Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ancak bu kadar net özetlenirdi. Nasıl olurda “elit, medeni, çağdaş”(!) kesimden biri değilde, “yobaz, sığ, bağnaz”(!) bir kesimden çıkar iktidar? Nasıl olurda bizler her alanda çalışabilir, dini vecibeleri yerine getirebilir, zengin olabiliriz? Nasıl eşitlenebiliriz?

Ah o sağın solun ayrıldığı, sağın her zaman ezildiği, en doğal haklarının bile kullanılamadığı dönemler ne güzeldi halbuki. Yol yoktu, hastanede insanlar ihmalden ölüyordu, yenidoğan çocuklar rehin alınıyordu, pislik içinde yüzülüyordu, bir sabah uyanıyordu insanlar ekmeğe suya %100 zam gelmişti. Ama olsundu, teknoloji gelişmemişti, dönemin lideri yapamamıştı. Şimdi adam hanlar hamamlar, yollar, hastaneler, dağın başına okullar, dünya kadar üniversiteler açmış, Türkiye’yi sayılan saygı duyulan bir hale getirmiş, kimsenin yalakası olmamış, ama olsun. Şimdi kim olsa bunu yapardı zaten. Sen hiç yemek sipariş edince “karnımı doyurdun” diye teşekkür ediyor musun? Etmiyorsun. :110:
Çok şükür şeriat geldi, zorla da olsa tüm kadınların başı kapalı, namaz kılmayan meydan dayağı yiyor.

İçki, sigara satılması ve kullanılması yasak.
Diktatör hakkında eleştirinin e si dahi yasak.

Bale, tiyatro gibi çağdaşlık simgesi(!) kurumlar kapatıldı.

Onlar ağlamasın da kim ağlasın?

:))))

Çok şükür şeriat geldi, zorla da olsa tüm kadınların başı kapalı, namaz kılmayan meydan dayağı yiyor.

Şort giyen kadınlarımız neden şiddete uğruyor peki...

Elbette öyle. Ciddi ciddi ağlayanlar da var yabancı kanallara. “Artık dayanamıyorum, yaşayamıyorum bu ülkede. Her şeyimiz kısıtlanıyor” diye. Neyiniz mesela diyor, öylece bakakalıyor. Neymiş yolda amcalar cık cıklıyormuş. E bana da sırt dönüyorlar. Devletin başı buna ne yapabilir? Sana şurda çalışamazsın, bunu giyemezsin, şu şekle bürünmezsen burda yaşayamazsın diyorlar mı? Bize dediler.

Sigara, içki içen kadar içmeyende bu ülkenin halkı değil mi? Çocuğum gündüz gözüne ayyaşın yanında oynamak zorunda mı? Yada sigara dumanıyla yemek yemek zorunda mı?

Anlatamazsın. Sorsan onlar bütün bilgileri ve öngörüleriyle anlattıllar bizlere, biz anlamadık. Çocuklarımızın geleceğini mahfettik. Ben çocuğuma yaşama hakkı verdim özgürce. Aç kurt gibi bekleyen, bu ülkenin polisini aşağılayan, ağzından salyalar akıta akıta tehditler savuranlara oy vermedim. Hdpyi meclise sokmak için “her aileden biri onlara oy versin” diyenlere şans tanımadım. Bu insanlar çıkar sağlayamıyorsa hep ne kadar zarar veririm diye düşünür. Nitekim öylede oldu.

Burası Ortadoğu :KK70:

Aaa öyle deme.. Uzun namlulu silahlarla kutlama yapıyor insanlar... Sana hiç yakıştıramadım canım... Lütfen küçümseme... Bu bir zaferrrrrr.... Hamdolsun... Bugünleri de gördük... Halbuki az kalsın İzmir marşı çalacaktı sokaklardaaa... Allah korusun..

E napalım durumu bu... Uzun namlulu silahlardan çıkan bir kurşunun evladına gelebilme ihtimalini düşünemeyen insanlara ne diyeyim...? Seviniyormuş..E sevinsin... Dombra da çalabilirlerdi aslında basbas ama silahı tefcih ettiklerine göre bir bilidkleri vardır..

Şimdi burada yanlışlıkla biri ölseydi "şehit"mi sayılacaktı ?!

Evet hak yolunda şehit oldu diyeceklerdi..Adı da 24 haziran şehidi olacaktı... Allah korusun tabi kş böyle bir şeyi dilemem insanlık gereği... Fakat olabilirdi de... Hiç korkmamışlar... Kadınlar bile korkmamış.. Pes..

Parklar oyun alanlarıdır, su gibi biraları yuvarlayanları görmediniz mi hiç? Çimenlere yayılıp çocuğumdan 2 metre ötede içki içilmesni istemiyorum ben.
Pardon da 16 yıldır iktidar olan devletin polisi nerede ? Arayın polisi alsınlar bizim parkta kimse içmiyor çünkü bırak içki içeni şüpheli bir tip görsek biz arıyoruz polisi....

X