- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.809
- 60
Beni etiketleyip tartışma çıkarmak isteyen hanımlar.
Bak en son ne güzel helalleştik birlik beraberliğe vurdu yaptık.
Siz nefretten besleniyorsunuz sanırım ama artık bende o göz yok.sizin yüzünüzden ban yemem hoş yesemde sorun yok.
Buranın tadı tuzu kaçtı artık.seçim oldu bitti.kazanan belli zafere ulaşan belli.
Yenilen pehlivan misali sizinki artık
Çamur at izi kalsın tabi ama attığınız çamurlar sizi daha fazla kirletmiş.çamura batmışsınız haberiniz yok.
He bu arada @Saraylim tee amerikalardan nasılda ülken için dertleniyomuşsun öyle :)
Övmüşsünde övmüşsün arabanın markasına kadar gereksiz şeyler yazmışsın.sana ülkende mutluluklar dilerim.
Yazıcak çok şey var da ban yerim diye yazmıyorum.
Buda burdaki son yorumumdur artık.babanızın çiftiliği gibi yazın,saldırın,iftira atın..
Erdoğan boşuna dememiş." Onlar konuşur,Ak parti yapar"
Siz konuşun bizim yapıcak çok daha önemli işlerimiz var..
Selametle...
Hava atmamış ben burada hemşireyim ama şartlarım bu aynı şartları Türkiye'de olmasını istiyorum demiş.
He bu arada @Saraylim tee amerikalardan nasılda ülken için dertleniyomuşsun öyle :)
Övmüşsünde övmüşsün arabanın markasına kadar gereksiz şeyler yazmışsın.sana ülkende mutluluklar dilerim.
İnsanlara hakaret etmeden yazarsan ban yemezsin. hakaret etmeden duramıyorsun o zaman. Çevresel etki de olabilir tabii.Beni etiketleyip tartışma çıkarmak isteyen hanımlar.
Siz nefretten besleniyorsunuz sanırım ama artık bende o göz yok.sizin yüzünüzden ban yemem hoş yesemde sorun yok.
Buranın tadı tuzu kaçtı artık.seçim oldu bitti.kazanan belli zafere ulaşan belli.
Çamur at izi kalsın tabi ama attığınız çamurlar sizi daha fazla kirletmiş.çamura batmışsınız haberiniz yok.
Buda burdaki son yorumumdur artık.babanızın çiftiliği gibi yazın,saldırın,iftira atın..
Selametle...
80 yıl öncesini değil, 16 yıl öncesni söyledm ben. Malum Erdoğan öyle bi geldi ki EÖ ve ES diye konuşmak daha doğru. Bencede o kadar geri gitmeye gerek yok. Ben deli gibi desteklenen chpnin genel başkanının a bir sgkyı yönetemedği, karla alıp dünya kadar borca soktuğu dönemden bahsediyorum. Yani bu devrimcilerin olduğu, eşarpların kafalardan çekildiği, savaşsız ama zamlı günlerden.
Dolarları elinden çıkaran, patates soğanı yollara döküp yinede pazarcıya vermeyen bir millet ile daha çoook zam gelir, daha çok paramız değerszleştir, daha çok ürün ithal edilir.
80 yıl öncesini değil, 16 yıl öncesni söyledm ben. Malum Erdoğan öyle bi geldi ki EÖ ve ES diye konuşmak daha doğru. Bencede o kadar geri gitmeye gerek yok. Ben deli gibi desteklenen chpnin genel başkanının daha bir sgkyı yönetemedği, karla alıp dünya kadar borca soktuğu dönemden bahsediyorum. Yani bu devrimcilerin olduğu, eşarpların kafalardan çekildiği, savaşsız ama zamlı günlerden.
Dolarları elinden çıkaran, patates soğanı yollara döküp yinede pazarcıya vermeyen bir millet ile daha çoook zam gelir, daha çok paramız değerszleştir, daha çok ürün ithal edilir.
Korkarım ki bunlar iyi günlerimiz....Bu Süleyman soyluda çok oluyor ama...
Bu Süleyman soyluda çok oluyor ama...
Devlet eliyle nefret körükleniyor tehlikeli
Acil bir şekilde partiden atılması gerekiyorKorkarım ki bunlar iyi günlerimiz....
Acil bir şekilde partiden atılması gerekiyor
Üslûbunuz tiye almaktan küçümsemeye hakarete level atlamış. Size yakışan bu demekki. Yazmamanız ya da yazmanız farketmiyor.Beni etiketleyip tartışma çıkarmak isteyen hanımlar.
Selametle...
Hepsi ayni iyi parti de olan 3 kiside olduruldu ama almayin denmez bence hic bir gerekce bunu dogru kilmazMerhabalarevet soylu'nun söylemleri tehlikeli boyutlara ulaşabilir ancak bu kadar öfkesine sebeb olan 2 çocuk babasının ak parti musahidi olması sebebiyle haince,kallesce katledilmesine neden yorum yapmıyorsunuz?
Mesele hain ve kallesce oldurulenleri yaristirma noktasina gelirse zararli cikarsiniz size soyleyeyim...Merhabalarevet soylu'nun söylemleri tehlikeli boyutlara ulaşabilir ancak bu kadar öfkesine sebeb olan 2 çocuk babasının ak parti musahidi olması sebebiyle haince,kallesce katledilmesine neden yorum yapmıyorsunuz?
Bu sekiz yaş meselesi gözümden kaçmış yada sonradan ilave ediniz bilemiyorum burada ne demek istiyorsunuzHarbi seviyorsunuz bu konuyu devam o zaman ben almayayım.
Ayrıca ben konuşulduğu her dönemi söyledim.
8 yaşındaysan aşıksan hayat gerçekten çok zor
AĞRI (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, elektrik direğine bağlanıp başından vurularak öldürülen AK Parti sandık müşahidi Mevlüt Bengi'nin terör örgütü PKK mensuplarınca öldürüldüğü değerlendiriliyor.Merhabalarevet soylu'nun söylemleri tehlikeli boyutlara ulaşabilir ancak bu kadar öfkesine sebeb olan 2 çocuk babasının ak parti musahidi olması sebebiyle haince,kallesce katledilmesine neden yorum yapmıyorsunuz?
İnsanlar videolar ekleyip resimler atınca konusamayinca cevap veremeyince ki geleneksel hamleleriÜslûbunuz tiye almaktan küçümsemeye hakarete level atlamış. Size yakışan bu demekki. Yazmamanız ya da yazmanız farketmiyor.
Siz şimdi hakaret nerede dersiniz yukarıda ki cümlede.
Avmler boş kalabalığından neden bahsedeyim ekonomiyi konuşurken yahu? Alışveriş yapan kesimini anlatıyorum. Kaç kere mağazaya girdim, yaptım alışverişi, kasayı görünce bıraktım. Zarada bi bez parçasını 100-150den aşağıya satmıyorlar. Kuyruğu kapıdan çıkmış, insaf ya.Abla banlamistin simdi cevap vereyim
Evet hala aynı fiyat bizde değişen bir sey olmadı
Geleneksel ekonomi bu kadar kötü avmler nasıl bu kadar dolu cevabi geldiğine göre tam oldu
Avmler bu kadar dolu çünkü memleketin neredeyse yarısı Istanbul'da yaşıyor ne alaka diyeceksin
Istanbul'da her yer dolu parklarda dolu sahillerde dolu avmlerde dolu
Plansız nüfus patlamasının ev ev üzerine dikmenin sonuçları
Mesela memlekete geldim buradaki avm bomboş nüfus azlığı meselesi bu birincisi
İkincisi
Istanbul da gezilecek halka acik parklari sahil kenarlarini bir bir yok edip insanlara tek secenek olarak avmleri birakiyorlar
Üçüncüsü o kadar insanin orada olmasi hepsinin swatchten saat polodan bluz aldığını vs.göstermez örneğin bir arkadaşım var asgari ücretli kiz eve yakın diye her gün oraya uğrar tek bir şey almadan döner
Hiç mi bunların biri bir şey almıyor diyeceksin evet dehşet para harcayanlar var çünkü son yillarda sebepsizce zenginleşen bir kesim de var tabii
Niye bu kadar lüks harciyorsunuz o zaman demişsin bunu nereden çıkardın bilmiyorum ama benim bir kıyafete harcadığım miktar 50 -100 lirayı cok nadir geçer ben tamamıyla tüketmek zorunda olunanlarfan bahsediyorum
Su elektrik yakacak pazar market muhabbeti