Açık demem yanı başı açıkİşte demem o ki bir zamanlar türban mağduriyetini kullanıp acındırma acıtasyon fırsatçılığa mahal vermeden kimsenin mağdur olmadığı bir ülke istiyoruz
Türban mağduriyetinden çok şuan açıkların (açık dediğimiz neyse artık) mağduriyeti söz konusu
Bende şunu yaşadım
Bir adam yolda önümde gidiyor karşıdanda onun kızı yaşlarında üçtane şortlu askılı kız geliyor adam onların duyacağı şekilde tükürdü ve o..... lar dedi
Dayanamadım bakmak zorundamısın bakma o zaman dedim
Şimdi ben böyle insanların neyi kapalı söyleyeyim mi bilinçleri zihinleri iradeleri
Açık olan tek yerleride malum
Bak sebep yokken gene banlanacağım :)
Aynen ben de merak ediyorum.Adam kanser oldugunu kendisi soyluyor, ben uydurmuyorum. Kendi liderinin derdinden bihabersen o da senin sorunun..
Gulerek "Her cuma bir Bakara makara salliyorum" diye sizinle alay ettigini soyleyen senin oy verdigin iktidarin bakani.Sesi kayda alinip ortaliga sacilmasaydi hala gorevinin basinda olacakti. Dilinden Allah, Kitap dusurmeyen digerleri gibi. Asil niyetini beyan ederken yakalandi iste, tedbirsizlik..
Ben dinsizim, sen milletin namazini ibadetini alay konusu yaparken dindarsin, he mi? Namaz derken ikinize atifta bulundum. Bak, arkadasinla senin namaz hakkindaki yazilariniz.
Hani diyorsun ya kac defa soyledim burda dinden bahsetmeyin diye, once kendine bak. Sen ve arkadaslarin namazdan bahsedince, bahsetmekle de kalmayip milletin ibadetinle alay edince tamam, biz yakalayip soyleyince "dinden bahsetme!".. oldu canim. Bir dahakine gormemezlikten geliriz. Sana bulasmiyorsam, yazdiklarini gormedigim icin degil, kor degiliz Allaha sukur. Sana hic bulasmadim, cunki degmezsin.
Mune ibadetle alay etmek, dinsiz diye hakaretler savurmak artik burada serbest mi yoksa sadece anti-AKPlilere mi yasak?
Bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Biz siyaset toplum sorunları tartışıyoruz. Dalga geçmek ayıp olmuyor mu?Önceden ciddiye alıp derdimi anlatırdım.baktım anlayan dinleyen yok.bundan sonra tii ye alıyorum napıyım :) eğlenceli oluyor böylesi :)
Bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Biz siyaset toplum sorunları tartışıyoruz. Dalga geçmek ayıp olmuyor mu?
K Kazen
Daha önce buradaki seçim sonuçlarını 2 kez Gürsel Erol ile paylaştığınızı söylemiştiniz.Konunun başlarında da CHPnin başında genel başkan olarak Erol'ü görmek istediğinizi yazmıştınız.İstifa söylemlerini tek söyleyen O imiş gibi ,kabak O'na patlamış,ihraç istemiyle disipline sevkedilmiş.Aslında zor olanı başarıp Saadet partisi de sebep olsa ,41 sene CHP li milletvekili çıkarmayan Elazığ'dan tek CHP li milletvekili olmuş.İhraç istemiyle ilgili ne düşünüyorsunuz merak ettim.
Sorunuzun amacını direk söylersiniz daha net bir cevap alırsınız.
Muharrem İnce defalarca Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi,O'nun eleştirmesine gelince seçmenleri CHP demokrasiye inanıyor,AKP de yapılsa muhaliflik partiden atılırdı derken aynısı oldu.Fatura birilerine kesilmeliydi, Kılıçtaroğlu koltuğu bırakmam diyor, Sn. İnce asla başarısız değil ! Sesi çıkanın da sesini kısmak lazım.
Helal Olsun
https://www.facebook.com/
Ses açılmıyor ne diyor..
Silah kullanımı konusunda çok güzel tespit ama gerisi zırva.
Tüm savcıları göreve davet ediyor ama dinlemen gerek mutlaka ...Ses açılmıyor ne diyor..
Tüm savcıları göreve davet ediyor ama dinlemen gerek mutlaka ...
https://tele1.com.tr/ buradan ulaşabilirsinBaşka yerdende bulmaya çalışıyorum..
He bu aradaSaraylim tee amerikalardan nasılda ülken için dertleniyomuşsun öyle :)
Övmüşsünde övmüşsün arabanın markasına kadar gereksiz şeyler yazmışsın.sana ülkende mutluluklar dilerim.