- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Valla benim orada kullanılan silahlar hiç av markette satılan tüfeklere benzemiyordu... Babam da sene de bir kez ava gider , kendimi bildim bileli tüfeği vardır ruhsatlı , ava da gittim ama ...
Çok şükür şeriat geldi, zorla da olsa tüm kadınların başı kapalı, namaz kılmayan meydan dayağı yiyor.Ancak bu kadar net özetlenirdi. Nasıl olurda “elit, medeni, çağdaş”(!) kesimden biri değilde, “yobaz, sığ, bağnaz”(!) bir kesimden çıkar iktidar? Nasıl olurda bizler her alanda çalışabilir, dini vecibeleri yerine getirebilir, zengin olabiliriz? Nasıl eşitlenebiliriz?
Ah o sağın solun ayrıldığı, sağın her zaman ezildiği, en doğal haklarının bile kullanılamadığı dönemler ne güzeldi halbuki. Yol yoktu, hastanede insanlar ihmalden ölüyordu, yenidoğan çocuklar rehin alınıyordu, pislik içinde yüzülüyordu, bir sabah uyanıyordu insanlar ekmeğe suya %100 zam gelmişti. Ama olsundu, teknoloji gelişmemişti, dönemin lideri yapamamıştı. Şimdi adam hanlar hamamlar, yollar, hastaneler, dağın başına okullar, dünya kadar üniversiteler açmış, Türkiye’yi sayılan saygı duyulan bir hale getirmiş, kimsenin yalakası olmamış, ama olsun. Şimdi kim olsa bunu yapardı zaten. Sen hiç yemek sipariş edince “karnımı doyurdun” diye teşekkür ediyor musun? Etmiyorsun.
Çok şükür şeriat geldi, zorla da olsa tüm kadınların başı kapalı, namaz kılmayan meydan dayağı yiyor.
İçki, sigara satılması ve kullanılması yasak.
Diktatör hakkında eleştirinin e si dahi yasak.
Bale, tiyatro gibi çağdaşlık simgesi(!) kurumlar kapatıldı.
Onlar ağlamasın da kim ağlasın?
:))))
Bir kereden bir şey olmazŞort giyen kadınlarımız neden şiddete uğruyor peki...
Abla bunlara kimse dokunmaz dokunamazNiye zannedeyim hayatım benimki öneriydi sadece..
Mutlaka arayan olmuşturda neyseee yaaa..
Snirlerim tavan yapıyor sonra..
Elbette öyle. Ciddi ciddi ağlayanlar da var yabancı kanallara. “Artık dayanamıyorum, yaşayamıyorum bu ülkede. Her şeyimiz kısıtlanıyor” diye. Neyiniz mesela diyor, öylece bakakalıyor. Neymiş yolda amcalar cık cıklıyormuş. E bana da sırt dönüyorlar. Devletin başı buna ne yapabilir? Sana şurda çalışamazsın, bunu giyemezsin, şu şekle bürünmezsen burda yaşayamazsın diyorlar mı? Bize dediler.Çok şükür şeriat geldi, zorla da olsa tüm kadınların başı kapalı, namaz kılmayan meydan dayağı yiyor.
İçki, sigara satılması ve kullanılması yasak.
Diktatör hakkında eleştirinin e si dahi yasak.
Bale, tiyatro gibi çağdaşlık simgesi(!) kurumlar kapatıldı.
Onlar ağlamasın da kim ağlasın?
:))))
Bir kereden bir şey olmaz
İnsan tabak canak alır silah ne illa ses cıkarmak istiyorsanız bağıraydınız..
Abla bunlara kimse dokunmaz dokunamaz
106.740 silah kayıp
Arayan bulurdu demek istedim :)
Şimdi burada yanlışlıkla biri ölseydi "şehit"mi sayılacaktı ?!
Çok fenasınAaa öyle deme.. Uzun namlulu silahlarla kutlama yapıyor insanlar... Sana hiç yakıştıramadım canım... Lütfen küçümseme... Bu bir zaferrrrrr.... Hamdolsun... Bugünleri de gördük... Halbuki az kalsın İzmir marşı çalacaktı sokaklardaaa... Allah korusun..
Polise haber verip uzaklaştırtın oyun alanındamı dolaşıyor sarhoşÇocuğum gündüz gözüne ayyaşın yanında oynamak zorunda mı?
Çok fenasın
Şimdi burada yanlışlıkla biri ölseydi "şehit"mi sayılacaktı ?!
Satılacak fazla da bir şey kalmadı aman dikkat yıllardır arkadaşlarıma gırgırına takılırım ben satılık vatandaş diye korkarım ki sonunda gerçek olacak
Parklar oyun alanlarıdır, su gibi biraları yuvarlayanları görmediniz mi hiç? Çimenlere yayılıp çocuğumdan 2 metre ötede içki içilmesni istemiyorum ben.Polise haber verip uzaklaştırtın oyun alanındamı dolaşıyor sarhoş
Pardon da 16 yıldır iktidar olan devletin polisi nerede ? Arayın polisi alsınlar bizim parkta kimse içmiyor çünkü bırak içki içeni şüpheli bir tip görsek biz arıyoruz polisi....Parklar oyun alanlarıdır, su gibi biraları yuvarlayanları görmediniz mi hiç? Çimenlere yayılıp çocuğumdan 2 metre ötede içki içilmesni istemiyorum ben.