmayanların da. Türban zulmü diyor, yerlerde sürüklendik diyor, bir bakıyorsun yırmi yaşında. Bir gözlememi de eklemek isterim, doksanlar polis şiddetinin çok yoğun olduğu yıllar, polis türban eylemlerine , özellikle kadınlara hıc bır zaman sert müdahale etmedi. Solcu kızları saçlarından sürüklüyorlardı o dönem. Abımın kız arkadaşının annesinin kolunu copla kırdı polis, altmış yaşında bir kadındı üstelik, ama solcuydu işte. Aynı sahne hiç bir türban eyleminde sergilenmedi. Bunu da eklemek isterim çünkü , yasım küçük olmasına rağmen , en dıkkatımı çeken şey buydu o dönem.
İyi fikir yatsam iyi olacak sabah iş bizi beklerNcarenot iyi biridir ama seni tanımıyor , yanlış anladınız bırbırınızı. Yanı yazan karşı cepheden gelenleri biliyorsun, daha önce dediğim gibi bir abartı var sürekli, neredeyse bizi ızgara yaptılar diyenler çıkacak yakında. Günlerdir bıkmadan usunamadan anlatıyor o da.
Neyse, sen git bir güzel uyu :)
Peruk, hangi ara başörtüsü kategorisine girdi acaba?!Ben 40 yaşındayım hanımefendi kendi yaşıtlarımdan bahsediyorum hepsinin bir peruğu vardı.
Boşver arkadaşım. Sen milyon tane de, ayet göstersen anlamazlar ve gerçekleri görmezler. O yüzden site kurallarına uy ve hadis ve ayet paylaşımı yapma derimMune izin verirse memnuniyetle paylaşacağım
Yaaaaa adam diyor ki; bak bak; eskiden diyor, umumi tuvaletlerde 1 milyon veriyordunuz diyor girerken. Ne yaptık, altı tane sıfırı attık artık 1 lira ödüyorsunuz diyor.Şu zaman da, aç olan var mı? Hayır Yok!..
Dullarından tutun yetimine, hastasından muhtacına,yaşlısından engellesine kadar herkese Maaaş bağlandı.
Önce bakıma muhtaç yaşlılar, huzurevlerine gönderiliyordu. Ama şimdi yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara bakanlara, bin tl üzerinde maaş veriliyor.
Daha 2 gün önce, facebook'ta bir grupta dul bir kadın ''Hesabına 1000 bayram ikramiyesi yattıgından bahsediyordu'''
Olmayan şey paylaşılamaz.Peruk, hangi ara başörtüsü kategorisine girdi acaba?!
Boşver arkadaşım. Sen milyon tane de, ayet göstersen anlamazlar ve gerçekleri görmezler. O yüzden site kurallarına uy ve hadis ve ayet paylaşımı yapma derim
İzin olursa elbette :)Kuran dan ayet istiyorum.
Yapmıyorum zaten :) internete yazınca da hemen çıkıyorPeruk, hangi ara başörtüsü kategorisine girdi acaba?!
Boşver arkadaşım. Sen milyon tane de, ayet göstersen anlamazlar ve gerçekleri görmezler. O yüzden site kurallarına uy ve hadis ve ayet paylaşımı yapma derim
Yanlış yerlere gidiyor konuşmalar sebep olmak istemem bakınız internettenOlmayan şey paylaşılamaz.
Evet bende merak ettim. Kaçıncı ayet kaçıncı sure olduğunu söyleyin biz bakarızKuran dan ayet istiyorum.
İktidar düşmanı kuzenim, kızının bez parasından mama parasına kadar hepsini devletten aldı.Demek ki neymiş, iktidar düşmanları ölmüyormuş.Benim 3 aylık bebeğim açlıktan ağlarken kimse bir kutu mama bile vermedi sanırım iktidar karşıtı olanlar gebersin mantığı ile !
Kaç tanesi Arapça biliyor acaba yani gerçek Arapça okuduğu Arapçayı anlayacak kadar çok zor bir lisan...Evet bende merak ettim. Kaçıncı ayet kaçıncı sure olduğunu söyleyin biz bakarız
İşsizlik fonunda kaç para biriktiginden ve maaslarimizdan kesilerek biriken bu paranın nerelere gittiğinden haberiniz varmı ? 8 ay işsizlik maaşı alan adam 10 yıl aldığının 10 mislini ödemiş zaten...İktidar düşmanı kuzenim, kızının bez parasından mama parasına kadar hepsini devletten aldı.Demek ki neymiş, iktidar düşmanları ölmüyormuş.
Emin olun. Bu İktidarın kaymagını ve nimetlerini, iktidar düşmanları yiyor ve benim gibiler ise, elimizin ekmegini yiyoruz.
Eşim askeri ücretli bir işci. Evim kira. Ben bırakın Ak partiden 1 kuruş yardım almayı,Devlettin kasasından dahi 1 kuruş yardım Almadım!..
Eşim 2 defa işsiz kaldı ve Asla gidip işsizlik maaşı bile almadı.Direk iş aramasına geçip, iş buldu.
Ama ben çok duyuyorum.Ak parti düşmanı insanların, işsizlik maaşı alıp, aynı zamanda sigortasız işde çalıştığını.
Bizler Bu davaya GÖNÜL Verdik ve Menfaetlerimiz doğrultusunda da, hareket Etmiyoruz!
Aç Kuranı Kerimi,kendin araştır.Kuran dan ayet istiyorum.
Ak partiden önce, o biriken paralar nereye gidiyordu Acaba? Hiç Düşündünüz mü?İşsizlik fonunda kaç para biriktiginden ve maaslarimizdan kesilerek biriken bu paranın nerelere gittiğinden haberiniz varmı ? 8 ay işsizlik maaşı alan adam 10 yıl aldığının 10 mislini ödemiş zaten...
Ben Kuranı ezbere bilirim hanımefendi hem Türkçe hem Arapça....Aç Kuranı Kerimi,kendin araştır.
Site Kurallarına göre,Dini Paylaşım YASAK!..
Benim teyzem ürdünlü biriyle evlendi ve yıllardır orada yaşıyor. Hatta Zarka da yaşıyorlar. Oranın en tutucu ve tanınmış ailelerindendir. Ellerinden Kuran-ı Kerim düşmez ve o aileden bir tanesi bile kara çarşaf giymemişlerdir. Onlar giyseydi inanırdım Allah için öyle bir şey olduğuna.Kaç tanesi Arapça biliyor acaba yani gerçek Arapça okuduğu Arapçayı anlayacak kadar çok zor bir lisan...
Ya ne güzel hafız mısınızBen Kuranı ezbere bilirim hanımefendi hem Türkçe hem Arapça....
Sen azıcık okusan ah ne güzel olurdu....çok merak eden biraz araştırı okur arkadaşlar iyi geceler
çok şükür okuyorum zatenSen azıcık okusan ah ne güzel olurdu....
Özelden yazın o zaman. Varsa öyle birşey özür dileyeceğim burada kocaman harflerle yazıpAç Kuranı Kerimi,kendin araştır.
Site Kurallarına göre,Dini Paylaşım YASAK!..