Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Site kurallarına göre ''Dini Paylaşım YASAK'' Neresini anlamadınız bunun?!
Ögrenmek isteyen, açsın Kurandan veya hocalardan ögrensin!..
Daha da, olmadıysa dini paylaşımların yapıldığı bir çok site var.Oraya gidip araştırırsınız!..
Sizin gayeniz nedir?
Arkadaşa zorla ''Ceza'' aldırmayami çalışıyorsunuz?!
Özelden yazarsanız özeldir. Siz bunun nesini anlamıyorsunuz! Ban yemez, siteden de atılmaz. Burada bir konuyu açıklığa kavuşturacağız. Niye bu kadar rahatsız oldunuz ki ben anlamadım. :KK64: Bildiğinizi paylaşın özel mesajla. Cezası yok kız. Korkma

Özelden yazarsanız özeldir. Siz bunun nesini anlamıyorsunuz! Ban yemez, siteden de atılmaz. Burada bir konuyu açıklığa kavuşturacağız. Niye bu kadar rahatsız oldunuz ki ben anlamadım. :KK64:
Çünkü yok Kuran da öyle bir şey... Keşke çarsafin tarihçesini okusalar.. Neyse iyi geceler canım ben sabah 6 da kalkıp işe gitmek zorunda olan bir insanım ne baba ne de koca parası yemedim bugüne kadar ondan uyumam gerek.

Özelden yazarsanız özeldir. Siz bunun nesini anlamıyorsunuz! Ban yemez, siteden de atılmaz. Burada bir konuyu açıklığa kavuşturacağız. Niye bu kadar rahatsız oldunuz ki ben anlamadım. :KK64:
Özelden yazılanlar yüzünden ceza alındıgını duydum.Ama ne derece doğru bilemem.Sinek küçük ama mide bulandırır derler.
Neden Arkadaşın üzerine ısrarla gidiyorsunuz anlamış değilim.
Gayeniz Nedir sizin?
Google Yazmak bu kadar mı zor ya?!
Şuan ben bir sitede, yazılan makaleyi okuyor ve bir hocadan da, hükmünü dinliyorum mesala.
Neyse ben gider. Sabah namazı kalkıcam ve geride yatmıyacağım.Sabah çok yogun işlerim var.Sizin yüzünüzden uykusuz kaldım

Yok atmıyorum özel mesaj yaz internete öğren sonra da gel sen burada paylaş

Google yazarsanız şayet sizi dini paylaşımların serbest olduğu siteye yönlendirecektir.
Az biraz araştırsanız, ögreneceksiniz ama, siz sanırım bunu bile yapmaktan aciz misiniz yoksa?

Sen öğren sonra gel burada paylaş sevaplar senin olsun

Hı hııı. Tamam. Bence siz gidip okuyun dilinize doladığınız kitabımızı. Ben daha da cevap vermem zaten size çünkü bana cevap veremiyorsunuz henüz. İletişim yok, havaya mı konuşayım. Haydi size iyi günler.

Özelden yazılanlar yüzünden ceza alındıgını duydum.Ama ne derece doğru bilemem.Sinek küçük ama mide bulandırır derler.
Neden Arkadaşın üzerine ısrarla gidiyorsunuz anlamış değilim.
Gayeniz Nedir sizin?
Google Yazmak bu kadar mı zor ya?!
Şuan ben bir sitede, yazılan makaleyi okuyor ve bir hocadan da, hükmünü dinliyorum mesala.
Neyse ben gider. Sabah namazı kalkıcam ve geride yatmıyacağım.Sabah çok yogun işlerim var.Sizin yüzünüzden uykusuz kaldım
Arkadaşım ezbere Kuran biliyorum Arapça biliyorum ben okumadım google değil ben dinimin kutsal kitabının ayetini istiyorum

Güzel eleştirmiş maalesef seçmenin çoğu böyle. Ama bazılarını da din- Atatürk- laiklik üzerinden uyutuyorlar.
Ben herzaman şunu demişimdir ve bu siteden birkaç kez de yazmıştım: Atatürk'ü överek veya Atatürk'e söverek oy, çıkar, menfaat, makam , şöhret, para elde etmek için uğraşanlara; Allah Atatürk'ü unutturacak dert versin.

Bir de dinle kandırılanlara ne demeli?

Artık petrol zamları medya da verilmeyecekmiş. Nedeni ise vatandaş küfür ediyormuş.
:KK70: evet evet duyduğum en komik şeylerden biriydi bu . Şahane çözüm vallaa ne diyiim ben olsam vatandaş niye küfür ediyor anlık bi düşünürdüm mesela ne saçma dimi zekam bu kadaarınaa yetiyorsa demek ki... vatandaşı ne yerine koydukları ortada daha ne diyim kii

Site kurallarına göre ''Dini Paylaşım YASAK'' Neresini anlamadınız bunun?!
Ögrenmek isteyen, açsın Kurandan veya hocalardan ögrensin!..
Daha da, olmadıysa dini paylaşımların yapıldığı bir çok site var.Oraya gidip araştırırsınız!..
Sizin gayeniz nedir?
Arkadaşa zorla ''Ceza'' aldırmayami çalışıyorsunuz?!

Yorumunuz gayet yerinde olmuş, haklıya hakkını veririm, bu uyarınızda da hakkınızı teslim etmek lazım.

Hanımlar,
bakın, siyasi partiler din konuşulmadan konuşulamıyor diyorsunuz ama insanların çarşafına kadar indirgenmiş konu, başlangıcı nasıl oldu bilmem, okumadım okuyarak ilerleyip bulma vaktimde yok ama yapmayın rica ediyorum, nasıl ki bu sitede ateist, deist, yahudi, hıristiyan üyeler varsa ve onlara laf söylenmesine karşı çıkıyorsam/çıkıyorsak, aynı şekilde türbanlı, çarşaflı, feraceli üyelerde var, onların da inançlarına, inançları sebebiyle giydiklerine laf söylerseniz olmaz, çarşaf rahibe giyimi derseniz burada bir sürü çarşaf giyen kadını rencide etmiş olursunuz.

İşte bu yüzden diyorum şu siyasete akplisi, chplisi, mhplisi, iyi partilisi, partili partisiz kimse ne baş örtüsünü karıştırsın, ne namazı, ne orucu, ne inanmama özgürlüğünü.

Bir taraf baş örtüsü zulmü diyor, bir taraf sizinkiler namaz kılıyor da ne oluyor diyor. Bir taraf sizinki oruç bile tutamıyor, elinde kadeh var diyor, bir taraf sizinki de cemaatleydi diyor.

Son uyarımdır, her iki tarafa da diyorum, artık baş örtüsü zulmü, yok efendim din elden gidiyor, o öyle oluyor, bu öyle oluyor yazıları görmek istemiyorum. Ciddiyim dini yorum yazan herkese tek tek uyarı veririm, siyaset bölümünde kurallar biraz daha esnek olsun dedikçe şansınızı zorluyorsunuz.

Yahu kusura bakmayın ama sizi alakadar ediyor mu? Biri kadeh tutar, biri tesbih, biri şort giyer öbürü çarşaf. Siyasilerin inançları sizi bağlamaz, Cumhurbaşkanı seçeceksiniz, müftü değil.
Ekonomi, eğitim, üretim, bilim, insan hak ve özgürlükleri, tarım, hayvancılık, işsizlik gibi temel konularda ne yapacaklarına bakın, adamların ne içtiğine hangi camiye gittiklerine değil.

Din önemli bir kriteriniz mi? İçinizde saklayın, seçim günü zaten hepiniz kafanızdaki kritere göre oy vereceksiniz.
Burada yazınca fikirler değişti mi? Hayır, o zaman zaten siyaset yüzünden bilenen bıçaklarınızı, İmanları sorgulayarak saplamayın milletin kalbine, ister çarşaf giyer, ister patatese tapar, size al bu patates ona inanacaksın diyen var mı? Yok.

O zaman siyaset konuşun lütfen.

Peruk, hangi ara başörtüsü kategorisine girdi acaba?!:KK51:

Boşver arkadaşım. Sen milyon tane de, ayet göstersen anlamazlar ve gerçekleri görmezler. O yüzden site kurallarına uy ve hadis ve ayet paylaşımı yapma derim:KK36::KK60:
Konuyu hemen başörtüsüne getirmişiniz yine. İstiyen örter, isteyen örtmez. Kimsenin problemi değil.
''Kutuplarda foklar öldürülüyor'' diye haber yazsam; başörtüsü örtmüyorlar da ondan oldu diyeceksiniz.

Ama adının başharfi Necmettin Erbakan gibi ''Başörtülülere dekanlar, rektörler ve herkes saygı duruşuna duracak'' denirse; şöyle cevap veririm: Ben İstiklal Savaşı'na katılmayanlara saygı duruşuna durmam. Babama da durmam çünkü o da İstiklal Savaşı na katılmadı. Sadece dedemin dedesine dururum. Hindistan'da saygı duyulabilir; ama burası Hindistan değil.

1 Dilim ekmeğe muhtaç kaldığımız günler de oldu.
Siz o tatlı canınızı sıkmayın yani, o aşamalardan bende geçtim. 2001 krizinde 1 dilim ekmeğe muhtaç olduğumuz günler de, çok oldu!.
Ama İnsana en ağır gelen şey, Dini vecibelerini yerine getirdiği için, dışlanması ve ceza alması kadar büyük bir DERT OLAMAZ!!!...
Sol iktidarın da, kara çaflılar eğitim mi aldı?!:KK57::KK57:
Carsaf giyenler zaten erkekli kadinli ayni siralara oturup egitim almak istemez. Yani gercekten bilincle giyenlerden bahsediyorum. Cogu ya AcikOgretim okur yada medrese egitimi alir. Doladiniz basortusunu yine dilinize, tamam cekmissiniz bu konudan anliyorum ama tek mevzunuz bu olmasin.

X