Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Sen kendini koskoca reisle bir mi tutuyosun eyyy dep

Akp 6 ilde seçim sonuçlarına itiraz etmiş.
Gerekli mv sayısını toplamak için
Bu işten en zararlı kim çıkacak göreceğiz

Alıntılayıp mesajlar yazdım ,geri sildim ,bir sürü alıntı olacaktı yine ve de oyalanacaktım ,yapılması gereken çok işim var,sonuçta ise konunun başından beri yazdığımız şeylere gelecektik.
İyi günler dileyerek çıkıyorum

Cok yakin bir zamanda cok milli bulunan bu partinin tekrar pkk ile nasil bir masaya oturdugunu hepimiz gorecegiz... bunun sinyalleri coktan verildi...
Ben seçim olmadan yazdım
Burada bana hayalperestsin dendi
İktidara giden her yol mübahtır mantığıyla herşey yapılır.
Bu seçmen onu da kabul eder

Ben seçim olmadan yazdım
Ama hayalperestsin ,günlerce 13.Cumhurbaşkanı fizik dahisi,hiper tansiyon Muharrem İnce olacak yazdın

Tamam tamam kızmayın gidiyorum.

Ben seçim olmadan yazdım
Evvelindeki cozum surecine dair hic sesleri cikmadigina gore bunda da sesleri cikmayacak... gecen bir yazi okudum cok da hakli buldum Mezarindan kalkip Hz Muhammed (sav) parti kursa veyahut Ataturk partinin basina tekrar gecse Rte yi yenecek oyu toplayamaz diyordu... toplum oyle uyusturuldu ki... yaziya hak vermemek elde degil... zaten burdaki yorumlar da bunu gosteriyor...

Tabiki ülkenin Cumhurbaşkanı sefalet içinde yaşasın demiyoruz bu istemediğimiz kişi bile olsa böyle birşeyi kimse istemez ama bunların harcamalarıyla yeniden devlet kurulur kardeşim bunu anlatmaya çalışıyoruz yani anlamıyorlar Çankaya var ne gerek vardı sıfırdan saraya diyoruz Zaten çoluk çocuğunun malını mülkünü sayamıyoruz artık

Ama hayalperestsin ,günlerce 13.Cumhurbaşkanı fizik dahisi,hiper tansiyon Muharrem İnce olacak yazdın

Tamam tamam kızmayın gidiyorum.
Ben aslinda sunu merak ediyorum da kimse pek deginmiyor... Istanbulun gobeginde saat 21 de sandik musahidi arkadasim islak imzali tutanagi daha yeni imzalamisken secim sonuclari nasil 20.30 da yayinlaniyor ve silahlandirilmis insanlar sokakta cirit atmaya baslamis oluyorlar? Hadi bu da benim sizofrenligim olsun ama yemedim yani bu durumu...

Arada uçurum olur da bu kadar olmaz ki name cim. Bu uçurumu dindar olduğunu iddia edenler nasıl normal görür sorgulamaz. Kredi kartlari borçlarının bu kadar yüksek olduğu bir ülkede ekonomi süper ötesiymiş gibi konuşmak nasil bir aklın mantığıdır. Papua Yeni Gine, Etiyopya ile falan karşılaştırma yapıyorlar zaar.

İskender neyimize. Çantaya ekmek arası peynir zeytin ohh afiyet olsun.

teşekkür ederim cevabınız için
Net veya mesaj ortamında hepimiz bazen ne demek yada aslında neyi ifade etmek istediğimizi pek anlayamiyoruz
Hanımlar lütfen artık birbirinizi kırmayınız seçim bitti sonuçlar herkes için hayırlı olsun İnşallah güzel şeyler olur bir şeylerin değişmesi için artık partilerden çok kafaların değişmesi gerekiyor burada biz hanımlara büyük iş düşüyor çünkü toplumun ana yapı taşı kadınlardır yeni nesillerde onların dokunuşları var
Burada bana birşeyler katan arkadaşlarıma teşekkür ederim ben burada kendi kron yada müritlerimi değil doğruları yanlışları bir taraflara çekmeden objektif olarak sentez analiz yapabilen arkadaşlar aradım kendi koronumu oluşturmuyorum çünkü ben mükemmel değilim bildiğim söylediğim şeyler arasında yanlışlarda olacaktır .yaşadığım tecrübelerden çıkardığım fikirlerim vardır bazen köşeli olur,bazen sivri olur:) herkes ayni fikirde olmak zorunda degil olsa tuaf olmazmiydi zaten amaç birşeyler öğrenebilmek olmalı hep altedmek değil tarafına bakmadan doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilmek ne güzel ..
buradan bana birşeyler öğreten farkındalıgımı artiran arkadaşlara teşekkürler şimdilik hoscakalin çünki herşey tekrara dönmeye başladı o yüzden veda vaktidir hakkınızı helal edin kırdığım insanlar varsa özür dilerim...

Helal olsun arkadaşım sen de helal et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…