Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
AVM leri kimlerin doldurduğuna da bakmak gerek mesela ben hiç AVM ye gitmiyorum kapısından dahi geçmiyorum GEÇEMİYORUM. Bakın siz yemek yiyecek yer bulamamışsınız çok şükür Zara dan alışveriş yapmaya orada yemek yemeye çocuğunuzu oyun parkında eğlendirmeye paranız varmış ki bu tespitleri yapabilmişsiniz.

Şaka gibisiniz gerçekten
Eskiden kredi kartı alabilmek için insanlar kırk takla atardı
Her önüne gelene verilmezdi
Şimdi sokaklarda insanları çeviriyor bankalar kart verebilmek için
Bu ülkede kredi kartı borcu yüzünden intihar eden insanlar var.
Avmlere gidip kimse nakit para ödemiyor ki
Napsın bu insanlar !
Bir kesim "refah "içinde yaşarken çocuğuna bir iskender yedirmesin mi
Şu yazılanları ülkeyi hiç bilmeyen biri okusa vay bee asgari ücret 4000 lira falan der :)

O olayın seçimle ilgisi yok ama ,ilçe başkanı İYİ partiden ama olayın sebebi kan davası ve okulda karşılaşmaları.
http://www.mynet.com/haber/secim/so...yi-partili-baskan-hayatini-kaybetti-4220446-1
Peki bu olayın ne ilgisi var

AĞRI (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, elektrik direğine bağlanıp başından vurularak öldürülen AK Parti sandık müşahidi Mevlüt Bengi'nin terör örgütü PKK mensuplarınca öldürüldüğü değerlendiriliyor.

Alınan bilgiye göre, dün Mevlüt Bengi'nin, Yaygınyurt köyü kırsalında elektrik direğine bağlandıktan sonra silahla kafasından vurularak öldürülmesine ilişkin soruşturma Doğubayazıt Cumhuriyet Savcılığınca sürdürülüyor.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de yaptığı çalışma sonucu, Bengi'nin cesedinin yanında terör örgütü PKK mensuplarınca yazılan "2015 yılından beri devletin ajanlığını yaptığı için öldürülmüştür." yazılı not bulundu.

Bu nottan yola çıkarak konuya ilişkin soruşturmayı derinleştiren jandarma, Bengi'nin terör örgütü PKK mensuplarınca infaz edildiğini değerlendiriyor.

Ekipler, çok yönlü olarak soruşturduğu olayın faillerini yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

Bengi'nin ilçenin Türkmen köyünde bakkallık yaptığı ve 24 Haziran seçimlerinde ilçenin Çiftlik köyünde AK Parti sandık müşahidi olarak görevlendirildiği ancak bu görevi yedek sandık müşahidinin yaptığı öğrenildi.

Çizgi film karakteri Cedric'in kullandığı bir cümle.Hangi mesajına göre yazdı bilmiyorum ama ben espri olarak algılamadım pek.

Yavrum 4.000 olsa ne yazar 4.500 kazancım var evim kira çocuk kreşte değil AVM ye gitmek meyve sebzeyi sayıyla alıyorum. 5 Lt yağ olmuş neredeyse 50-TL

Benim annem banka çalışanı çalıştığı banka 25 sene önce kendisine bir avukatın iki esnafın kefiliyle ev kredisi verdi
Şimdi nasıl
Aynı sey kredi kartı için de geçerli
Tek geliri bursu olan öğrencilere limiti 1500 liralık kredi kartlari veriliyor
Eskiden her seyi peşin para ile alip şimdi önce alip 12 ay borcunu ödediğimiz de unutuluyor

Son düzenleme:
Notun ve müşahit olmasının etkisi var demek ki.Okuduğum kadarıyla dışarıya çıkış yasaklanmış,olay inceleniyormuş.Yapmayıp ta başkası yaptıysa çıkar zaten ortaya.

Bu yazdiklarinizin tamami neden bu kadar kredi karti batiginin oldugunu acikliyor... alisverisler kredi kartiyla yapiliyor olmayan paralar harcaniyor bu kadar basit... Uretmeyen toplumlar tuketmeye ve tukenmeye mahkumdur...en kotu 2+1 ev kirasinin 1500 tl oldugu istanbulda 3000 tl ye 3 kisi gecinebiliyorsaniz size bravo sihirbaz olmalisiniz...

Antalyadayım
Avmler İranlı turistlerle dolu
Almanı İngilizi Rusu avm gezmez
Gezse bile alışveriş yapmaz
Ben de sevmem avm gezmeyi hala çarşı usulü yaparim kuaförden terziye kiyafetten kozmetige her sey daha ucuz kapali alanda deyim yerindeyse panik atak yaratacak müzikte tek bir pencere olmadan dolaşmak fikri hiç cezbedici gelmiyor bana neyse
Yeri gelmişken turizm konusu güya patlama yaptı bu sene şu an açıyorum bilgisayari marmariste otellere bakiyorum en kotusunden en iyisine hepsinde açık var pahali ama hala açık 10 sene önce buraları aradığında eylülün 15'ine kadar full doluyuz diye cevap verirlerdi

Notun ve müşahit olmasının etkisi var demek ki.Okuduğum kadarıyla dışarıya çıkış yasaklanmış,olay inceleniyormuş.Yapmayıp ta başkası yaptıysa çıkar zaten ortaya.
Açık konuşsanıza emniyet PKK diyor iken sizin halkın %50 sini PKK ile aynı kefeye koymanızın nasıl bir izahı var ? Yazık size hükümet tekrar açılım düşünebilir derken üstelik.... Diriye saygınız yok ölüye olsun bari...

Çizgi film karakteri Cedric'in kullandığı bir cümle.Hangi mesajına göre yazdı bilmiyorum ama ben espri olarak algılamadım pek.

Umarım yanlış anlamısizdir insanları bir cümlesine göre değerlendirmek istemediğim için bende tekrar sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…