Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Açık konuşsanıza emniyet PKK diyor iken sizin halkın %50 sini PKK ile aynı kefeye koymanızın nasıl bir izahı var ? Yazık size hükümet tekrar açılım düşünebilir derken üstelik.... Diriye saygınız yok ölüye olsun bari...

Pardon da ben PKK ile aynı kefeye ne zaman koymuşum ,orada yavaş ol bakalım.

Pardon da ben PKK ile aynı kefeye ne zaman koymuşum ,orada yavaş ol bakalım.
Soylu ' yu savunduğunuz mesajlarınıza bakalım....
lamelifAmine dedi:
Merhabalar En Büyük TÜRKİYE evet soylu'nun söylemleri tehlikeli boyutlara ulaşabilir ancak bu kadar öfkesine sebeb olan 2 çocuk babasının ak parti musahidi olması sebebiyle haince,kallesce katledilmesine neden yorum yapmıyorsunuz?

İyi parti olayı ne kadar seçimle ilgisiz ise bu da o kadar seçimle ilgisiz.... CHPli olan şehit cenazesine gelemez ne demektir ?

Son düzenleme:
Bu yazdiklarinizin tamami neden bu kadar kredi karti batiginin oldugunu acikliyor... alisverisler kredi kartiyla yapiliyor olmayan paralar harcaniyor bu kadar basit... Uretmeyen toplumlar tuketmeye ve tukenmeye mahkumdur...en kotu 2+1 ev kirasinin 1500 tl oldugu istanbulda 3000 tl ye 3 kisi gecinebiliyorsaniz size bravo sihirbaz olmalisiniz...
Arkdaşım kullanmayın kredi. Daha lüks yaşamak için olmayan paraları harcayıp habire sitem ediyorsunuz.

Arkdaşım kullanmayın kredi. Daha lüks yaşamak için olmayan paraları harcayıp habire sitem ediyorsunuz.
Arkadas ben kendimden ornek vermiyorum insanlar gecinemiyor anlamiyor musunuz? 2002 yilinda 120 tl olan asgari ucretle 23 adet gram altin alinabiliyorken... 1600 tl ye bugun 8 adet gram alinabiliyorsa ben yuzde 66 fakirlesmisim demektir siz neyi savunuyorsunuz bana?

Kullanmayın kredi kartı diyorsunuz pes yani bu halka lüks yaşamak çok zaten hafta sonu ailene bir porsiyon iskender ammada lüks yaşamaya giriyor pesss ( bu arada not benim kredi kartım yok)zaten esnafım ödemelerle boğuşurken birde başıma bela etmem yada nakitim olduğu içinmi bilemiyorum insanlar yetişemediği için kredi kartlarına başvuruyor evet bir nebzede olsun insanca yaşamak için insanca yaşamak neden bukadar zorunuza gidiyor

Soylu ' yu savunduğun mesajlarınıza bakalım....
lamelifAmine dedi:
Merhabalar En Büyük TÜRKİYE evet soylu'nun söylemleri tehlikeli boyutlara ulaşabilir ancak bu kadar öfkesine sebeb olan 2 çocuk babasının ak parti musahidi olması sebebiyle haince,kallesce katledilmesine neden yorum yapmıyorsunuz?
İyi parti olayı ne kadar seçimle ilgisiz ise bu da o kadar seçimle ilgisiz.... CHPli olan şehit cenazesine gelemez ne demektir ?
İlgisiz derken ,CHP ile seçimlerde destek olmasına bağlamış okuduğum kadarıyla.Ama seçmen seçtikten sonra yapacak birşey yok,sonuçta kızılsa da seçen seçmen .

TÜRK-İŞ araştırmasının Haziran ayı sonucuna göre, dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarının (açlık sınırı) 1.714,35 TL, yoksulluk sınırının ise 5.584,20 TL olduğu belirtildi.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), çalışanların geçim şartlarını 31 yıldan bu yana her ay düzenli olarak yaptığı “açlık ve yoksulluk sınırı” araştırması ile ortaya koyuyor. Bu kapsamda TÜRK-İŞ araştırmasının 2018 Haziran ayı sonucuna göre, dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarının (açlık sınırı) 1.714,35 TL, gıda harcaması ile birlikte giyim, konut (kira, elektrik, su, yakıt), ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlar için yapılması zorunlu diğer aylık harcamalarının toplam tutarının ise (yoksulluk sınırı) 5.584,20 TL olduğu belirtildi. Bekar bir çalışanın aylık yaşama maliyeti ise 2.121,66 TL olarak hesaplandı.

Bu sekiz yaş meselesi gözümden kaçmış yada sonradan ilave ediniz bilemiyorum burada ne demek istiyorsunuz
Espiri,kücumseme ,alay hangisi merak ettim ben yine iyi niyetle yaklaşıp espiri olarak algıladim cunki 8 yaş bana göre sevimliliği ifade eder:) burada alıntılanan ben olduğuma göre ve iki kişi karşılıklı konuştuğumuza göre sevimli olan kim ben miyim siz mi ?
Bu bir çizgi film karakterinin yatarken kullandığı bir söz. 8 yasında ve aşıksan hayat çok güzel der genelde. Burada ben kendimi ifade edemeyip yanlış anlaşıldığım için yazdım. En ufak alay küçümseme hatta iğneleme dahi yoktur.

İlgisiz derken ,CHP ile seçimlerde destek olmasına bağlamış okuduğum kadarıyla.Ama seçmen seçtikten sonra yapacak birşey yok,sonuçta kızılsa da seçen seçmen .
Bu ülkede kimsenin ama hiç kimsenin ülkenin geri kalan %48 olan vatandaşına bu şekilde bir ithamda bulunma hakkı yok... Destek konusu ise çok komik Suruç ta açık açık CHP li müşahitlere gidin buradan buradan size 1 oy bile yok oylar AKP ye denilen videoları gördükten sonra hele seçim sonuçlarında AKP MHP ve HDP doğu oylarını toplamışken el insaf !!!!

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ
AÇILAN SANDIK
(%100) 14.443 / 14.443
PARTİ / MV
OY ORANI
DOĞU ANADOLU BÖLGESİ
AÇILAN SANDIK
(%100) 14.443 / 14.443
ADAY / OY
OY ORANI
GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ
AÇILAN SANDIK
(%100) 16.707 / 16.707
PARTİ / MV
OY ORANI

Son düzenleme:

Lüks derken h.sonu avm de sinemaya gidip yemek yemek, kiyafet almak mi lüks? Birileri kilosu 4500 TL lik çay içsin, eşi 200 bin liralık çanta taksın onların ki itibar olsun. Vatandas avm ye gidip iskender yese lüks. Işte oy verdiğiniz adamlarin lüks yaşamını normal görüp vatandaşın normal ihtiyaçlarına lüks diyorsunuz ya sonra da düşüncemize saygi göstermiyorlar akp seçmenini ezikliyorlar diye ağliyorsunuz. Kim kimi ezikliyor acaba.

Chp deki yuzde 2 lik oranin kime gittigini bilmek icin muneccim olmak lazim... benim cevremden evvelde chp ye oy atmis tam 15 kisi iyi partiye oy verdi... 1 tane kisi de hdp ye... kaldi ki sonucta hepsi ysk nin onaylanmis partileri isteyen istedigine verir. Akp nin cosmasinin sebebi 60 tane havadan kapacagi mv kapamamis olmasidir... milli olmakla fln alakasi yoktur...

X