Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Beni etiketleyip tartışma çıkarmak isteyen hanımlar.
Bak en son ne güzel helalleştik birlik beraberliğe vurdu yaptık.
Siz nefretten besleniyorsunuz sanırım ama artık bende o göz yok.sizin yüzünüzden ban yemem hoş yesemde sorun yok.

Buranın tadı tuzu kaçtı artık.seçim oldu bitti.kazanan belli zafere ulaşan belli.
Yenilen pehlivan misali sizinki artık :KK66:

Çamur at izi kalsın tabi ama attığınız çamurlar sizi daha fazla kirletmiş.çamura batmışsınız haberiniz yok.

He bu arada @Saraylim tee amerikalardan nasılda ülken için dertleniyomuşsun öyle :)
Övmüşsünde övmüşsün arabanın markasına kadar gereksiz şeyler yazmışsın.sana ülkende mutluluklar dilerim.

Yazıcak çok şey var da ban yerim diye yazmıyorum.

Buda burdaki son yorumumdur artık.babanızın çiftiliği gibi yazın,saldırın,iftira atın..

Erdoğan boşuna dememiş." Onlar konuşur,Ak parti yapar" :KK66:

Siz konuşun bizim yapıcak çok daha önemli işlerimiz var..

Selametle...

Önce siz burada kimseye bu şekilde hakaret edemezsiniz..
Gerçekleri yazınca videoları buraya ekleyince saldırma oluyor iftira oluyor değilmi..
Hadi selametle sizede...

He bu arada @Saraylim tee amerikalardan nasılda ülken için dertleniyomuşsun öyle :)
Övmüşsünde övmüşsün arabanın markasına kadar gereksiz şeyler yazmışsın.sana ülkende mutluluklar dilerim.

Ama illa cevap vermek istiyorum derseniz de "Avrupa'da yaşayan Türkler Türkiye'de yaşamıyor ama AKP'ye oy veriyorlar söz hakkı olmamalı" diyenlere bu örneği verebilirdiniz.

Siz nefretten besleniyorsunuz sanırım ama artık bende o göz yok.sizin yüzünüzden ban yemem hoş yesemde sorun yok.

Buranın tadı tuzu kaçtı artık.seçim oldu bitti.kazanan belli zafere ulaşan belli.

Çamur at izi kalsın tabi ama attığınız çamurlar sizi daha fazla kirletmiş.çamura batmışsınız haberiniz yok.

Buda burdaki son yorumumdur artık.babanızın çiftiliği gibi yazın,saldırın,iftira atın..

Selametle...
İnsanlara hakaret etmeden yazarsan ban yemezsin. hakaret etmeden duramıyorsun o zaman. Çevresel etki de olabilir tabii.

80 yıl öncesini değil, 16 yıl öncesni söyledm ben. Malum Erdoğan öyle bi geldi ki EÖ ve ES diye konuşmak daha doğru. Bencede o kadar geri gitmeye gerek yok. Ben deli gibi desteklenen chpnin genel başkanının a bir sgkyı yönetemedği, karla alıp dünya kadar borca soktuğu dönemden bahsediyorum. Yani bu devrimcilerin olduğu, eşarpların kafalardan çekildiği, savaşsız ama zamlı günlerden.

Dolarları elinden çıkaran, patates soğanı yollara döküp yinede pazarcıya vermeyen bir millet ile daha çoook zam gelir, daha çok paramız değerszleştir, daha çok ürün ithal edilir.

Uzun uzun anlattım ama yine aynı yerdeyiz...bahsettiğiniz dönemler 16 yıl önce değil uzun yıllar önce...bahsettiğiniz tüm sıkıntılar ssk yönetilemediği için ( ki o da doğru değil) mi o kadat sıkıntı çekti insanlar...ana fikri kaçırmışsınız ya da atladınız bilemiyorum...bu ülkeyi chp ya da sol iktidarlar hiç yönetmedi fakat nedense yapılan herşey onlara mal ediliyor..Memleketi yeyip içine edip giden, örtülü ödenek zengini olan Tansu Çiller bugün çıkıp mitingde alkışlanabiliyor...E bahsettiğiniz dönemler hep bunların dönemleri...keza erbakan trilyonları kaybetti yargılanırken abdullah gül affetti kapandı gitti tüyü bitmemiş yetimden aldığı trilyonlar yanına kar kaldı...

Bunlar neden atlanıyor...yeni jenerasyondan kim biliyor bunları....algılarınız üzerine oynanıyor siz de
80 yıl öncesini değil, 16 yıl öncesni söyledm ben. Malum Erdoğan öyle bi geldi ki EÖ ve ES diye konuşmak daha doğru. Bencede o kadar geri gitmeye gerek yok. Ben deli gibi desteklenen chpnin genel başkanının daha bir sgkyı yönetemedği, karla alıp dünya kadar borca soktuğu dönemden bahsediyorum. Yani bu devrimcilerin olduğu, eşarpların kafalardan çekildiği, savaşsız ama zamlı günlerden.

Dolarları elinden çıkaran, patates soğanı yollara döküp yinede pazarcıya vermeyen bir millet ile daha çoook zam gelir, daha çok paramız değerszleştir, daha çok ürün ithal edilir.

Benim söylediğim de bu zaten memleketi batıran hep sağ iktidarlar...ama öyle bir algı oluştu ki sanki 16 yıl önce chp iktidardaydı memleket çamurdaydı...algılarınıza oynanıyor siz de yiyorsunuz...üniversitelerimizin çalısmalarına baktıniz mı hiç?? Ya da dünya sıralamalarında nerdeler? Nerelere düştüler...gerçi bize okur yazar olsun yeter...cumhurbaşkanı kendisi bizzat söyledi biz üniversiteleri çocuklarımız okullu olsun diye açtık diye...üniversite bilimsel çalışma yapmak ićin vardır yavrularımızı oyalamak için değil...

Kılıçdaroğlunun ssk yı batırmasına gelince (!) anlayabilirseniz anlatayım ssk ticari bir kurum değildir...yani kazanç için çalışmaz...yani kar amacı gütmez...yani devlete kazanç getirsin diye değil millete hizmet etsin diye kurulmuştur...ssk da açık çıkması demek az prim toplayıp çok sağlık hizmeti ve aylık veriyor demektir...bilmiyorum ki anlatabildim mi?? Neyse anlayan birileri mutlaka çıkar...

A haberden takip ediyorsunuz sanırım gündemi...Eşimin ailesi çiftçi, fındıkları var ve tek geçim kaynakları bu bi kaç senedir de bağ kurdan emekli maaşı alıyor...fiyat artırmak için tek geçim kaynağını çöpe atacak...aklinız alıyor mu??? Sebze meyve fiyatındaki artış çiftçiyi hiç etkilemez çünkü pazara gelene kadar kaç kişiye kazandırir o ürün biliyor musunuz....tarladan toplayıp pazarcıya sstamıyorlar maalesef işin esas kaymağını yiyen aracılar kazanıyor...
Onu da anlatmaya çalısayım kısacık...marketten kilosunu 40 50 tl ye aldığıniz findığı üretici geçen yıl yaklaşık 11 tl te sattı...size gelene kadar 4 kat arttı...devlet artık almıyor ürün üç kuruşa alacak tüccara bırakıyor...neyse bu konu uzun vaktim yok demem o ki herşey size söylendiği gibi olmayabilir akıllı olmak gerek....

Selametle...
Üslûbunuz tiye almaktan küçümsemeye hakarete level atlamış. Size yakışan bu demekki. Yazmamanız ya da yazmanız farketmiyor. :KK76:

Siz şimdi hakaret nerede dersiniz yukarıda ki cümlede.

Merhabalar En Büyük TÜRKİYE evet soylu'nun söylemleri tehlikeli boyutlara ulaşabilir ancak bu kadar öfkesine sebeb olan 2 çocuk babasının ak parti musahidi olması sebebiyle haince,kallesce katledilmesine neden yorum yapmıyorsunuz?
Hepsi ayni iyi parti de olan 3 kiside olduruldu ama almayin denmez bence hic bir gerekce bunu dogru kilmaz

Merhabalar En Büyük TÜRKİYE evet soylu'nun söylemleri tehlikeli boyutlara ulaşabilir ancak bu kadar öfkesine sebeb olan 2 çocuk babasının ak parti musahidi olması sebebiyle haince,kallesce katledilmesine neden yorum yapmıyorsunuz?
Mesele hain ve kallesce oldurulenleri yaristirma noktasina gelirse zararli cikarsiniz size soyleyeyim...

Harbi seviyorsunuz bu konuyu devam o zaman ben almayayım.

Ayrıca ben konuşulduğu her dönemi söyledim.

8 yaşındaysan aşıksan hayat gerçekten çok zor
Bu sekiz yaş meselesi gözümden kaçmış yada sonradan ilave ediniz bilemiyorum burada ne demek istiyorsunuz
Espiri,kücumseme ,alay hangisi merak ettim ben yine iyi niyetle yaklaşıp espiri olarak algıladim cunki 8 yaş bana göre sevimliliği ifade eder:) burada alıntılanan ben olduğuma göre ve iki kişi karşılıklı konuştuğumuza göre sevimli olan kim ben miyim siz mi ?

AĞRI (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, elektrik direğine bağlanıp başından vurularak öldürülen AK Parti sandık müşahidi Mevlüt Bengi'nin terör örgütü PKK mensuplarınca öldürüldüğü değerlendiriliyor.

Alınan bilgiye göre, dün Mevlüt Bengi'nin, Yaygınyurt köyü kırsalında elektrik direğine bağlandıktan sonra silahla kafasından vurularak öldürülmesine ilişkin soruşturma Doğubayazıt Cumhuriyet Savcılığınca sürdürülüyor.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de yaptığı çalışma sonucu, Bengi'nin cesedinin yanında terör örgütü PKK mensuplarınca yazılan "2015 yılından beri devletin ajanlığını yaptığı için öldürülmüştür." yazılı not bulundu.

Bu nottan yola çıkarak konuya ilişkin soruşturmayı derinleştiren jandarma, Bengi'nin terör örgütü PKK mensuplarınca infaz edildiğini değerlendiriyor.

Ekipler, çok yönlü olarak soruşturduğu olayın faillerini yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

Bengi'nin ilçenin Türkmen köyünde bakkallık yaptığı ve 24 Haziran seçimlerinde ilçenin Çiftlik köyünde AK Parti sandık müşahidi olarak görevlendirildiği ancak bu görevi yedek sandık müşahidinin yaptığı öğrenildi.

Üslûbunuz tiye almaktan küçümsemeye hakarete level atlamış. Size yakışan bu demekki. Yazmamanız ya da yazmanız farketmiyor. :KK76:

Siz şimdi hakaret nerede dersiniz yukarıda ki cümlede.
İnsanlar videolar ekleyip resimler atınca konusamayinca cevap veremeyince ki geleneksel hamleleri
Asıl çamur kim iyi belli oluyor
Burada seçimden sonra zafer çığlıklari dalgalar tiye almalar
Sonra örneğin bir köpeğin kolu kesildiğinde madenciler öldüğünde ekonomi dibe gittiğinde ardt arda zam haberlerinde bilmem ne cemaati lideri kırk yıllık yikanmamis sakali boyu kadar adamlarin kadinlarla ilgili söylediği şeylerde 9 yaşında kiz evlenmeye hazir dediğinde citlari çıkmaz
Dudaklari lal olur

Abla banlamistin simdi cevap vereyim
Evet hala aynı fiyat bizde değişen bir sey olmadı

Geleneksel ekonomi bu kadar kötü avmler nasıl bu kadar dolu cevabi geldiğine göre tam oldu
Avmler bu kadar dolu çünkü memleketin neredeyse yarısı Istanbul'da yaşıyor ne alaka diyeceksin
Istanbul'da her yer dolu parklarda dolu sahillerde dolu avmlerde dolu
Plansız nüfus patlamasının ev ev üzerine dikmenin sonuçları
Mesela memlekete geldim buradaki avm bomboş nüfus azlığı meselesi bu birincisi
İkincisi
Istanbul da gezilecek halka acik parklari sahil kenarlarini bir bir yok edip insanlara tek secenek olarak avmleri birakiyorlar

Üçüncüsü o kadar insanin orada olmasi hepsinin swatchten saat polodan bluz aldığını vs.göstermez örneğin bir arkadaşım var asgari ücretli kiz eve yakın diye her gün oraya uğrar tek bir şey almadan döner
Hiç mi bunların biri bir şey almıyor diyeceksin evet dehşet para harcayanlar var çünkü son yillarda sebepsizce zenginleşen bir kesim de var tabii

Niye bu kadar lüks harciyorsunuz o zaman demişsin bunu nereden çıkardın bilmiyorum ama benim bir kıyafete harcadığım miktar 50 -100 lirayı cok nadir geçer ben tamamıyla tüketmek zorunda olunanlarfan bahsediyorum
Su elektrik yakacak pazar market muhabbeti
Avmler boş kalabalığından neden bahsedeyim ekonomiyi konuşurken yahu? Alışveriş yapan kesimini anlatıyorum. Kaç kere mağazaya girdim, yaptım alışverişi, kasayı görünce bıraktım. Zarada bi bez parçasını 100-150den aşağıya satmıyorlar. Kuyruğu kapıdan çıkmış, insaf ya.

Hele çocuk oyun parklarını hiç anlatmıyorum. 1 saati 20 ₺. Ekstra harcamanında ekstrası bu. Tıklım tıklım parklar. Çocuk ordan çıkıyor arabaya biniyor, ondan iniyor atlı karıncaya biniyor. Demek ki ekmek suya faturaya para yetmiş, ekstraya geçmişler.

Yemek bölümü peki? 2 tane büyük salonlu iskenderci var, 2sinde de yer bulamıyoruz. Patates 5₺ diye mi dışarıda yiyor bu insanlar?

Geleneksel sorulara geleneksel cevaplar vermekten vazgeçin sizde.

X