- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Evet bence de kapanmasın gerçekten bakalım seçim vaatlerini yerine getirecekler miBu konu kapanmasın Mune ne olur arada gireriz din filan olmasın yeter valla diri kalalım en azından
Öğretmen misiniz?Evet bence de kapanmasın gerçekten bakalım seçim vaatlerini yerine getirecekler mi
Cb seçiminde 10 bin öğretmen ataması yapacağım demişti yapmadı
Şimdi söylediklerini yapacak mı merak diyorum
Oy kullanmadım kimseye vermek istemedim ama gönülden erdoğanı destekliyordum
Şimdi takip edeceğim eğer yine sözler tutulmazsa hiç desteklemeyeceğim
DeğilimÖğretmen misiniz?
Ben yazdim ona sen neden soruyorsun sorun nedir ?Herkes gibi o da fikrini beyan etmis saygili bi bicimde, sorun nedir?
Sorun yok.. sizlerle ayni fikirde olmayinca fikir beyan edemeyecek mi? Dikkatimi cekti yorumun.. yoksa avukatiyim filan gibi sacma bi espri yapmicamBen yazdim ona sen neden soruyorsun sorun nedir ?
Her cuma bakara okumak mı zorunuza gitti?
İşte sen böyle dedikçe,dinle aram yok benim dedikçe sana dinsiz diyenede karşı çıkmıcaksın kusura bakma.
Saldırılarını din üzerinden yürütme.
Bu adam içki masalarından kalkmayan barlarda gezen adam olsa sesiniz çıkmazdı dimi? O ayyaş kafayla nasıl ülke yöneticek diye sorgulamazdınız..
Yetti artık şu kuranı namazı dilinize doladığınız.hala hazmedemediniz şunu.
Yok hastaymış kansermiş ölücekmiş.
Bi kanser hastası nasıl o tempoya dayansın.o adam devlet için millet için 2 3 saat uyku uyuyor sadece.
Yalanla iftirayla yürümüyor bu işler bak.mış mış miş mişleriniz işe yaramadı.muharremin dediği gibi yendi de yendi yendi de yendi...
Yaşınızın olgunluğunu yorumlarınızda da görelim lütfen.saygı duymayı öğrennmek için geç kalmış sayılmazsınız
@Mune din üzerinden saldırı yapmak kurallara aykırımıydı?
hergun cuma namazina gidiyormus hemde :)
15 yaşından beri hemide :)
Ozaman sorun yok :)Sorun yok.. sizlerle ayni fikirde olmayinca fikir beyan edemeyecek mi? Dikkatimi cekti yorumun.. yoksa avukatiyim filan gibi sacma bi espri yapmicam
Seni bu iddiaların için CİMER e şikayet ettim.
Hepsini tek tek sorarsın tek tek cevap alırsın.
Elindeki delillerle de dileğini yargılatırsın.
Umuyorum incelemelerin sırasında söylediklerini yutmaz,dimdik durup iddialarının arkasında olursun...
Hadi bakalım....
Sagol canim, gecerken ugradim. Az sonra ise gidicem gene.. Yarin burdayim, ama konu baska olacak.Saraylim hoşgeldin
Beni CIMER'e sikayet edicen he mi? Oralarda aramasinlar, dur, nerde oldugumu, ne yaptigimi da yazayim.Seni bu iddiaların için CİMER e şikayet ettim.
Hepsini tek tek sorarsın tek tek cevap alırsın.
Elindeki delillerle de dileğini yargılatırsın.
Umuyorum incelemelerin sırasında söylediklerini yutmaz,dimdik durup iddialarının arkasında olursun...
Hadi bakalım....
Bu ülkede artık her şey olur feto de insan hata yapmış kandırılmış denir eli öpülür şaşırırmıyız hayır ama kendileri dışında herkes terörist fetocu olur.https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=359029017956894&id=330016174191512
Erdoğanın baş danışmanı yeni bir çözüm süreci neden olmasın olabilir diyormuş... Ben demedim o dedi.. Ne dersiniz olur mu acaba ?
Bu konuda size katılıyorumKendi kininde, kendi pisliğinde boğulursun inşallah Süleyman Soylu..
Milleti ayrıştırdınız yetmedi şimdi de şehit cenazeleri üzerinden nemalanıyorsunuz.
Sen şehit cenazelerine kimin geleceğine değil, mehmetçikler nasıl ölmez ona kafa patlat.
Tebrik ederim benim gibi kin tutamayan bir insanın içine bile nefret tohumu ekmeyi başardınız.
Bu ülkede artık her şey olur feto de insan hata yapmış kandırılmış denir eli öpülür şaşırırmıyız hayır ama kendileri dışında herkes terörist fetocu olur.
Kılıçdaroğlu 'nun bir kere açıklamasına denk geldim bir programda, defalarca da açıklasa da anlatilsa da, ezberi bozup yeni ve doğru bilgi eklemek çok zor. Çünkü o yer etmişAyrıntıya girmek istemedim. Nitekim Kılıçdaroğlu çıkıp konuşmadı bu konuda kendini savunmalıydı. Bu konuda en azından!
Dediğin gibi genel müdür olduğu zaman devletin başı buna bir dur deseymiş? Ama milletimiz bunları görmüyor sgk yı batırdı ezberi almış başını gidiyor resmen.
Chp nin başından gitmeli kılıçdaroğlu ama emin ol kim gelirse gelsin edecek lafları var. Hatasız biri yok ama bazılarının hatalarını kimse görmüyor. Bugün o kadar emin oldum ki bazı şeylerden her şeyi boş verdim. Benim için yaşam alanım yaşadığım ilçe, çevremdeki insanlar. Bunlar yetiyor kendini düşünmeyeni düşünmekte bizim akılsızlığımız!!! Herkes hak ettiği gibi yaşar inşallah, kuru yüzünden yaş yanmadan.