Ben o dönem gitmedim zaten. Önce yurtdışına dil okuluna gittim. Olaylar duruldu döndüm. Ben gitseydim kesin birşeye bulaşır başımı belaya sokarım diye razı oldu babam yurtdışına gitmemede..
Biz ucundan kıyısından birsey yasamadik gibi yazıyor sorguluyor da arkadaş. Keşke her konuda bu kadar sorgulayıcı olsalar.
Neyse uzatmaya hiç gerek yok. Zaten bildiğim detaylardı ama emek verip yazmışsınız teşekkür ederim...
Sağol bu akşam bana çok iyi geldin... o yıllara geri döndüm sanki bir an o dislanmislik öyle kötü ki anlatamamFarklı deneyimler yaşanıyor aynı dönemde işte. Biraz şahısların inisiyatifine kalmış bir durumdu bu ne yazık ki, Metanol kendi deneyimini, sen kendi deneyimini aktardın, iyi oldu hatta böyle deneyimlerinizi anlatmanız.
Ek: metanol çok akıllı vicdanlı ve iyi biridir. Gözü kapalı biri değildir diğer yazanlar gibi. Pek severim o yüzden kendısını, fikirlerine kıymet verırım.
Nasıl sıralama olmaz yaKisi kendinden bilir isi....
Siralama yok ki din her seyi icine alir zaten bahsettikleriniz dinin icin de var.
Din bir butundur butun hayati icine alir.
Is as ahlak saygi sevgi hepsini icine alir.
Okumak isteyenleri ben Anlayamam mı?Gerçekten okumak isteyen insanlar sen Anlamazsın okuldan sonra gene inandığı gibi giyinen insanlar...
Zaten o saçından yerlerde suruklenenlerden biri de ben olmayayım diye Ingiltere' ye dil okuluna postaladilar.Rica ederim, sıkıntı bir çok İnan'ın bunu yılardır kullanıyor olması, üstelik hiç mağdur olmayanların da. Türban zulmü diyor, yerlerde sürüklendik diyor, bir bakıyorsun yırmi yaşında. Bir gözlememi de eklemek isterim, doksanlar polis şiddetinin çok yoğun olduğu yıllar, polis türban eylemlerine , özellikle kadınlara hıc bır zaman sert müdahale etmedi. Solcu kızları saçlarından sürüklüyorlardı o dönem. Abımın kız arkadaşının ananesinin kolunu copla kırdı polis, altmış yaşında bir kadındı üstelik, ama solcuydu işte. Aynı sahne hiç bir türban eylemcinde sergilenmedi. Bunu da eklemek isterim çünkü , yasım küçük olmasına rağmen , en dıkkatımı çeken şey buydu o dönem.
Sağol bu akşam bana çok iyi geldin... o yıllara geri döndüm sanki bir an o dislanmislik öyle kötü ki anlatamam
Bu arada kara çarşaf rahibe giysisidir.
Şaka gibi olan sizsiniz... Kapalı olup okuyan binlerce insan var , her türlü kapalı çarşaf türban normal eşarp kullanan bir sürü akrabam var bir sizi engellemişler helal valla...Nasıl sıralama olmaz ya
Kimileri, Dinin emrini öncelik bilip, eğitim hayatını yarıyolda bırakıp yoluna devam etti.
Kimileride egitim hayatına öncelik verip, başörtüsünü çıkarmadı mı?
Okumak isteyenleri ben Anlayamam mı?
30 yaşların ortasın da, ortaokul diploması alan ve daha sonra, 2 kızımı evde tek bırakarak,Akşam okullarına giderek İmamhatip diploması alan birisi olarak, ben mi Gerçekten Okumak isteyenleri anlayamıyacagım?!
Siz Şaka mısınız?!
Hayatımda en çok özlem duyduğum, fakat yasaklamalardan dolayı Okuyamadıgım için, 35 yaşında okumaya başlayan birisine,Okumak isteyen insanları anlayamazsın diyorsunuz ya, Pes dogrusu
Nasıl sıralama olmaz ya
Kimileri, Dinin emrini öncelik bilip, eğitim hayatını yarıyolda bırakıp yoluna devam etti.
Kimileride egitim hayatına öncelik verip, başörtüsünü çıkarmadı mı?
Okumak isteyenleri ben Anlayamam mı?
30 yaşların ortasın da, ortaokul diploması alan ve daha sonra, 2 kızımı evde tek bırakarak,Akşam okullarına giderek İmamhatip diploması alan birisi olarak, ben mi Gerçekten Okumak isteyenleri anlayamıyacagım?!
Siz Şaka mısınız?!
Hayatımda en çok özlem duyduğum, fakat yasaklamalardan dolayı Okuyamadıgım için, 35 yaşında okumaya başlayan birisine,Okumak isteyen insanları anlayamazsın diyorsunuz ya, Pes dogrusu
Evet Şuanda serbest.Şaka gibi olan sizsiniz... Kapalı olup okuyan binlerce insan var , her türlü kapalı çarşaf türban normal eşarp kullanan bir sürü akrabam var bir sizi engellemişler helal valla...
Oha değil gerçek bu küçük bir araştırma ile rahatlıkla öğrenebilirsiniz kara çarşafın tarihçesini....
Ben 40 yaşındayım hanımefendi kendi yaşıtlarımdan bahsediyorum hepsinin bir peruğu vardı.Evet Şuanda serbest.
Peki Ak Parti İkdidarından önce, serbestmiydi?
Sizde Beni anlamamak da ısrar ediyorsunuz!..
Youtube ''BAşörtü Zulmü'' yazın çıkan videoları izleyin.Ne demek istediğimi anlayacaksınız
Tarihçeye gerek yok ayet ve hadis benim için yeterlidir bu konudaOha değil gerçek bu küçük bir araştırma ile rahatlıkla öğrenebilirsiniz kara çarşafın tarihçesini....
Hangi ayet hangi hadis ? Kuran bilirim ben hiç kara çarşaf giyin ifadesi görmedim hemen bakacağım.Tarihçeye gerek yok ayet ve hadis benim için yeterlidir bu konuda
Şu zaman da, aç olan var mı? Hayır Yok!..O zaman dini emirlere uymaya devam edip is as konusunda haksizliklara ugrayanlarin yaninda olmaniz lazim.
Mune izin verirse memnuniyetle paylaşacağımHangi ayet hangi hadis ? Kuran bilirim ben hiç kara çarşaf giyin ifadesi görmedim hemen bakacağım.
Yaa ne adamdı be Allah rahmet eylesinYa bizim dönemimizde Allah rahmet eylesin Levent Kırca’nın dalga geçmediği siyasetçi yoktu. Hepimiz güler eğlenirdik.
Sıkıyorsa espri yapın bakalım reis için şimdi, yer mi? Skeç yapın da oynayın, ertesi gün bir yaftayla içerdesiniz.
İşte anlayışımız, hoşgörümüz bu kadar değişti. Nerdeeennn nereye.
Adam höt deyince oturacak, her dediğine inanacaksınız. Allah Allah. Millet gider aya biz hala yaya.
Ahhh ahhh akp zihniyetinin amaçları gerçekleştiğinde görürüm burda bugün onu savunanları. O zaman deriz size şeriatın kestiği parmak acımaz.!!!
Hareme cariye, adama 5.kuma. Şaka şaka işler oraya kadar gitmez korkmayın. Alt tarafı bir daha burnunuzu camdan çıkaramazsınız. Ama çok şükür Atatürk öyle aydınlık çocuklar bıraktı ki arkasında böyle şeyler yaşamanıza izin vermeyiz. Hadi yine iyisiniz.
Benim 3 aylık bebeğim açlıktan ağlarken kimse bir kutu mama bile vermedi sanırım iktidar karşıtı olanlar gebersin mantığı ile !Şu zaman da, aç olan var mı? Hayır Yok!..
Dullarından tutun yetimine, hastasından muhtacına,yaşlısından engellesine kadar herkese Maaaş bağlandı.
Önce bakıma muhtaç yaşlılar, huzurevlerine gönderiliyordu. Ama şimdi yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara bakanlara, bin tl üzerinde maaş veriliyor.
Daha 2 gün önce, facebook'ta bir grupta dul bir kadın ''Hesabına 1000 bayram ikramiyesi yattıgından bahsediyordu'''
Kuran dan ayet istiyorum.Mune izin verirse memnuniyetle paylaşacağım