Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Muharrem İnce yeni bir parti kurmaz
Gençlik kollarından gelen biri
Kurmak isteseydi daha önce kurardı zaten

Erdoğan'dan sonra bir nebze de olsa sağlanmaya çalışılan eşit olduğumuz gerçeği, kendini farklı addeden sınıfı hayal kırıklığına uğrattı.
Bu eşit olma durumunu reddediyorlar.
Ancak bu kadar net özetlenirdi. Nasıl olurda “elit, medeni, çağdaş”(!) kesimden biri değilde, “yobaz, sığ, bağnaz”(!) bir kesimden çıkar iktidar? Nasıl olurda bizler her alanda çalışabilir, dini vecibeleri yerine getirebilir, zengin olabiliriz? Nasıl eşitlenebiliriz?

Ah o sağın solun ayrıldığı, sağın her zaman ezildiği, en doğal haklarının bile kullanılamadığı dönemler ne güzeldi halbuki. Yol yoktu, hastanede insanlar ihmalden ölüyordu, yenidoğan çocuklar rehin alınıyordu, pislik içinde yüzülüyordu, bir sabah uyanıyordu insanlar ekmeğe suya %100 zam gelmişti. Ama olsundu, teknoloji gelişmemişti, dönemin lideri yapamamıştı. Şimdi adam hanlar hamamlar, yollar, hastaneler, dağın başına okullar, dünya kadar üniversiteler açmış, Türkiye’yi sayılan saygı duyulan bir hale getirmiş, kimsenin yalakası olmamış, ama olsun. Şimdi kim olsa bunu yapardı zaten. Sen hiç yemek sipariş edince “karnımı doyurdun” diye teşekkür ediyor musun? Etmiyorsun.

Son düzenleme:

Hem suriye'ye asker yolluyoruz şehit haberleri geliyor,hemde patates ithal ediyoruz..
Bir yığın aç suriyeliyide beslediğimiz cabası..

Herkese hayırlı günler.. Benim ban aldığım mesajda ne vardı anlamadım..? Bir de 4 gün...? Neuse uzatmayacağım... Vel hasıl Türkiye seçimini yaptı... Mı acabaaaaa? Size bir şey söyleyeyim mi? Bir tane bile akpli oy kullanmasaydı Erdopan yine %52 ile başkan olurdu bu seçimlerde... Ama oy çaldığı için değil... O öyle istediği için... Her neyse bu konu çok uzun.. Kimseyle burda tartışıp daha fazla sinirlenmek istemiyorum.... Sadece şunu söyleyeyip gideceğim....Bundan sonra gerçekten ama gerçekten geçim sıkıntısı içinde olup benden yardım isteyen insanlar için tek yapabileceğim şey en yakın akp binasını göstermek olacak... Adamın çocuğına mama alacak parası yok... Gelmiş 3 el silah atıyor...Paaaat bu chpye,Paaaat bu iyi partiye, paaat bu hdp ye diye... Mahallede herkeste silah... Vallahi bundan sonra merhamet duygum yok oldu..
Çocuğumun oynamadığı, giymediği şeyleri veriridim.. Durumu yok diye...İhtiyacı olan kimseye vermeyeceğim.. Çocuk esirgeme kurumlarına bundan sonra.. Herkes halinden memnunsa banane.. Düşündüm de ne çok yormuşum kendimi.. Hiç kimse pahalılıktan, işsizlikten, eğitimden,..... Vsvs..şikayetçi değilse banane...Zaten şöyle bir karar aldık.. Köyümüze döneceğiz... Doğu Karadenizde yaşayacağız... Mis gibi dağ ve orman havası... Evladım güvende... Elinden tutup okula götürebileceğim..Bahçemizde yeştirdiğimiz mis gibi sebzeleri yiyeceğiz...Eğitim seviyesi olarak İstanbul daki karmakarışık nüfuslu okullara bin basar ordaki okullar... Büyük şehirlerde yaşayanlara suriyelilerle mutluluklar dileyeceğim... :) Vallahi hepsi çatır çatır doğuruyor... Siz kadar kendilerine üzülmüyor onlar hiç tasalanmaayın... Bizim burdakiler böyle... Hepinize sevgiler... Bu topikte daha işim yok... Muharrem öğretmenimin peşinde yürümeye devam edeceğim.... Sevgiler... Beş yıl sonra kim öleeeee kim kala.. Hakkınızı helal edin. Ben ediyorum...

Oy çalmadıgı artık açık degilmi sabaha kadar sandıkları terketmeyin dediler. Kendleri saydı hatta oylarıda ve en son helal olsun ADAM kazandı dedi ince bile :) artık oy çakıyor degilde başka birşey bulun bu tutmuyor

Yok ben oy çaldı demedim.. Çaldıysa da az çaldı zaten bu sefer :) yani hiç çalmadı değil... Bakın arkadaşımın eşinin müşahit olduğu okulun müdürü boş pusulalarla okulun bodrumunda yakalandı... Kavga çıktı... Arkadaşımın eşi karakolda sabahladı ... Suruç gerçeği var mesela.. Ama siz inanmak istemediğiniz için asla bahsetmeye gerek yok.. Arkadşalarım çok konuşmuş belli.. Sayfalar dolusu anlatmaya çalışmışlar... O yüzden hiç kendimi yoraöayacağım... Sevgiler

vicdanli olarak düşünseler keşke
ee bu hukumeti karalamak için at gözlüğü takmislar hicbirsey gormuyorlar ve vicdanlari körelmiş...
kılıçdaroğlu muharrem ince icin partiden değildir dedi koltuk sevdasindan

Amin. Ben o akşam çocuğumu cama bile çıkarmadım ki bizim orası resmen yıkıldı ilçe teşkilat binası var 20 metre ötemde... Ya Allah Bismillah Allahu Ekber sesleri savaşa gidiyorlar mübarek ve mehter marşı , atılan merminin haddi hesabı yok...

Bizim buradada aynısı oldu,tekbir getirerek arabaların camlarından sarkarak silahla ateş ettiler.
Diyorum ya,bunu hangi parti yaparsa yapsın gene aynını düşünürüm..
Bulunacaklar bunlar merak etme,bunların varya bir çoğunda silah taşıma ruhsatı yok görmedinmi tüfek allerinde..

Bir avuç lise öğrencisi protesto gösterisi yaptı diye tekme tokat gözaltına alan İçişleri bakanlığı neden bunlara birşey yapmıyor acaba ?!

Bir avuç lise öğrencisi protesto gösterisi yaptı diye tekme tokat gözaltına alan İçişleri bakanlığı neden bunlara birşey yapmıyor acaba ?!

Polis arıyormuş bunları bakalım ne olacak...
Mantıksız olan ne biliyormusun o anda hiçmi birisi 155!i arayıpta ihbar etmedi arkadaş..
Heleki park gibi bir yerde yaşanıyor bunlar..

Çekirdek çayla izliyoruz Erdoğan'a diktatör diye adamın koltuğa yapışmasını, partiyi tuhaf tuhaf tiplerle doldurduğu halde seçmenin tıpış tıpış gidip CHP'ye oy vermesini :)

Şu silah atma olayına şahit olacam anasını ağlatırım orada..
98 depreminde üst mahallede düğün yapanlar vardı davul zurna,aradım 155'i polise ihbar ettim anında geldiler ses kısıldı..

Valla benim orada kullanılan silahlar hiç av markette satılan tüfeklere benzemiyordu... Babam da sene de bir kez ava gider , kendimi bildim bileli tüfeği vardır ruhsatlı , ava da gittim ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…