Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bu konu kapanmasın Mune ne olur arada gireriz din filan olmasın yeter valla diri kalalım en azından
Evet bence de kapanmasın gerçekten bakalım seçim vaatlerini yerine getirecekler mi
Cb seçiminde 10 bin öğretmen ataması yapacağım demişti yapmadı
Şimdi söylediklerini yapacak mı merak diyorum
Oy kullanmadım kimseye vermek istemedim ama gönülden erdoğanı destekliyordum
Şimdi takip edeceğim eğer yine sözler tutulmazsa hiç desteklemeyeceğim

Öğretmen misiniz?

Adam kanser oldugunu kendisi soyluyor, ben uydurmuyorum. Kendi liderinin derdinden bihabersen o da senin sorunun..
Gulerek "Her cuma bir Bakara makara salliyorum" diye sizinle alay ettigini soyleyen senin oy verdigin iktidarin bakani.Sesi kayda alinip ortaliga sacilmasaydi hala gorevinin basinda olacakti. Dilinden Allah, Kitap dusurmeyen digerleri gibi. Asil niyetini beyan ederken yakalandi iste, tedbirsizlik..

Ben dinsizim, sen milletin namazini ibadetini alay konusu yaparken dindarsin, he mi? Namaz derken ikinize atifta bulundum. Bak, arkadasinla senin namaz hakkindaki yazilariniz.
hergun cuma namazina gidiyormus hemde :)

15 yaşından beri hemide :)

Hani diyorsun ya kac defa soyledim burda dinden bahsetmeyin diye, once kendine bak. Sen ve arkadaslarin namazdan bahsedince, bahsetmekle de kalmayip milletin ibadetinle alay edince tamam, biz yakalayip soyleyince "dinden bahsetme!".. oldu canim. Bir dahakine gormemezlikten geliriz. Sana bulasmiyorsam, yazdiklarini gormedigim icin degil, kor degiliz Allaha sukur. Sana hic bulasmadim, cunki degmezsin.

Mune ibadetle alay etmek, dinsiz diye hakaretler savurmak artik burada serbest mi yoksa sadece anti-AKPlilere mi yasak?

CIMERe gitmisken bu resimlerdeki polisleri ve haber yapan gazeteleri de sikayet et, belki onlar da insanlarin aklinla alay ediyor, asagiliyorlardir.
2007'den:
Bu da bu secimlerden:
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/akp-muhurlu-oy-pusulasi-ve-hediye-ceki-dagitiyor-h98345.html
1. Yer Malatya. Adamlar secimden 3 gun once haber yapmis, AKPnin muhurlu oy pusulalarini halka para karsiligi dagittigina dair. Haberde yasalar geregi kimsenin elinde olmamasi gereken, YSKden secim gunu direkt olarak sandik yerlerine giden oy pusulalarinin ustunde AKPye basilmis muhurle resmini cekip gazeteye vermisler.
2. Amasya'nin Göynücek ilçesi Belediye Baskani Kemal Sahin, seçimlere saatler kala Facebook hesabi üzerinden mühürlenmis haldeki güncel oy pusulasinin fotografini paylasti. "Oyumuzu kullandik hayirli olsun" seklindeki paylasimi gören MHP Amasya milletvekili adayi Mehmet Sari ile CHP Amasya Il Baskani Hüseyin Duran, suç duyurusunda bulundu.(Sandiga gitmeden muhurlu oyu nerden bulmus acaba?)https://odatv.com/akpli-baskan-bir-...ulasinin-fotografini-paylasti-0111151200.html

Mune gel, bu videoyu sen de izle, hani diyorsun ya ispat varsa git ilet CHPye, Ince'ye diye.. Al adamlar yakalamis.. Hepsi biliyor. Savciya vermisler. Ne olacak? Iktidari iktidarin emrindeki yargiya sikayet etmisler.. Kimi kime sikayet ediyorsun? Senelerce kac tanesi yakalanmis, ne olmus? Secim mi iptal edilmis?

3. Suruc'ta 4 cuval AKPye basilmis muhurlu oy pusulasi yakalandi.

4. Sendika.org’da yer alan habere göre, Sariyer Kocatas Barbaros Ilkögretim Okulu’nda bir seçmenin tek zarfla girdigi kabinden çift zarfla çiktigi görüldü. Zarflarin sandiga atilmasi önlenirken durum tutanak altina alindi.(ikinci zarfi nerden bulmus acaba? Yoksa evden mi getirmis?)
5. MHP secimlerde en fazla % 7 yapar derken anketler, adam bir tane miting yapmadan % 12.
https://www.facebook.com/
Bunlar kameralara ya da polise yakalananlar, yani simdilik, ya peki yakalanmayanlar?
Gece kalktin, mutfaga girdin, isigi actin.. Aaa.. Bir karafatma tezgahta dolasiyor.. Kacirmadan yakalayip oldurdun. Tuvalete girdin, Aaa.. bir tanesi de orda.. Neyse, onu da yakalayip indirdin. Ohh.. Evdeki butun karafatmalari temizledim, artik birsey kalmadi, huzur icinde yatabilirim der misin? Sen bir tane iki tane gorebildiysen evinde, goremedigin onlarca, belki de yuzlerce vardir.
Ben bu haberlere dayanarak konusunca halki yaniltmis oluyorum, hakaret etmis oluyorum oyle mi? Peki sen bu haberlerin asilsiz olduguna, AKPnin asla hile yapmadigina ve yapmayacagina dair inandigin ve sevdigin degerler uzerine yemin eder misin? AKP'ye kefil olur musun? Madem beni yalancilikla itham edecek kadar eminsin, hadi, yemin et, bekliyorum. Her kim bana AKP korumak icin, Tayyip korumak icin yalanci, iftiraci gibi hakaretlerde bulunuyorsa o da lafinin arkasinda dursun, yemin ederim ki AKP yapmaz, yapmadi desin. Kimse karnindan konusmayacak bana..
Fikirleri, olaylari tartismak ise niyetiniz tartisirim. Hangi tonda konusursaniz o tonda cevap alirsiniz. ama hakaret etmek isteyen iki defa dusunsun. Agir konusurum.

Beni CIMER'e sikayet edicen he mi? Oralarda aramasinlar, dur, nerde oldugumu, ne yaptigimi da yazayim.

Ben Amerika'da bir kiyi sehrinde yasiyorum, gol manzarali kendi evimde. Turkiye'deki bir hemsire gibi burada hemsirelik yapiyorum. Turk parasina cevirdigimde haftada kazandigim 6 bin TL. Burada calisip yasayan hemsirelerinkinden farkli degil. Altimda Honda Accord var. Her yere araba ile gidiyorum, benzinin litresi 3 tl. Yilda bir kez tatile dunyanin en unlu plajlarina gidiyorum, Can Cun gibi, Punta Cana gibi.. Isyerinden gerekli uzunlukta izin koparttigimda Turkiye'ye gelip Cesme, Oludeniz, Kusadasi geziyorum. Ben zengin degilim, siradan biriyim, ortadirek yani, basbakan kadar maas aliyorum ama gemiciklerim yok, ama burada siradan bir hemsire, bir ogretmen, bir kuafor, hatta bir fabrika iscisinin istediginde yasayabildigi hayati yasiyorum. Amerikan halki hic bir zaman az ile yetinmedigi, hep daha iyiyi, daha guzeli istedigi ve aradigi icin..Dindarliksa onlar da dindar.. Hafta sonlari kiliseler dolup tasiyor, sadece erkek degil, kadinlar ve cocuklarla da.. Hic birinden de caliyor ama calisiyor lafi duymadim, onlarda calmak hem suc hem gunah, yani Hristiyanliklar ve Yahudiler boyle... Gelismis, refah seviyesi yuksek, kisi basina dusen GSMH'nin yuksek oldugu ulkelerde durum bu. Hani diyor ya Tayyip, GSMH cok artmis bu sene (kime artmissa), iste ondan.. Yoksa burada da 8 seritli yollar, kavsaklar, gecitler, kopruler, havaalanlari var, butun hastaneler ve dahi doktor muayenehanelerinden eczanelere bilgisayar agi var, kimin yaptigi konusulmaz bile, kimse bilmez, lazim olmus, halktan alinan vergilerle birileri yapmis iste..Artan trafigin ve Teknolojinin getirileri..
Sen soyle simdi, CIMER bana ne yapar? Cok gucluyse gitsin once kirmizi bultenle aranan FETOyu Pensilvanya'da AKPli milletvekillerinin bile gittigi, adresini bildigi evinden yakalayip getirsin.

Turkiye'de 2016 SGK verilerine gore sigortali bir iste calisan kayitli insan sayisi 13 milyon..Bugun doktoru da SGKli, iscisi de,ogretmeni ve hatta esnafi da..Bagkur SGK kapsamina alindi biliyorsunuz. https://kanalfinans.com/one-cikanla...-demografi-ve-istihdam-bilgileri-gurdal-aslan
Bakanligin aciklamasina gore bunlarin yuzde 40'i asgari ucretle calisiyor. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...lnin-altinda-yuzde-40-asgari-ucretli-40680624 Turkiye'de memursayisi yaklasik 2.5 milyon..https://www.memurlar.net/haber/691725/2017-yili-temmuz-ayina-gore-kamu-personel-sayilari.html
Bunlar kayitli calisanlar.. 13 milyon + 2.5 milyon = 15.5 milyon insan 11 milyon 800 bin civarinda emekliye bakiyor, ayrica ev gecindiriyor. Ilaveten kopru parasi da oduyor tabii.. 81 milyonluk Turkiyeyi gecindirenler bunlar, bir de kayitdisi calisanlar, sigortasiz, bir cogu asgari ucretin de altinda calisanlar.. Iste bu da sizin kendinize layik gordugunuz, alkisladiginiz, Avrupanin sizi kiskandigini iddia ettiginiz durumunuz.

Ote yanda sizin oylarinizi vererek sectikleriniz sizin mutfaginiza girmeden maaslarinizdan kesilenleri har vurup harman savuruyor, fuhus fiyatlara beton yatirimlar yapiyor, aylik gideri milyonlarca lira eden saraylarda yasiyor. "Acligini 4 hurma ile gideren peygamberin ummetiyiz" diyenler sarayda 110 garsonun hizmet ettigi iftar sofralari kuruyor, sizin paranizla.Size suslu din laflari, ona bal kaymak.. O milyarlik sarayda 4500 TLlik beyaz caylar icerken sizin itibariniz filan artmiyor bayanlar, dunya sizin halinizin farkinda.
Ben yurtdisinda calisan, yasayan, her iki tarafi da goren bir vatandasiniz olarak Turkiye neden bu durumda, neden ilerlemesin, neden Turkiyenin kaynaklarini uc bes kisi somursun, gerisi ay sonunu ve kredi karti borclarini dusunsun, neden zenginin cocugu bedelli askerlik veya curuk raporlari ile askerlikten yirtarken cikarttiklari savaslarda fakirlerin cocuklari sehit olsun, neden egitimde herkese esit firsat sunmak varken secilenlerin cocugu kolejlerde, yurtdislarinda okusun, fakirlerin cocuklari her mahallede actiklari Imam Hatiplere gitmeye mahkum olsun, hergun degistirilen egitim ve sinav bilmeceleri ile cocuklar daha ufacikken yipransin, sinir sahibi olsun, neden herkes benim olanaklarima kavusmasin, neden bu duzen surmek zorunda diyorum. Sizler biz halimizden memnunuz, Allah Tayyip'e zeval vermesin diyorsunuz. Kendiniz bilirsiniz..

Kendi kininde, kendi pisliğinde boğulursun inşallah Süleyman Soylu..

Milleti ayrıştırdınız yetmedi şimdi de şehit cenazeleri üzerinden nemalanıyorsunuz.

Sen şehit cenazelerine kimin geleceğine değil, mehmetçikler nasıl ölmez ona kafa patlat.

Tebrik ederim benim gibi kin tutamayan bir insanın içine bile nefret tohumu ekmeyi başardınız.

Bu konuda size katılıyorum

Bu ülkede artık her şey olur feto de insan hata yapmış kandırılmış denir eli öpülür şaşırırmıyız hayır ama kendileri dışında herkes terörist fetocu olur.

Vallahi artık kime neci ben bilmem de.. En çok hdp bayrakları vardı mitingde diye söylenenlerin olası bir çözüm sürecindeki tutumunu bilmek isterim... Düşünsene tekrar bir habur rezaleti.. Hendekler... İnşallah tekrar aynı şeyler olmasın...

Kılıçdaroğlu 'nun bir kere açıklamasına denk geldim bir programda, defalarca da açıklasa da anlatilsa da, ezberi bozup yeni ve doğru bilgi eklemek çok zor. Çünkü o yer etmiş

https://www.facebook.com/123521044324584/posts/2073359046007431/

Çok uzun ama herkes okusun.. Bu gerçekten hepimizi ilgilendiren bir durum... Akp veya herhangi bir parti davası değil bu... Suriyedeki çiftçilere Türkiye yardım ediyor vs vs... Okuyun.. Bu ne kadar doğru? Lütfen tarafsız bir gözle seçmen olarak düşünmeden bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…