Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Yenilen pehlivanlar;
Kazananla uğraşmak yerine daha çok çalışmalısınız.

Ben Erdoğan neredeyse, oradayım Akparti, Karaparti farketmez.

Neden mi?
Öncelikle pekçok icraatı, vatansever ve halktan yana olması.
Eğer ülkede gerçekçi bir muhalefet olsaydı Akparti şu ana kadar yaptıklarının 10 katını yapardı, muhalefete koz vermemek için.

Muhalefet günü birlik ve işe yaramayan bir yolda gidiyor.
Haliyle iktidardakiler şımarıklığa ve kibre boğuluyor tıpkı muhalif kanat gibi. Eğer Akpartililer ayağını denk almazsa hiç beklemedikleri anda fena çakılacaklar.
Erdoğan yalnız ve Akpartili vekiller onun yükünü azaltmak yerine artırıyorlar.
"Reis yapar, Reis halleder vs"
O zaman senin işin ne, defol git.

Bu arada İnce traktörü geri geri parkettiği ve bisiklet sürdüğü bilimsel projeleriyle elit(!) kesimden nasıl oy aldı hayret?

Chp'ye oy vermeyen seçmeni kömürcü (doğalgaz varken hem de), makarnacı, pattisci, soğancı, g.t kılı, göbeğini kaşıyan, ayak kokulu, cahil vb bildiğimiz, bilmediğimiz çeşitli sıfatlarla aşağılayan seçmenlere sahip bir oluşum sittin sene iktidar olamaz.
Kutuplaşmayı bu söylemler artırdı ve devam edecek.

Önceden hoşgörü vs diyordum ancak Erdoğan gelmeden önce de kutuptuk, dışlanıyorduk. Erdoğan'dan sonra bir nebze de olsa sağlanmaya çalışılan eşit olduğumuz gerçeği, kendini farklı addeden sınıfı hayal kırıklığına uğrattı.
Bu eşit olma durumunu reddediyorlar.

"İnce gelecek, asalet gelecek, ayak kokulular gidecek" fenomen pucca'nın seçim günü yazdığı bu cümle, değişmeyen zihniyete tek örnek. Benzer paylaşımlar çok çoktu. Pabucumun demokratı, pabucumun cumhuriyetçisi.

O yüzden kutuplaşmaksa kutuplaşmak, sonuna kadar.

Bana saygılı davranana saygı gösteririm.
Makarnacı diyene alkolik, dinci diyene dinsiz, cahil diyene kara cahil derim.

Sabır da tahammül de buraya kadar.

arkadas suriyeden neden gelmişler diye konuşanlar 1 ay dayamamadiniz soğan yukselmismis, batıyormusuz,yav o insanlar açlıktan değil.tepelerine bomba yağdığı için geldi.Simdi fırsat verilse dakikasına koşarak gidersiniz sizde.Sogan siyaseti vallahi bıktırdı. Yav arkadaş asgari ücretliler sizin kadar dert yapmıyor arkadaş. (Asgari ücreti makul buluyor ya da destekliyor dedilim)

Hayir niye boyle aciklama yapiyorsun sen kamoyu falanmi sandin burda herkes esit sartlara sahip sakin ol.:)))

Suriye patates ihracatı yapacak kadar rahat bir ülke madem biz niye hala Suriyeli besliyoruz
Asıl soru bu bence
suriyelileri besliyormusun
birak allah aşkına ucuz ucuza calistirip para kazaniuor is verenler
kiralari palandirdilar simdi suriyeliler gitse kactane dükkan kepenk kapatir ..
eee bizim milletimiz iş beyenmiyor genclerimiz cok tembel calismak istemiyor ..

Suriyelileri besliyorlarmis. Yuh artık. Üç kuruş paraya çalışıyorlar, ederinin çok çok üstüne kirada oturuyorlar daha besliyoruz diyorlar.

Kimse istemezdi böyle olmasını. Ama ortada bir savaş var. Suriye'de şu an belki ölmek en iyi ihtimal. Esed'in köpeklerinin orada kadın ve çocuklara neler yaptıklarını bilmiyorlar mı gerçekten. Bir de kindar nesil diyorlardı. Kendileri suriyeli nefretinden bogulacaklar.

Oyle olacak gibi.
Sanirim İnce yeni bir parti kuracak.
Bencede kursun CHP yemin ederim barajı geçemez demedi demeyin Nasıl bir gurup tayibi sevip AKP'yi sevmiyorsa bir gurupta inceyi seviyor CHP'yi sevmiyor bu Ada'm o partinin bitişi olur 100 sene önce Atatürk kurmuş diye arkasına sığındılar ve sonunda yerle bir ettiler yılların chplisi bile inceye verir artık herkes soğudu bu partiden

Katılıyorum.
CHP'nin bir nevi ici oyuldu. Yani Atatürk'ün partisi demek rahmetliye hakaret gibi oldu. Haberlerde gordum İnce Dsp'ye de gecebilirmis. Ama bence parti kurcak yanindaki birkac kisiyle. Chpde destekleyeni cok.

Katılıyorum.
CHP'nin bir nevi ici oyuldu. Yani Atatürk'ün partisi demek rahmetliye hakaret gibi oldu. Haberlerde gordum İnce Dsp'ye de gecebilirmis. Ama bence parti kurcak yanindaki birkac kisiyle. Chpde destekleyeni cok.
Bencede kursun yeni yepyeni bir parti olsun insanların alternatifi olsun şuan CHP asla alternatif düşünelemiyor MHP zaten boyun eğmiş ee geriye iyi kaldı oda aldığı oylar nekadar yükselir bunu ileride görürüz ama ince CHP yi alır chpyede sadece kılıçtaroğlu ve akrabaları verir barajı bile geçemez gına geldi yemin ediyorum CHP'den

Bakan Zeybek dün açıklamıştı
Suriye'den patates ithal edecekmişiz.
Süper dimi

Nasıl bir algı nasıl bir düşünce biçimi anlayamayorum...ne olur birileri açıklasın çok değil azıcık mantıklı bişeyler siylesin...yatacak yerleri yok diye 3 buçuk milyon vatandaşını aldığın ülkeden patates ithal ediyorsun...üstelik aynı anda 4 mevsimin yaşandığı bir tarım ülkesisin...

Suriyeye yardım için mi alcaz acep...yok yok suriyeliler bizim patatesleri yiyemediler zaar...milletvrkili ayrı bir facia...cumhuriyet tarihine kara harflerle yazılacak bu dönem bakın görün...

Yeni parti kurmak demek incenin kendi kendisini eritmesi demek olur...örneklerini çok yakın tarihte gördük...

CHP kazen in de yukarılarda bir yerlerde söylediģi gibi 80lerin sonu 90ların başına kadar ezilen köylü gariban partisiydi...size inanılmaz gelebilir ama istanbul varoşlarından alırdı en çok oyu...sonra bilmem neden Özal ve Anap lı yıllarda yavaş yavaş kabuk değistirdi...şimdi neden olmasın...çok kısa sürede neler yaptı...şimdi CHP nin başına geçip güvendiği inandığı insanları yanına alırsa başarılı olma ihtimali yeni bir partiden daha yüksek...

Patatesli kek için alacaklardır

Şaka bir tarafa muhalefet tarım dedikçe karşı cenah kıraathane dedi kek dedi
Yapacak birşey yok
Suriyeliler zorda falan değil ayrıca boşuna burada Suriyeli duyarı kasılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…