Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
İşte demem o ki bir zamanlar türban mağduriyetini kullanıp acındırma acıtasyon fırsatçılığa mahal vermeden kimsenin mağdur olmadığı bir ülke istiyoruz
Türban mağduriyetinden çok şuan açıkların (açık dediğimiz neyse artık) mağduriyeti söz konusu
Bende şunu yaşadım
Bir adam yolda önümde gidiyor karşıdanda onun kızı yaşlarında üçtane şortlu askılı kız geliyor adam onların duyacağı şekilde tükürdü ve o..... lar dedi
Dayanamadım bakmak zorundamısın bakma o zaman dedim
Şimdi ben böyle insanların neyi kapalı söyleyeyim mi bilinçleri zihinleri iradeleri
Açık olan tek yerleride malum
Bak sebep yokken gene banlanacağım :)
Açık demem yanı başı açık :deli: Başka bir kelimeyle ifade edemıyorum . Yermek amacıyla değil bu söylemim.

2 taraf içinde kızıyorum . Herkes birbirine saygı duymak zorunda.

Adam kanser oldugunu kendisi soyluyor, ben uydurmuyorum. Kendi liderinin derdinden bihabersen o da senin sorunun..

Gulerek "Her cuma bir Bakara makara salliyorum" diye sizinle alay ettigini soyleyen senin oy verdigin iktidarin bakani.Sesi kayda alinip ortaliga sacilmasaydi hala gorevinin basinda olacakti. Dilinden Allah, Kitap dusurmeyen digerleri gibi. Asil niyetini beyan ederken yakalandi iste, tedbirsizlik..

Ben dinsizim, sen milletin namazini ibadetini alay konusu yaparken dindarsin, he mi? Namaz derken ikinize atifta bulundum. Bak, arkadasinla senin namaz hakkindaki yazilariniz.

Hani diyorsun ya kac defa soyledim burda dinden bahsetmeyin diye, once kendine bak. Sen ve arkadaslarin namazdan bahsedince, bahsetmekle de kalmayip milletin ibadetinle alay edince tamam, biz yakalayip soyleyince "dinden bahsetme!".. oldu canim. Bir dahakine gormemezlikten geliriz. Sana bulasmiyorsam, yazdiklarini gormedigim icin degil, kor degiliz Allaha sukur. Sana hic bulasmadim, cunki degmezsin.

Mune Mune ibadetle alay etmek, dinsiz diye hakaretler savurmak artik burada serbest mi yoksa sadece anti-AKPlilere mi yasak?

Aynen ben de merak ediyorum.
Bir de yüzme öğrendim Mune Mune :halay:

K Kazen
Daha önce buradaki seçim sonuçlarını 2 kez Gürsel Erol ile paylaştığınızı söylemiştiniz.Konunun başlarında da CHPnin başında genel başkan olarak Erol'ü görmek istediğinizi yazmıştınız.İstifa söylemlerini tek söyleyen O imiş gibi ,kabak O'na patlamış,ihraç istemiyle disipline sevkedilmiş.Aslında zor olanı başarıp Saadet partisi de sebep olsa ,41 sene CHP li milletvekili çıkarmayan Elazığ'dan tek CHP li milletvekili olmuş.İhraç istemiyle ilgili ne düşünüyorsunuz merak ettim.

Fatura birilerine kesilmeliydi, Kılıçtaroğlu koltuğu bırakmam diyor, Sn. İnce asla başarısız değil ! Sesi çıkanın da sesini kısmak lazım.

Fatura birilerine kesilmeliydi, Kılıçtaroğlu koltuğu bırakmam diyor, Sn. İnce asla başarısız değil ! Sesi çıkanın da sesini kısmak lazım.
Muharrem İnce defalarca Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi,O'nun eleştirmesine gelince seçmenleri CHP demokrasiye inanıyor,AKP de yapılsa muhaliflik partiden atılırdı derken aynısı oldu.
Bu seçim önemli bir seçimdi, Erdoğan'ın karşısında en güçlü aday İnce idi.O yüzden ben aşırı abartmıyorum ,vayy be ne oy aldı diyemiyorum.Genel başkan olsa başarılı olabilir ama ,yine seçim olsa ,yine AKP den oy alamaz.Gerek tavırları,gerek söylemleri antipatik geldi AKP seçmenine.Bir daha denenmişi dener mi ,partiye genel başkanlık yapar mı ,iktidarın karşısına rakip diye çıkarır CHP bilemiyorum.Gerçi Kılıçdaroğlu'nu da senelerdir denediler ama:confused:

Beni etiketleyip tartışma çıkarmak isteyen hanımlar.
Bak en son ne güzel helalleştik birlik beraberliğe vurdu yaptık.
Siz nefretten besleniyorsunuz sanırım ama artık bende o göz yok.sizin yüzünüzden ban yemem hoş yesemde sorun yok.

Buranın tadı tuzu kaçtı artık.seçim oldu bitti.kazanan belli zafere ulaşan belli.
Yenilen pehlivan misali sizinki artık :KK66:

Çamur at izi kalsın tabi ama attığınız çamurlar sizi daha fazla kirletmiş.çamura batmışsınız haberiniz yok.

He bu arada Saraylim Saraylim tee amerikalardan nasılda ülken için dertleniyomuşsun öyle :)
Övmüşsünde övmüşsün arabanın markasına kadar gereksiz şeyler yazmışsın.sana ülkende mutluluklar dilerim.

Yazıcak çok şey var da ban yerim diye yazmıyorum.

Buda burdaki son yorumumdur artık.babanızın çiftiliği gibi yazın,saldırın,iftira atın..

Erdoğan boşuna dememiş." Onlar konuşur,Ak parti yapar" :KK66:

Siz konuşun bizim yapıcak çok daha önemli işlerimiz var..

Selametle...

He bu arada Saraylim Saraylim tee amerikalardan nasılda ülken için dertleniyomuşsun öyle :)
Övmüşsünde övmüşsün arabanın markasına kadar gereksiz şeyler yazmışsın.sana ülkende mutluluklar dilerim.

Hava atmamış ben burada hemşireyim ama şartlarım bu aynı şartları Türkiye'de olmasını istiyorum demiş.

X