Herkese hayırlı günler.. Benim ban aldığım mesajda ne vardı anlamadım..? Bir de 4 gün...? Neuse uzatmayacağım... Vel hasıl Türkiye seçimini yaptı... Mı acabaaaaa? Size bir şey söyleyeyim mi? Bir tane bile akpli oy kullanmasaydı Erdopan yine %52 ile başkan olurdu bu seçimlerde... Ama oy çaldığı için değil... O öyle istediği için... Her neyse bu konu çok uzun.. Kimseyle burda tartışıp daha fazla sinirlenmek istemiyorum.... Sadece şunu söyleyeyip gideceğim....Bundan sonra gerçekten ama gerçekten geçim sıkıntısı içinde olup benden yardım isteyen insanlar için tek yapabileceğim şey en yakın akp binasını göstermek olacak... Adamın çocuğına mama alacak parası yok... Gelmiş 3 el silah atıyor...Paaaat bu chpye,Paaaat bu iyi partiye, paaat bu hdp ye diye... Mahallede herkeste silah... Vallahi bundan sonra merhamet duygum yok oldu..
Çocuğumun oynamadığı, giymediği şeyleri veriridim.. Durumu yok diye...İhtiyacı olan kimseye vermeyeceğim.. Çocuk esirgeme kurumlarına bundan sonra.. Herkes halinden memnunsa banane.. Düşündüm de ne çok yormuşum kendimi.. Hiç kimse pahalılıktan, işsizlikten, eğitimden,..... Vsvs..şikayetçi değilse banane...Zaten şöyle bir karar aldık.. Köyümüze döneceğiz... Doğu Karadenizde yaşayacağız... Mis gibi dağ ve orman havası... Evladım güvende... Elinden tutup okula götürebileceğim..Bahçemizde yeştirdiğimiz mis gibi sebzeleri yiyeceğiz...Eğitim seviyesi olarak İstanbul daki karmakarışık nüfuslu okullara bin basar ordaki okullar... Büyük şehirlerde yaşayanlara suriyelilerle mutluluklar dileyeceğim... :) Vallahi hepsi çatır çatır doğuruyor... Siz kadar kendilerine üzülmüyor onlar hiç tasalanmaayın... Bizim burdakiler böyle... Hepinize sevgiler... Bu topikte daha işim yok... Muharrem öğretmenimin peşinde yürümeye devam edeceğim.... Sevgiler... Beş yıl sonra kim öleeeee kim kala.. Hakkınızı helal edin. Ben ediyorum...